Új privát üzeneted érkezett!

Emma most jut eszembe,hogy kérdezted a szurit,nincs és nem is tudják mikor lesz,marhajó szerintem már nem adatom be neki,majd ha elmúlt 2 éves,akkor már csak egy lesz. Barátnőm úgy járt,hogy mikor még fizetős volt megvette a kettőt és már lassan fél éve,hogy várják az utolsót de nekik sincs :twisted: szar dolog!
El is hiszem,hogy depisek vagytok,milyne legyen az ember kedve,ha ilyen nyamvadt még az idő is. Csilla elég aluszékony ilyenkor.....szerencsémre!
Berni,miért nem lesz áram?

Kép
Kép
josi

Én nem adatom be a bárányhimlő ellenit.
Dadomi
szaloncokor :azért maradt meg ,mert Zsombinak ment a hasa tőle így lezedtem a fáról ,meg az asztalról.
Napi 5-6-ot biztos megevett :evil: meglátta aztán visított érte.
És most jutott eszembe ,hogy van.

fogászat:Halász,amit ő megcsinált azzal még nem volt bajom.
Igaz már pár éve csak inplantátumot csinál.Ő nem foglalkozik már töméssel meg ilyenekkel.Van 3 fogorvosa még ők csinálják.Erdélyi Tamás kezdte a Zsolt után a fogaim kezelését.
Egyet csinált a Terenyi Ági(ő az élettársa) de az Tamáshoz szeretek menni.Na nem mint ha az Ágival bajom lenne,egyébként most nem dolgozik . A másik csajt nem ismerem.De ha lehet 1 orvos csinálja a pofázmányom ne mindegyik.
Jól dolgoznak ,igaz drágán :evil: :evil: :evil: de féltem a fogaim ,és tényleg nekem még semi bajom nem volt a tömésekkel.
Így 28 lassan 29 évesen csak 6 tömött fogam lesz(pénteken lesz a 6-dik betömve)

Na megye a dolgomra :(

Elég időben reagáltam a kérdésre :oops:
berni611

Josi:jó kérdés ,Eon bedobott egy értesítőt ,hogy a környéken nem lesz.Gondolom valami karbantartás vagy mi.Nem olvastam el a cetlit.
Ja és Pénteken farsang az iskolában :evil: szendvicset viszek.
berni611

23-tól lesz Szekszárdon Ringató :lol: 8) :D :wink:
Vendég

csajok volt valaki közületek mostanában(mármint az elmúlt pár évben) Mohácson a busójáráson?
Vélemény?
Vendég

Na végre valami jó hír.Má kezdek be punnyadni itthon.A Wellnesesbe túl sok agyon iskolázott madam jár :evil:

A tűzgyújtás 4 felé szokot asszem lenni.
De ha esik ,nem túl jó program.

Amúgy felvonulnak szt ennyi ,én nem sok mindent láttam (kb 5 éve) akkora tömeg volt.

Nem tudom azóta milyen.
berni611

Jó reggelt!

Reggel cici után összebújtam a gyerekkel és idáig aludtunk, mondhatom rám fért. Tegnap a sok röhögésemből sírás lett... nincs kedvem semmihez, mosnom kéne vasalnom meg elmosogatnom, de a betegség óta olyan kaki vagyok... :?
Igazából adtok vagyok ki nagyon, hogy szerintem a bal lábamban vagy megfáztak az izületeim vagy becsípődött valami ideg, 4 napja folyamatosan fáj... de úgy alig bírok menni ülni feküdni eléggé kiborító a folyamatos fájdalom és ez is lelomboz nagyon. :(

Kép
dius87

Ani én is ugyanazt tudom mondani,mint Berni,ne várj túl sokat a dologtól,de tömeg az van rendesen.
Dius,nem lehet,hoyg ez még a betegséged utórezgése?,Jól tettde,hoyg aludtál te is :)

Kép
Kép
josi

Josi, lehet nem tudom! :?

Lányok múlthéten a csípőszűrésen, kaptunk beutalót a Tűzoltó utcai gyerekklinikára csípő uh.ra és mondták hogy szóljak hogy nem sűrgős és akkor ingyen van. Ma felhívtam őket időpontért és mondta a csaj hogy minden esetben térítéses és 6000-ft egy ultrahang. Na most mondjátok meg! Holnap megyünk oltásra majd kérek a doktornőtöl máshova beutalót, de mondta mindenhol fizetni kell érte de majd kutalálunk egy betegséget és akkor ingyen megcsinálják, jó mi????

Kép
dius87

Na, ittvagyokittvagyok, csak ügyintéztem.
reggel nálunk is moslék idő volt, aztán kisütött a nap. nekem meg szétmegy a fejem a változatosság kedvéért.
Dius, a rosszkedv is meg a fájdalom is simán lehet a betegséged utóhatása, nem múlik az el ilyen gyorsan... Jobbulát! Meg kitartást. Csak csípő UH-ért is fizetni kell? bakkeeer... Mi mikor Árminnal voltunk a komplex UH-n,a kkor kellett 5000 Ft-ot fizetni a kórházban. hannánál még ingyenes volt, és úgy tudom, vannak még kórházak, ahol ingyenes a komplex UH. Nade szimpla csípőszűrésért 6000, hát becarás, komolyan. :evil: :evil: :evil: :evil:
Évi, milyen wellnessesben vannak agyoniskolázott mamik? :lol: :lol:
Tényleg, Hannának is háttámlás ülése van, pohártartós, asszem nem maxi cosi, de meg nem mondom, mi... :D Én se bízok a szimpla ülésmagasítóban. Ármin pedig így megörökölte a trimaxot.
Mész Ringatóra, Ani? Biztos jó lesz!
Josi, köszi az oltásinfót, hát, én is várok így 2 éves koráig, mindjárt ideér (2 hónap), feltéve, ha utána lesz már oltóanyag... :twisted: Meséltem egy másik fórumban, ott vannak pesti anyukák is, csak csodálkoznak, h nincs itt oltóanyag. Dehát mi vidékiek vagyunk ugyi... :P
Bárányhimlő ellenit én beadatom Árminnak, Hanna is megkapta, a kullancs ellenin vacillálok.
Most ezt elküldöm, mer elfelejtettem, még mit akartam...

been

Ja, a jelmez... Hát az van, hogy a futárcég szerdára regisztrálta, hogy hozzák. Pedig én keddre kértem, itt is van az E-mail, amiben a hétfőt és keddet jelölték meg alternatívának, nem is értem a szerdát... De végülis mindegy, rendes volt az ügyfeles nőci, még a futárt is felhívta, így azt is tudom, h 2 és 3 óra között hozzák. Remélem! :D
Tuntun, az 1800 tényleg nem sok postaköltség. A mi pakkunkat 1200-ért hozzák ki, nade mikor jutottam volna el én Dorogra 1200 Ft-ból? :lol:

been

Sziasztok,

nálunk is süt a nap, de irtózatos szél van. Úgyhogy nem voltunk levegőn.
Igen nálunk sem volt oltóanyag probléma.

Emma, ma azt mondta a doktornénink, hogy 3 hónap múlva kell megkapnia az ismétlőt a bárányhimlőből, ez az új rendelet. Amikor Ricsike kapta, akkor még az volt a módi, hogy 13 évesen kapja az ismétlőt. :twisted: Úgyhogy most mind a 2 fiúnak kell még vennem oltóanyagot. És állítólag akkor többet már nem kell kapniuk. Komolyan mondom, hogy már bánom, hogy belekezdtem ebbe a különoltási mizériába.
A súlyunk 13,57 kg. :lol:
Nálam is az lett volna a gond, hogy bent a belvárosban parkolni képtelenség, így úgy szoktam menni, hogy a metrónál leteszem a kocsit és úgy megyek tovább. Na most ez oda-vissza 1.200,- + a parkolás + a benzin. Még többe is jönne ki.
Vendég

Hát, hogy mindig variálják ezeket az oltásokat... :twisted: Én már nem is tudom, Hannánál hogy volt, egyet kapott vagy kettőt barihimlő ellen, meg kell néznem a kiskönyvét.

been

Sziasztok! Most az újjabb favoritom ez a Brevi Grand Prix, csak azt meg kevés helyen lehet kapni, és attól megint kicsit ódzkodom, hogy használtat vegyek... honnan tudhatom, hogy nem vágnak át vele, és tényleg nem volt balesetes az ülés?? 9 kilótól használhatót meg nem nagyon merek venni, amíg nem tud ülni, mert azok úgy tudom kevésbé dönthetőek, illetve csak előre nézve lehet őket bekötni, és ahhoz azért ő még pici, vagyis nem pici, csak fiatal ;-) Vagy nincs igazam?

Megyünk tanácsadásra, ha felébred Eni, és hívtak reggel, hogy oltást is kap, mert megjött a a pneumo oltóanyag, végre... Ma 6 hós, így remélem már csak 2-t kap :roll: Ja és jól haladunk az almával, ma megevett 40 ml-t, ami egy kisebb alma reszelve. És nem köpködte ki, mint tegnap... igaz egy játékot nézegetett közben, lehet az elterelte a figyelmét Most úgy gondolom nem attól volt a hasmenés, de várom még a mai termést ;-)

yuyu79

Tuntun, szép nagy gyerek Eriked :-)

Ne legyetek már depisek, fel a fejjel :D

yuyu79

Eni múlt éjjel kb 3x fent volt, de aztán aludt 3/4 10-ig, úgyhogy pótolta a dolgot... És én is addig aludtam, hű de jó volt :lol:

yuyu79

Sziasztok!

Nekünk Concord ülésünk van én meg vagyok vele elégedve, igaz csak 0-18 kg-ig, mert utánna megörököljük a hugomét. (szal nem is akartam nagyobbat venni.

berni611 Én is annó a Halásznál tömettem (akkor még negyed ennyiért tömött, és ő személyesen tömte) a fogaimat, most már luxusnak tartom azt a 16000 Ft egy tömésért. De valóban nagyon szépen dolgozik.
Vendég

Devcsa, néztem a concordot én is, csak azt drágállom egy kicsit, de biztos nagyon jó...

yuyu79

Annak idején én akciósan fele annyiért vettem :wink:
Amúgy nekünk se lenne.
Vendég

60000 helyett a 30000 mennyivel barátságosabb. Volt ,akkor valami kuponosdi a brendonban, csak egy újságot kellett vennem a pénztárba (tök rendesek voltak az eladók, mondták, ha azt az ülést veszem és van egy olyan kuponom , akkor olcsóbban vehetem meg). :)
Vendég

Julcsi, de mást nem látok az ablakból, csak úszkálnak a fekete felhők :cry: :cry:
De majd elcsenem magamnak Erik D-vitaminját, aztán feltöltöm magam :lol: :lol:
Devcsa, azért ez horror ár, akihez mi járunk 5-10 eFt a tömés. Mondjuk nekünk még nem tömött, de Ricsikének darabját 5 eFt-ért. Olyan jó kedvvel ment legutoljára, hogy egy hölgy meg is jegyezte, hogy gyereket még nem látott ilyen jókedvűen fogorvoshoz menni. :lol: Egyetlen baj van, hogy elég öreg már.
A férjemnek meg nincs egyetlen tömött ill. rossz foga sem. Büszke is rá rendesen. :lol:
Kíváncsi leszek, hogy Erik fel fog-e kelni éjszaka, mert oltás után van hogy felsír, vagy a du-i alvásnál v. éjjel. De a rendelőben egy hangja sincs. Még egyetlen oltásnál sem sírt. Ricsikém meg már akkor vísit, amikor meglátja a tűt. A kullancs elleninél el is rántotta a karját, úgyhogy azóta nem is viszem egyedül, az apja fogja le.

Na miközben itt írogattam Nektek megettem egy kiló csokit és máris jobb a kedvem :lol:

Megyek összehajtogatok, aztán akarok csinálni egy sütit, az a neve, hogy radír szelet. Ricsikém szereti az ilyen "gumis"/zselatinos dolgokat aztán meg akarom lepni vele. Kíváncsi vagyok milyen lesz. De csak egy kis tepsivel csinálok, mert nyersen kerül bele a tojás, úgyhogy annak ma el kell fogynia, vagy így vagy úgy.
Vendég

Tényleg, Tuntun, én is akartam dicsérni a fiadat! :D
Yuyu, én ezért írtam tegnap neked, amit, tehát, hogy valóban kicsi még Enikő a nagyobb üléshez. Ezeket a 9-től kilósigosakat :mrgreen: tényleg picit lehet csak dönteni, nem lenne jó neki, kényelmetlen, meg sztem nem is elég biztonságos még neki.
Netről nem próbáltok rendelni olyant, amilyen nektek tetszik? Biztosan lehet. Próbálj rákeresni szerintem. Ha onnan rendeltek, akkor még érdemes több helyen is megnézni, férjem úgy rendelt, talált egy akciósat, spóroltunk sokat így, nagy különbségek lehetnek árban márkán belül is, szóval érdemes nézelődni. Hannáét rendeltük onnan, 20 ezer körül volt (ez a pohártartós); a másik, a trimax 39000 volt 3 éve, de azt Pécsen vettük. Hát, elég húzós ára volt, az tény. Főleg úgy, hogy Hanna 1 éves korában balesetünk volt és az előző tönkrement - előtte 2 héttel vettük... :cry:
Használtat mi sem mertünk venni.
Klassz, h Eninek mégis bejön az alma! :wink: :D

been

Tuntun, hogy te miket sütsz! Finom lehet ez a radír szelet! Nálam most a tojásleves fő, meg sülthurka lesz. Hirtelen kínomban má ezt találtam ki... :-)
Enyémembernek sincs egy rossz foga se, irigylem is érte, mert bezzeg az én szám... :? Akihez én járok (paksiaknak: Gál Gábor) is nagyon jó fogdoki, de már régen tömött fogat nekem, akkor asszem 3000 Ft körül volt, de tényleg régen volt már. El kéne mennem hozzá ellenőrzésre is, több, mint 1 éve voltam... :roll:
Oltásokról ne is beszéljünk, Ármin már akkor üvölt, ha meglát egy fehér ruhás embert... Ide jutott az injekciókkal meg az oltásokkal, és még nem is volt komolyan beteg. (Hálaégnek.)

been

Nagy dilemmák ezek az autósülések, mert szeretnéd megvenni a legbiztonságosabbat, de az horror drága. Mi amit néztünk az olyan volt, hogy meg sem mozdult a kocsiban, de az 100 Ft híján 100 eft volt és csak 18 kg-ig. Most nem is tudom milyet vettünk, de ez is csak 18 kg-ig van, amit lassan le kell cserélnünk, de nem a kiló miatt. :lol: Előtte meg nekünk is a hordozó volt betéve. Ráadásul nekem a fejtámla miatt nem mindegy milyen magas. Ha meg középre raknám be, akkor nem tudom hová ültetni Ricsit, mert ugye ezek az ülések nem egy hely szélesek :?: :?: Ricsinek nekünk is már csak ülésmagasító van, ill. az apja kocsijába már eleve beépített gyerekülés van.
Úgy kellene csinálnom mint a szomszédom, az baromira nem foglalkozik az ülésekkel. Hol egyik, hol másik kocsival mennek, vagy éppen valamelyik rokon hozza-viszi a gyereket. De nem bajlódnak azzal, hogy rakosgassák az üléseket. És 3 pici gyerekük van: a legidősebb 5, a legfiatalabb annyi idős, mint Erik. Pedig nekik már volt is egy súlyos balesetük, amikor beléjük ment oldalról az autó (még nem voltak a gyerekek), tehát ilyen "élménnyel" a hátam mögött még óvatosabb lennék. Na mindegy, nem vagyunk egyformák.
Vendég

Köszönjük a dicséretet :lol: :lol: Mikor hazajöttünk mondtam Eriknek, hogy mától nincs édesség. :lol: :lol:

Emma, ezt nem kell sütni, de kis gyerekeknek nem ajánlom, pont a nyers tojás miatt. Eriknek sem adok belőle.

Annak idején a párom is mondta, hogy nem veszünk használtan ülést, mert ki tudja az előzményét. Mi meg elég sűrűn járunk ki Ausztriába vásárolni, és ott nagyon jó akciók szoktak lenni. Lehet, hogy majd ott nézünk.
Vendég

Hát, az tény, h nem vagyunk egyformák, de amikor valaki a gyerekei életével játszik, na, hát, attól én gutaütést tudnék kapni... :cry:
A mi balesetünknél azt mondták a rendőrök, ha Hanna nem lett volna normálisan bekötve egy normális gyerekülésbe, kirepült volna elöl a szélvédőn. Pedig csak 50-nel mentünk (igaz, frontálisan ütköztünk)... :?

been

Ezért is utálom ezt a csajt, mert egy felelőtlen h..... p..... Mi velük egy udvarban lakunk, úgyhogy Apósommal totál ki szoktunk akadni tőle. Ha köszön fogadom, de én nem keresem a társaságát. Nyáron volt olyan, hogy felment az emeletre a gyerekeket otthagyta a medencében, úgy hogy rájuk se lát föntről. A két nagyobbik lány, meg fogta és beledobálta az összes babát (még a beszélőt is) meg ruhát a medencébe. :lol: És utána itt üvöltözött lent velük, hogy milyen nemnormálisak. Ráadásul káromkodik, mint egy kocsis. Utána meg csodálkozik, ha a saját gyereke lehülyézi.
Ricsike a maga kis eszével meg azt mondta, hogy a Daniella anyukája rossz anyuka és nem szereti a gyerekeit, mert megengedi, hogy a Janika - a legkisebb - egye a slagot, meg fagyit ad neki, holott ő még kicsi :!:
Vendég

nem volt eddig netünk :evil:

Emma,szééétmegy a fejem :(
Front van,biztos. Eliza csak bő 45 percet aludt ma.
tuntun gratula a fiadnak. Legközelebb eljöhetne velem,hogy egy kis erőt merítsek belőle :oops:
Megyek,beveszek vmi dilibogyót,meg brassóit csinálok vacsira :P

yuyu nyugodtan rendelj a netről. Ki lehet fogni néha tök jó akciókat :wink:
Vendég

Na kész lett a radírom!
Ha publikusan néz ki, akkor rakok fel róla képet. :lol:
Vendég

Ani, milyen jó a vonalzódon a számkombináció (1 éves 4 hónapos, 4 éves 1 hónapos) :lol:
Tényleg ne szenvedj, hanem vegyél be inkább gyógyit.
Ma Erik is "csak" 3 óráig aludt, igaz, hogy dél után 5 perccel már aludt.

Én szinte mindent neten rendelek. Mióta itthon vagyok azóta meg duplán rászoktam.
Most regisztráltam magam a tesz-veszen is, gondoltam itt fogom hirdetni a kinőtt rucikat. Eddig mindig odaadtam ismerősöknek, de most már úgy vagyok vele, hogy nekem is pénzbe került. Amennyi bejön belőle azt úgyis a gyerekekre költöm.
Viszont a tescóban nagyon jó akciók vannak most, a fiúknak
1.800,- Ft-ért vettem farmernadrágokat. De férfi, női cuccok is jó áron vannak.
Vendég

tuntun itt is mennek a nagy fekete felhők jó sötét is van már tőlük!!

Én teszveszen sok mindent vettem Barnábasnak, ruhákat, pihenő széket is ott találtam. Nekem tetszik.. és a ruhák kítűnő állapotba vannak...

Ani brassóit??? Én is akarooook! :lol:

Barnabással le feküdtem, hogy alszunk délután, 15 percet aludt aztán dörzsölte a szemét meg kapálózott, aztán ezt játszottuk 2 órán keresztül, én a 15perces alvásoktól hulla lettem.
:? Pedig olyan jókat szoktunk aludni, biztos front van ahogy írjátok, nagyon fúj a szél is.

Kép
dius87

Dius,boldog hófordulót Barnabásnak!!!!

Évi ezek szerint te is jössz Ringatóra? :D Hétfőnként lesz,10.45-től,ha jól emlékszem,a Mérey u-i oviban.
Vendég

Dius, tényleg :oops: Boldog hófordulót Barnusnak!!! Hogy szalad az idő!
Hát az enyémek is azok lesznek, mármint jó állapotúak, ha felrakom. :lol: :lol: Van amit egyik gyerekem sem hordott egyszer sem.

Ani, mi az a Ringató?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.11 18:41-kor.
Vendég

Köszönjük szépen! :D Jaja rohan az idő. Holnap megyünk szurira, drukkoljatok hogy jól viselje!!!!

Kép
dius87

Sziasztok! :)
Yuyu! Ezek a Brevi ülések jónak tűnnek, bár élőben még nem láttam ilyet. Szerintem is nyugodtan nézz körül a neten, sokszor ki lehet fogni jó kis akciókat! Nekünk Maxi-Cosi Cabrio volt a hordozónk, ez elég jó nagy, sokáig elfértek benne a gyerekek, igaz, hogy a lábuk kilógott, de a fejük teljesen védett volt!
Újszülöttként:
Kép

Kb. 5-6 hónaposan:

Kép

Cseriani! Ha enni nem is szokott Kristóf, azért kikenni nagyon jól ki tudja magát :wink: :lol: Elizád meg... tényleg ellopjuk :lol: :lol: :lol: Ringató mennyibe kerül?

Azokat a szülőket fel tudnám pofozni, akik nem kötik be a gyerekeiket, meg nem gyerekülésben szállítják őket. Na meg amin kiakadtam egyszer, bent van a gyerekülés az autóban, anyuka kinyitja az autó ajtaját, gyerek be az ülésbe, anyuka becsukja az ajtót, biztonsági öv meg csak dísznek van :shock: Hát nem félti a gyerekét, a gyereknek is joga van a biztonságos autózáshoz! A másik meg az, hogy ha már gyerekként beléjük rögzül, hogy az övet be kell kötni, akkor felnőttként sem fognak másként tenni.

Nem is tudom már kinek akartam még írni :oops: Mostanában ha leülök a gép elé, Dominik beleül az ölembe, így nagyon ritkán tudok írni... 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dius! Szeded le gyorsan a vonalzódat :P Nem ér ám itt gerjeszteni az indulatokat!!! :P :P :P Szemtelenül fiatal vagy! - na jó, ez nem komoly ám!!! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi, teljesen egyetértek, mind ülés ügyben, mind "Dius korának ügyében". :lol: :lol: Egyébként jól vagytok?

Dius, ha nem vagyok úrilány, akkor kis túlzással már ennyi idős lenne a gyerekem, mint Te. :lol: :lol: :lol:
De nem baj ám, nem irigykedek :twisted: :twisted:
Vendég

tuntun a Ringató az énekes,verses,zenés foglalkozás gyerekeknek. Kristóffal jártam,majdnem 2 teljes évig. Hetente egyszer volt,fél óra. De Ilike gyakran ráhúzott,nagyon jó volt. Voltak énekek,ölbeli játékok,simogatók,stb...
Gyakran hozott hegedűt,furulyát,zenélt. Kristóf nagyon élvezte.
dadomi 3000 ft a bérlet,ez régen 6 alkalmat takart,gondolom most is. Ha nem bérletet vettél,akkor 700ft volt egy alkalom. Nem gyerekre,hanem családra,tehát 2-3 gyereket is vihettél.
Eliza nagyon szereti az ilyen játékokat,sokat kell neki énekelnem(ha hallanátok a hangomat :twisted: )...
Vendég

Hú az tényleg nagyon jó lehet. Anno én is néztem zenebölcsit, de nem volt itt a közelben olyan, ami tetszett volna. Egyet meg akartunk nézni, de elmentünk és pont akkor elmaradt. :(
Vendég

Évi,most nem Ilike fogja tartani,hanem az egyik tanítványa
tuntun: www.ringato.hu
Vendég

szerintem a zenebölcsi meg a zeneovi is Ili védjegye...(Dr. Gállné Gróh Ilona)
Vendég

Cseriani! Majd meglátjuk, hogy megyünk-e. Egyébként a Mérey ovitól nem lakunk ám túl messzi, szóval ha vége a ringatónak, akkor nem muszáj ám rögtön Őcsény felé kanyarodni :P :lol: :lol: :lol: Furulyám nekem is van, valamennyire tudok is rajta játszani, még a fősulin tanultam (kötelező volt).

Tuntun! Dani ovizik, tegnap voltunk karatén is, annyira ügyesen csinálta, az edző megint megdicsérte, hogy nagyon jól tud koncentrálni, jók a kilépései :lol: :lol: :lol: Dominik viszont még mindig pöttyös, meg köhög is. Meg magyaráz kegyetlenül egész nap :lol: Anya...én...Nani.... ovi... busz....így....ott....Nani...nem....itt....jó? :lol: :lol: :lol: Néha rájövök, hogy mit akar mondani, de sokszor nem :lol:

dadomi

Köszi Ani!

Találtam is időpontot. Az említett hölgy tartja péntekenként Káposztásmegyeren, ami nincs messze tőlünk. Na valószínű, hogy el is megyünk pénteken.

Mégegyszer köszi.
Vendég

tuntun nagyon szívesen. Remélem tetszeni fog.Ilikét puszilom,ha esetleg beszélsz vele :D
dadomi az a baj,hogy negyed 12-kor van vége,aztán még haza,ebéd,és Eliza fél 1 körül alszik...elötte inkább jó lenne :wink:
Vendég

Cseriani! Mert aztán nálunk nincs kaja, nem tudtok enni, meg ágy sincs ahol aludhatna Eliza :P De nekem előtte is jó, nem az időponton volt a lényeg :lol:

dadomi

dadomi és van szobabiciklitek is??? :wink:
Nekem már nincs nap nélküle 8) :P
Vendég

Cseriani! Az nincs, de apum pincéjében van rendes bicaj (itt a szomszéd házban), majd azt megkapod, feltekersz a hegyoldalba, hidd el nem fog már hiányozni utána a szobabicajod :P :P :P

dadomi

Rékababa! tessék írni is nemcsak leskelődni :P :P :P :P

dadomi

Írnék, de az olvasás elviszi az időmet amiből ugye úgy is kevés van.

Gyerkőcök, nem győzöm dícsérni, mindegyik gyönyörűséges, bár itt csak olyanok vannak.

Lenne egy kérdésem, lehet bután hangzik, szóval: könyvelőnek milyen suli kell, lehet-e levelezőn végezni?
Vendég

Rékababa! Könyvelőnek mérlegképes könyvelői tanfolyam. Lehet levelezőn is. A feltételeket már nem tudom, mert szó volt róla, hogy főiskolai végzettséghez kötik. Te akarsz könyvelő lenni? Jól meggondoltad? :wink:

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?