Sziasztok!
Anikoh
Igen vízet viszünk be én egy fél-literes üvegben viszek vízet és az van az előtérben ahol öltöznek a gyerekek a polcra kirakva mindenkinek,és minden nap hozom haza és másnap újat viszek be..Van aki hétfőn hoz egy üveg vízet és egész héten nem mossa ki az üveget csak újra töltik.
Hát nem vagyunk egyformák.
Kitartás biztos fog sikerülni tudom mondani könnyű .
Hál istenek nekem elsőre megfogantak a gyerekek de azért olyan izgalommal vártam hogy vajon sikerül-e.
És most is már izgatott vagyok pedig még nem aktuális.
Nitacska
Köszi
És olvastam hogy te is szedted a clostiy ?
érdekes a játszoról van egy anyuka nem sikerült neki teherbe esnie aztán gyógyszeres kezelést kapott és útána nem védkeztek mondván nem lehet nekik maguktól és egyszer csak terhes lett.
Mondják hogy néha megváltozik a szülés útán az ember hormonháztatása és van hogy magától besikerül. a másik ismimnek meg ikrek lettek de nem tudom milyen gyógyszit kelett szednie-de vagy 14 év van a lányok között mert már egy volt neki.
Ja ma jocika itthon van tegnap délben haza hoztam és délután már úgy ébredt hogy be van rekedve folyik az orra köhög igy ma doki azt hittem 8-10-ig rendel rohanunk 7:30-ra oda értünk mire közlik 10-12-ig rendel a doki haza jöttünk és 10-re vissza de rendes volt a nő a kartonozóba mert felirta a nevünket s beirt igy mi voltunk az elsők.
Jó sok beteg volt remélem nem szedtünk össze semmit.
Ja és tegnap van egy kislány aki már szeptemberben mikor kezdtük az ovit tiszta taknyos volt állandóan köhög tegnap jött érte apuka kérdezem hogy-hogy haza viszi a gyereket mert nem szokta erre mondja BETEG és haza viszi délután pihenjen egy kicsit.otthon .Majd leültem mondom legalább elvitted dokihoz vagy valami .és ő elintézte mindek úgysem ad semmit.
de szólt neki óvonéni hogy ma ne vigye be oviba vigye el dokihoz és hétfőn ha nem beteg csak orvosi igazolással viheti be.
de mig a dokinál voltunk nem voltak a rendelésen mert a váltó orvos a dokijuk.
Hát nem semmi . Még megtudok lepődni.
az ilyenre annyira haragszom ne haragudjatok ha nem értetek velem egyet .
Etelka jó hogy írtál egy kicsit legalább tudjuk jól vagytok.
Grétinek is 2 foga van még nagyon kinlodik . 2-3 karhuzást megy előre amúgy hátrafelé nagyon megy már neki a mászás
na megyek mert meg főtt a krumpli nehogy leégjen