Sziasztok,
hát ezen az agyhártya gyull. elleni oltáson meglepődtem.
Nálunk is úgy van, hogy 1 éves kor alatt 2 oltást kap és 1 éves kor felett kap még egyet, vagy van az a lehetőség, hogy csak 1 éves kor felett oltják be és akkor csak 1 oltást kap.
Szóval nálunk választhattam, de a dokinő javasolta, hogy 1 éves kor alatt kapja meg, mert ráadásul most jön a tél..stb.
Úgy tudom, hogy nekünk is az 1 éves kor feletti az drága. 10 ezren felül van, az első kettő az 2500 Ft körül volt.
A tejpépeken már én se tudok kiigazodni. Én adom neki a Milupát meg a Hippet.
Azt nem értem, hogy pl. már kaphat savanyított tejterméket, ami szintén tej alapú...
Szerintem, ha valaki allergiás a tejtermékekre vagy lisztre az mindegy mikor kezdi el kapni, de azért persze én is betartom, hogy tej, tojás csaj 1 éves kora után.
Nekem pl. azt mondták, hogy már elkezdhetem adni neki a "k" betűseket. Én meg még mindig nem nagyon ettem ilyeneket, hogy a tejcsi amit még szopizik ne tartalmazzon fújós dolgokat.
Hát azt hiszem azért még várok vele egy kicsit.
Zazi és Miincsi kb. egyforma formák.
Artúr 8 kg és 74 cm körül van.
Ja, lányok, bocs de a szalvik mellé nem írtam egy pár sort se.
Köszi Szeee a bababörzés infot.
Lehet,hogy elnézek, majd még meglátom hogy alakul a hétvége.
Szabus,
úgy néz ki megyek ma is tornázni. Na jó, nem bosszantalak.
Viszont én azt hiszem maradok egyenlőre az üvegfestékezésnél...nem nagyon sikerülnek a szalvétázásaim...
Pedig apósnak kitaláltam, hogy bortartót kap karácsonyra, meg is vettem, szóval össze kell szednem magam
Zazit így lehet piszkálni álmában? A Mincsinek a kezéről a körmöt nem tudom levágni, mert rögtön felébred!
Puszi
Anna, jelentkezzetek, legalább annyit, hogy minden OK. puszi Poginak!!!!