Sziasztok,
bocsi, h nem voltam egy ideig de nem volt kedvem, m már annyira e körül forgott minden gondolatom + rengeteg elintzénivaló volt, amikor a páromat műtötték, h időm sem volt igazán. Meg bánott az, hogy volt akit támogattam, amikor rossz passzban volt, most meg le se "tojja" ( bocsi a kifejezésért ) a fejemet....
Lilla, nálunk a baj: azoospermia=nincs sperma, a műtétet javasolták, m elvileg a sejt kifejlődése is több szakaszból áll, és ha egy bizonyos szakaszig elér, akkor már abból a "sejtmagból" is tudnak összehozni babát. ( remélem nem nagy hülyeségeket írok ) Ezt a szövettani mondja meg, amit 1-10-ig értékelnek, és 7-es felett vállalják, h egészséges lesz a gyerek. A múltkor ez 4-es volt, a mostaninak nincs még eredménye. A gyorsteszttel most sem találtak semmit.
Nálam elvileg nincs semmi, 8 éve volt méhszájsebem, amit a Dr. H. megműtött, azóta panaszmentes vagyok. De az átjárhatóságira nagyon kiváncsi lennék....
Én kérdeztem, h a Hartman csinál-e inszemet, és pont tegnap v. ma reggel gondolkoztam rajta, h ha nem találnak a páromnak semmit, és csak a donor marad, akkor felhívom a H.-t, hogy neki mi a véleménye az inszemről, hogy mennyire lenne nálam sikeres, m hát ő ismer, hogy mit tudnék/bírnék elvieselni. Mert elég sok aggályom van, jobban bízom a lombikban: sikeresség + anyagiak miatt is, amit TI is megerősíttettek! És köszi az inszemes infót
Melegre térve, képzeljétek, h idén eddig elég jól bírom, pedig mindig ki voltam tikkadva nyáron, bár most 7,5 kg könnyebb is vagyok... kitartást a meleg ellen
Closty-hoz sajnos nem tudok hozzászólni.
Lilla, 4 nap
Izgulsz már
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és várjuk a fejleményeket