Sziasztok!
Hű, már megint mennyit írtatok, biztos ki fogok hagyni valakit! Ezer bocs érte, de ma nagyon lukas a fejem.
Pimpoka,
LELLÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Sajnálom a rizsfeljújtat, ilyenkor én úgy ki tudok borulni!!!!
Czakoca,
ez a szüreti mulatság tényleg szuper!!!! Kár, hogy máshol nincs ilyen a piciknek!!!
Piroska,
az első 4-6 hét bizony erről szól! Most már érted, miért mondtuk, hogy az elején örülsz, ha tudsz enni valamit, és esetleg még az este előtt sikerül átöltöznöd rendes ruhába???
Rohadt nehéz, mert kb 20 órában a Babával kell foglalkozni, hiába mondják, hogy szinte egész nap alszik. Naná.... Alszik, majd hosszasan eszik, majd büfiztetni kell, esetleg 2 evés között is tisztába rakni, aztán ha alszik fejni kell, sterilizálni, mosni, vasalni (ha mást nem, babaruhát), stb.... De tényleg ez a legszebb időszak, minden nehézségével!!!! Mert aztán nagyon hirtelen vége lesz, utána persze más miatt nagyon jó, de azok a szakaszok már tovább tartanak. Neked nagy szerencséd, hogy a Férjed ott lehet Veled, nálunk ugyanez a szitu, és rengeteg segítséget jelent!!! Egyedül sokkal nehezebb, bár én manapság már élvezem, ha kicsit egyedül maradok Marcival, és azt csinálok, amit csak akarok.
Tiop,
ez a videó eszméletlen!!!
Pilla,
már akartam mondani, hogy nagyon tetszik a vonalzód!!!
Péntek? Nekünk még bizonytalan, mert Marci még nem gyógyult meg, egyre több cucc jön az orrából, nem merem még sehova sem vinni, de lehet, hogy addigra már meggyógyul. Többiek? Zenebölcsi?
Giga,
hát, tényleg kímáld magad a hajolgatástól!!! Marci ugyanezt csinája, de mi kint nem sétáltatjuk, csak a kocsiban toljuk. Pont emiatt, hogy a derekam ne szakadjon le. Majd sétál 1 hónap múlva, ha már bent is tud egyedül járni.
Andibab,
jaj, de bosszantó ez a fordítás dolog!!!! És mikre van Neked időd 2 gyerkőc mellett?!? Én is fordítottam régen, de el nem merném most kezdeni, pedig Marci igazán jó gyerek. Nálunk a számítógép el van kerítve, Marci nem jöhet ebbe a helyiségbe. A szobája ajtajában van a rács, onnan meg idelát, mert kb. 2 méterre van tőle a gép. Pont emiatt, mert annyi vezeték van itt, ráadásul a gépet is egy másodperc alatt taccsra vághatja. Az meg nálam iszonyat nagy bűn,a gép szent!!!! Persze az áramütéstől jobban féltem!!!!
Pilla,
nem semmik ezek a viccek/képek!!!
Danka,
hát, szerintem meg a babáért nagyon sok mindent ki kell bírni!!! Én sem jókedvemben feküdtem, de nem kockáztattam volna egy koraszülést!!!!! Azért ezt gondold át!!!! Igenis aludj, amennyit csak tudsz, mert később nem fogsz tudni, ez közhely, de igaz!!!! Emiatt ne izgulj, inkább használd ki a lehetőséget!!!!!!!!! És NE MARADJ EGYEDÜL!!!!!!! Csak gondold át, mi lenne, ha - ne adj'Isten!!! - megindulna a szülés idő előtt, mit csinálnál??? A taxisok nem jönnek ki terhes nőhöz, ezt már egyszer kiveséztük!!!! A mentők is jó sokára jönnének, és ilyenkor meg minden másodperc számít!!!! Kívánom, hogy erre sose kerüljön sor, de ilyenkor minden eshetőségre fel kell készülni, mert most a Babád egészsége és az élete forog kockán!!! Ez most nema kívánságműsorok ideje, és igenis muszáj Magad önfegyelmezni, most már Te nem számítasz, csak a Babád!!! Úgyhogy én a helyedben nem linkeskednék, hanem igenis feküdnék, amennyit csak bírok!!! Bár nagyok a túlélési esélyei egy 33-34. héten született babának, de az egészségkárosodás még mindig elég gyakori (agyvérzés, oxigénhiány, kicsi súly, fejletlen tüdő stb). NE KOCKÁZTASS, CSAK MERT NEM AKARSZ ANNYIT FEKÜDNI!!!!!!!!!!
Andibab,
jó ez az Istenes sztori!
Dominik története,
hát, tudjátok, ilyenkor azon gondolkozom, hogy itt annyian lobbiznak, hogy a melegek ne fogadhassanak örökbe gyerekeket. (nekem egyébként nem egy meleg ismerősöm van, és tök normális emberek, ahhoz meg, hogy ki kivel bújik ágyba, szerintem senkinek semmi köze- de ez az én véleményem, erről NE nyissunk vitát!!!) No mármost, szerintem egy normális meleg párnál lehet, hgy ezerszer job bhelye van egy gyereknek, mint árvaházban, vagy ilyen "szülőknél". Ezek nem szülők, ezek vadállatok!!! Ilyet tenni!!!! Ez a hetero pár mennyivel volt jobb szülő, mint mondjuk Terry Black????? Aki még azt is vállalta, hogy Danikáért, és később a kislányért visszaműtteti magát, és a hétköznapokban férfiként fog viselkedni???? Hozzáteszem, én nem szeretem Terry Black-et, és most itt nem is a melegek mellett akarok kardoskodni, csak az anomáliára hívnám fel a figyelmet. Hány ilyen eset történik meg évente???? Aztán ost ott van a kis angol Madeleine története. A szülei rendszeresen nyugtatózták a gyerekeket, mert sokat sírtak!!!! Úristen, hova jutott ez a világ?????