2001.12.06 21:13
Szerző: nkata
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra és miután és is a Szabolcs utcai Klinikán fogok szülni karácsony környékén, nagy érdeklõdéssel olvastam a soraitokat. Meg kell mondanom azonban, hogy nagyon meglepett és megdöbbentett mindaz, amit írtatok. Én mindeddig csak jót hallottam a Klinika orvosairól és felkészültségérõl. Az én választott orvosom Dr.Kovács Péter, akirõl még nem olvastam a hozzászólásaitokban, és akit azért kerestem meg, mert korábbról jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatosan. Az élet úgy hozta, hogy Õ a Szabolcs utcában is dolgozik. A választásnál tehát természetesen nem kórházhoz ragaszkodtam, hanem az orvoshoz, akiben bízni tudok. Számomra fontos szempont volt az is, hogy ha megszületik a kicsim, és ne adj Isten, bármi komplikáció lépne fel a születésnél, vagy az azt követõ idõszakban, nem kell a kicsit az egész városon áthurcolni, mert ez a kórház nagyon jól felkészült, felszerelt és az orvosai szakmailag jól képzettek. Az való igaz, hogy a helyzet, már ami a tisztaságot és a külsõségeket illeti, nem valami rózsás. Ezen valóban volna még bõven javítani való, remélem, hogy ez is megtörténik belátható idõn belül. A közelmúltban sajnos volt alkalmam megismerkedni Dr.Zsirai Lászlóval is. Azért mondom, hogy sajnos, mert az orvosom terhességi cukorbetegség miatt küldött hozzá. Õszintén szólva elõszõr meglepett a fiatalsága, de a témához való hozzáállása, hozzáértése és nem utolsó sorban a kedvessége megnyugtatott. Gondolom, az eddigiekbõl kitûnik, hogy én messzemenõkig meg vagyok elégedve a kórház személyzetének a hozzáállásával és az odafigyelésével, amiben idáig részesültem. Bár a szülés hátravan még, Ti ennyivel több tapasztalatot szereztetek már itt.
Egyetlen kérdésre szeretnék választ kapni Tõletek: mi az oka annak, hogy ennyi negatív tapasztalat ellenére, amit leírtatok, mégis a Szabolcs utcai klinikát választottátok a szülésre?
Köszönöm, hogy hozzászólhattam és továbbra is minden jót kívánok Nektek!
Nkata