Hello Lanyok,
Nekem is nagyon jo kedvem van! Annyira erzem, hogy hamarosan babasak leszunk!
Ugy gondoltam, nem irok be semmit a papirra, majd a dokival megbeszeljuk es akkor beirom. Szeretnenk ikreket, de harom azert sok lenne egyszerre. Egymas utan johetnek szepen, most ketto, aztan megint ketto, aztan ....majd a tobbit meglatjuk!
Sac,
Milyen jelei voltak a tulstimulalasnak? Annyit olvastam mar errol, de igazabol nem tudom, hogyan jelentkezik.
Ezek szerint csak nagyon keves ido lesz koztunk! Nekem kb. majus elejen lesz a punkcio.
Emi,
Akkor mar lassan neked is lehet szurkolni! Micsoda szulinapi ajandek lenne!
Mindenrol be fogok szamolni, ugysem tudom magamban tartani es nem is akarom
!
Karmen,
Tegnap del korul vettem be a gyogyit es volt egy kis hanyingerem este. Ma mar este fogom bevenni, megfogadom a tanacsod.
Azert kerdeztem az altatast, mert nekem van egy kis billentyu problemam. Most tervezek visszamenni kontrollra es megemlitem majd a dokinak, hogy mire keszulunk. A nogyogyaszom szerint ez nem befolyasol semmit. Remelem, igaza van!
A 21. ciklusnaptol kell szednem valamilyen tablettat (sajnos elfelejtettem a nevet, meg nincs kiirva)12 napon keresztul, ami visszafogja a petefeszkek mukodeset, es majd utana jon a stimulacio. Neked is volt ilyen?
Gondolok rad holnap, de sajnos csak este tudok jonni! En nem is tudom, mit fogok majd csinalni, ugy ertem, fogok-e tesztelni elotte. Ilyenkor olyan lassan megy az ido! Szerintem nem fogsz ejszaka aludni
Azert probalj megis egy kicsit, egy ilyen alkalomnal nem lehet faradtan es karikas szemekkel varni a jo hirt
Puszi mindenkinek,
Bella