Új privát üzeneted érkezett!

Evolet,Estrella:
A képek nekem is jöhetnek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ANDI! Kép

Kép
Kép
missancsi

Andikám
nagyon boldogat neked :) kicsi lányod csak örömtáncot járt neked az este előlegben:) :)

jók legyetek indulok Filipért oviba aztán meg a kertbe megyünk ki későn jövök akkor irok majd

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrella,

én ugyan halálba stresszeltem magam annak idején a cukor miatt, de szerintem te ne tedd!

elvileg a babának akkor lehet komolyabb baja (bármiféle károsodás) ha az átlagos cukrod folyamatosan 10 fölött van. mivel a cukor éjszaka általában alacsony, ezért ez az átlag 10 napközbeni 10 fölötti cukrokkal jön ki.
ezzel persze egyáltalán nem akarom elbagatelizálni a dolgot, sőt szerintem a 8-as cukrot már nagyon komolyan fogják venni a diabetológián, de ha betartod a játékszabályokat nem lesz gond.

én nem kísérleteztem itthoni pékárukkal, megvettem a bolti szeletelt, cukor nélküli tk kenyeret. nincs benne tartosító, viszont rá van írva hogy egy szelet mennyi CH és az tényleg annyi is az eddigi tapasztalaton alapján. nekem a ceres bakonyi barna vált be nagyon jól a cukorra. persze nyilván egy része mű, de valamit valamiért... :-(
a fehér lisztet és a tejet mindenképp teljesen kerüld el és nem lesz semmi gond!
a reggeli cukrot az is nagyon felnyomja, ha tejet iszol, azt tilos!

ja és kevesebbet enni is tilos, mert akkor a szervezeted és ezzel együtt a baba is éhezik! nekem 170-180-ra van beállítva a diétám utóvacsorával együtt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Boldog Andi napot kívánok az ünnepelteknek!!!! :D :D :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubukám,
köszi hogy a hurrikánok mellett még rám is gondoltál. :-)
Marcus jobban van?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

estrella: Ennyivel nem árthatsz a picinek, azt máris verd ki a fejedből. A diétámat nem igazán tartom, bár a met szedése mellett nem kívánja az ember a sok édességet. Na meg Barbus gondoskodik a testmozgásomról. Én hiába sütöttem itthon bármilyen TK-s cuccot, mindig feldobta a cukromat. Pedig mindig kiszámoltam mennyi lehet benne a ch, de valamiért nem volt jó. És egyébként mindig a reggeli cukor a legrosszabb, ilyenkor kell nagyon jól belőni mit is eszel. A tejbegrízt én a tej miatt nem javasolnám, csak max. nap közben és csak valami leves után. Ahhoz sok tejet használ az ember és a tejtermékekben elég sok a ch. Én max. 2 dl tejet ittam meg utóvacsira lefekvés előtt. A diétán úgy változtathatnak, hogy megnézik mikor vagy a legfogékonyabb (általában reggel) és akkor mondjuk kevesebb ch-t ehetsz. De ezt a nap többi részében be kell pótolnod. Nem nagyon kéne 180 gr. alá menned. Éhezni nem szabad! Egyébként az hogy 1 hónapig mondjuk 8 körüli értékeid lehettek az még nem olyan nagy gond. Én feküdtem a kórházban egy cukros csajjal, neki azt mondta a doki, hogyha 9 alatt tudná tartani a cukrát a babával az jó lenne. De neki inzulin pumpája is volt, ő már cukrosként lett terhes. Szóval emiatt no para. A szőlőcukor azért kell (vagy a csoki), mert alap esetben nem nagyon ehetsz a szülőszobán. De mivel és cukros voltam (legalábbis inzulinos, nem tudom ez számít-e) ezért a szülésznőm mondta, hogyha hoztam valami ilyesmit, akkor ő inkább azt mondaná hogy egyek, mint hogy szintetikus cukoroldat csöpögjön az infúzióból. Vagy valami ilyesmi. Én ettem milkás csokis olyan hengert, alapvetően apának tettük be a táskába, hogy éhen ne haljon. Hát a felét én ettem meg.

carla: Köszi. Hát az biztos, hogy gyönyörű és az is hogy befér a hurrikánok közé. Apa már készíti a sörétes puskát. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Andi:
Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
Boldog névnapot kívánok!
evolet
Szolnok

Még csak most látom,hogy begyűjtöttem egy laptetőt!!!
Őnző módon holnapra megtartanék egy picikét,a többin lehet osztozkodni,kinek mire szüksége van!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kedves Andik!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!! :)

Kép
Vendég

lányok segítsetek nem tudom a 3 zsuzsit megkülönböztetni most ki várja Balázst?
Remélem már jobban van M.

Uj hirek mi volt ma??

Holnap lesz valaki a BMC-ben? Megyek vv-re az fsh, és a AMH.-ra
evolet
Szolnok

Evolet: Zsuzsó várja Balázst,a hozzászólásai aláírása 'ZsuzsÓ'. :)

M pedig Kubu kis hurrikánja,és Zsuzska lesz a következő,aki zebrás tesztet hoz :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mindenkinek a jókívánságokat!!!!! :) :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

sziasztok!

ma talaltalak meg benneteket... sajnalom, hogy igy kette kellett szakadni, de ha igy szent a beke, akkor legyen:)

orulok, hogy jol sikerult a forum talalka es sajnalom, hogy nem tudtam elmenni. na majd oktoberben babastol:) legyszi nekem is kuldjetek el a fenykep linkeket, kivancsi vagyok:)

Andi: boldog nevnapot:) remelem meg marad Izacska a pocakodban, birjon ki meg legalabb 2 hetet:) nekem is hianyos meg a korhazi csomagom, most penteken szeretnem veglegesiteni, remelem sikerul. ma megvettem a kiskadat es a pelenkazo lapot, hetvegen pedig sikerult elrendezni a szobaban a baba butorokat, bar mivel a kisagy a mi haloszobankban lesz, meg mozgositasra var, de a tobbi a helyen van:) mar csak disziteni/csinositani kell egy kicsit:)

Lukacsne: jol emlekszem, hogy te keszitesz patchwork dolgokat? ha igen, akkor eladasra/rendelesre is keszitesz? en fejvedot szeretnek a kisagyba es sehol sem talalok ilyen foltvarrasosat:)

Estrella: tunderi a kis gerle, kivancsi vagyok mikor kap szarnyra! kitartas a dietaval!!!

Kubu: jobbulast a kis hurrikannak:)

Kép
oroszlán

én vagyok itten kérem Balázs anyukája!! :-)
narancssárgás rövid ujjú blúzban voltam a talin. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem volt ma egyik fórumon sem nagy pörgés, így nem nehéz követni mind a kettőt.

estrella: Na, hogy alakultak a cukraid?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: volt már ilyen máskor is.... majd belendülünk, aztán kapkodhatod a fejed!!! :)
Ma a lisámon levő dolgok egy részét sikerült végre kipipálni.... élet apró örömei! :)
És Rajótól kaptam egy olyan édes könyvet..... :wink: A címe: Első lépéseim.. Kislány... Ha majd megszületik, onnantól kezdve lehet kitölteni és tenni bele a képeket... :wink:

Kubukám: Remélem mára már jobban vagytok!!!! :wink:

Estrella: Sajnos amiről beszéltünk már 1 db se volt... :shock: :shock: :shock: :shock:

Oroszlán: Ti se kapkodjátok azért el!! :) De lényeg, hogy szépen alakul minden! :)

Csucsu: ????????????????????????? Hm???

Felkészítős csajok, holnap akkor egy uccsó tali (legalábbis részemről) a szellemépületben??? :wink:
Zsuzsó, ha, ahogy beszéltük és előbb találkoznánk, akkor telón egyeztessünk majd, mert én reggel már elindulok itthonról és sanszos hogy napközben se leszek gépközelben.... Béku, Judit? Illetve a többiek csatlakoztok? :wink: Zsuzsóval a János büféjét céloznánk meg már kissé előbb.... :wink:

Amúgy holnap én is megyek majd át a bmc-be is, valamikor 10 után.... :wink:

andrea-1

andi: Gratula a vásárláshoz.

Én is szívesen meglátogattalak volna titeket a felkészítő előtt, de holnap jön anyu. Hurrá! :evil: (Persze nem kérdezte meg, hogy ráérek-e, csak közölte hogy jön. Mi a fenét fogok vele kezdeni egész nap? Ráadásul Tomi nélkül?)
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ide gyors bekukk.

Osztom Oroszlán véleményét - máig nem tudom minek ez a pártszakadás.

Én eldöntöttem,hogy az eredeti másik fórumba fogok irni, aki akar ott megtalál. Amugy van privi és pár ember mail cime - marad igy.

Boldogságos Andrea napot, és amugy minden jót. Napi olvasó nem leszek itt, esetleg benézek néha - és ezt sajnálom, ki hogy van vele, szive döntése

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Hosszú leszek...

Először is boldog Andi-napot kívánok!!!!

Főleg Zsuzsó, Vicky, de más is beleszólhat, légyszi segítsetek cukor-ügyben... Mai értékeim:
Reggeli: 8,0
Tízórai: 7,4
Ebéd: 7,1
Tízórai: 5,1

Vacsora még nincs meg, 8-ra értünk haza :(

Kép Kép
estrella22

A másik, ma voltunk a 30 hetes UH-on és 4D-n.

Baba jól van, feje lent, lepényem elvándorolt, így már nem állja el a baba útját. Viszont meszesedik a lepényem, aminek még nagyon nem kéne, azt mondták, ez lehet a cukor miatt...
Ezzel valakinek tapasztalata???
Úgyhogy nem azt mondták, hogy várnak szeretettel a 38. héten, hanem korábban rá kell nézni...
Kissrác nem mutatta meg magát, az egyik oldalát az arcának befúrta a lepénybe, a másikat eltakarta a kezeivel.
Végig le volt árnyékolva, alig készült kép, az is féloldalas.
Fél órát bökdöste a szonográfus, de nem mozdult, hanem kinyújtotta a nyelvét, aztán kiröhögött minket, na szép! :)

1550 gr, és a méretei alapján pár nappal előbb kéne születnie, ami a doki miatt jó lenne. Szerintetek ha tovább meszesedik a méhlepény, megindítják korábban...?

Ja, hab a tortán, hogy megjött a gáz kompenzációról a számla, 70e-et fizessünk be 10 napon belül.
Meg az is megvan, mi baja van anyunak...
Jó kis nap volt...

Kép Kép
estrella22

És a képek:
Kép Kinyújtja a nyelvét... Kép Aztán kiröhög... Kép És kb ilyen képek lettek :(

Kép Kép
estrella22

estrella: Hát nem akarlak megijeszteni, de a cukor értékek és a meszesedő lepény miatt én úgy tippelem nem úszod meg az inzulint. Min. reggel. A meszes lepény több féle lehet. Szerintem lehet oka a szülés megindítására, de megpróbálják addig bent tartani a fiadat, amíg csak lehet. Talán csak akkor indítanak, mikor már csökkenne a súlya Balázsnak. Mikor mész dokihoz? Az enyém beutalt annó inzulin beállításra egy 30 hetes anyukát. Együtt feküdtünk a kórházban. Remélem neked nem kell befeküdnöd. Drukkolok. A képek egyébként nagyon jók.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella:Sajnálom, hogy ma (se) volt könnyű napod!!!! Olyan jó lenne, ha egy darabig csak jó dolgok történnének Veled!!! Megérdemelnéd végre!!!! :wink: :wink:
És akkor végülis mikor kell menned legközelebb?
Figyu, azért most nézem, az csak jó, hogy a feje beállt irányba :wink: :wink: :wink:
Anyudat lehet tudni? V. nagyon nagy a gáz?
Lepény kérdésedre holnap rákérdezek Zolinál ha olyan lesz a szitu, jó?
Gáz dolgot sajnálom.... nem kevés pénz, hogy a fene vinné el.... :shock: :shock: :shock:

Vicky: pedig tök jó lett volna! :wink: Látom lelkes vagy a holnapot illetően :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: szerintem ha érdekel olvass vissza múlthétre, és akkor meglátod miért .... :shock: De asszem elég nyilvánvalóan leírtuk itt többen is a miértet..... :shock:

andrea-1

És a vacsora utáni mérésem 7,2 :(
/Házi TK kenyér, sonka, paprika/

Kép Kép
estrella22

Estrella: Nagyon klassz képek ezek!!! És az a nyelv nyújtás...!!!!!!!!!!! :) Kisfiatok Rolling Stones fan lesz??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak jelezném, hogy a Háendemben láttam tündéri Stones polót a múltkor!!! :wink:

andrea-1

estrella: Hát nem jó, hogy mind 7 fölött van. Pedig a mérőm sokszor be lett kalibrálva, az biztosan jó. Egy javaslatom még esetleg lenne. Azt mondták, hogy elméletileg 1 hónapig lehet használni a tesztcsíkokat a felbontás után. Megkérdeztem a gyógyszertárost és azt mondta, hogy nem így van, csak utána már nem vállal a gyártó felelősséget. Ha gondolod és megnyugtat, akkor kérj a patikában hozzá egy doboz tesztcsíkot. Igaz, hogy vagy 5000 Ft, de hátha az is gond. És ha jól látom, úgyis el fog fogyni, bár ha mégis inzulinos lennél akkor írják receptre. Meg szerintem az idegesség is emelheti a cukrodat.
vicky79
Budapest III. kerület

Ha optimumos tesztcsík kell bele akkor abból az 50 db-os 2990 ft asszem... De lehet van kisebb kiszerelésű (10 db-os???) is... Nem akarok belepofázni....de próbának lehet annyi is elég lehetne?? :shock:

andrea-1

Zsuzsó
Hát nem tudom megígérni, hogy nem stresszelek…
10 fölött azért nem lesz remélem a cukrom, de az inzulint is jó lenne megúszni.
Neked milyen értékeid voltak?
Eddig én is bolti kenyeret vettem, csak gondoltam megbízhatóbb az itthon sütött.
Reggel nem iszom tejet, este szoktam picit.

Andi
Holnap csak egy 3-as mérést csinálok…
Köszi azért, hogy megnézted nekem a „cuccot”! :)
Hú, neked már utolsó felkészítő!!!
Én ma voltam a Margitoson, hát nem lettem okosabb.
34. héten megyek legközelebb.
Igen, azt éreztem, hogy befordult :)
Anyu megint adott kölcsön a tesójának, és megígérte, hogy máig visszaadja. Na az ő feleségének volt képe ezek után felhívni, hogy anyámat zárassam intézetbe!!!
Már nem is tudom, mennyivel tartozik neki a testvére, persze könyörög, hogy az élete múlik rajta, aztán eltűnik, telefon kikapcsolva, letagadja magát…
Nagyon gáz…
Köszi, ha lepényt megkérdezed!
Remélem rockot fog hallgatni a kis tökös :)
Köszi, megkérdezem a tesztcsíkot a gyógyszertárban. Úgyis kelleni fog még.

Ann
Azt mondták a kórházban, hogy az első falattól számoljam az 1 órát, bár ennek csak ebédnél van jelentősége.
TK gríz is van????
Holnap mész Sz.-hez?

Béku
Köszi, megnézem a CBA-t.
A terhelésesnél nálam is a végétől kell mérni a két órát.

Zsuzska
Ez döbbenet, hogy a SOTE-n két év alatt 2 termináltat csináltak…
Én az IR-t nyomom mindenkinek, egy ismerős is mondta a rokonának, hogy csináltassák meg a terhelésest, és úgy tűnik, ez volt náluk a baj…

vicky
Ez nagyon fura, hogy az otthon sütött felnyomta a cukrodat…
Bár most vacsora után is magas volt és itthon sütött kenyeret ettem…
Neked milyen értékeid voltak?
1 hét múlva megyek vissza az értékeimmel.
Köszi a tippeket!

Kép Kép
estrella22

estrella: 8 fölé nem nagyon ment, de sokat volt 7 fölött. Én tk-s muffint gyártottam édesítővel és gyümölccsel. Minden lemérve és elosztva egy darabra. És mégis magasabb volt, mint lennie kellett volna. Kenyeret nem sütöttem, nekem a bakonyiból mehetett a 2 szelet és nem volt vele gond. Lehet hogy Andinak van igaza a tesztcsíkkal kapcsolatban, csak nekem ugye minden nap 3 csík minimum. Lehet hogy támogatással volt a havi tesztcsíkom 5000 Ft.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: És nekem az utolsó falat után kellett 1 órával mérnem, ha jól emlékszem! Egyszer próbáld már ki úgy. Nagyon kíváncsi lennék.
vicky79
Budapest III. kerület

oroszlán
jól emlékszel igen én csinálok írj priviben telefonszámot vagy email címet és egyeztetünk mert úgy látom nem sok van már neked sem, itt a visszaszámlálás.

estrella
sajnálom hogy ilyen rossz a cukrod, talán pihenj többet és próbáld meg kikapcsolni magadat a "családtól" mert ez nem jó hogy nem hagynak téged békén.... a te és a baba érdekében.

rólunk, voltunk kertben sütöttünk szalonnát tök jó volt, adtam én is az IR-nek de nem érdekel . megpróbálok a héten időpontot kérni és IR vv.re elmenni ha lehetne aztán elkezdeni a metet szedni újra....

Vicky
én még nem is mondtam de tényleg látszik hogy szeded a metet és én is azt mondtam a férjemnek hogy 1hónap alatt lement 5kg minden erőfeszítés nélkül Hanna előtt a mettel, nagyon bízom benne hogy most is fog sikerülni.

jók legyetek , holnapra jó felkészítőt nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám,ne haragudj,nagyon későn értünk haza,még meglátogattuk az uszodát :D

Szóval megyek holnap,csak kérdés,hogy hányra is?
Az OK,hogy előbb,de mennyivel? ;) :D

Estrella: sajnos nincsenek infóim a meszesedő lepényről... :?
Azt is sajnálom,hogy nem úgy ment az UH,ahogy vártad!!

Remélem azért nem okoz semmilyen fennakadást ez a szülésnél,illetve az utolsó hetekben!!
Vendég

Estrella: bár nem tőlem kérdezted,de véletlenül tudom,hogy van TK gríz (búzadara) is,én az egyik biopiacon szereztem be,nagyon ízlett a belőle készült tejbegríz,egy ideig azt ettem :D
Vendég

Látod Zsuzska milyen előnyei vannak a 2 helyen való fórumozásnak? Egy nap akár több laptetűt is be lehet gyűjteni. :-)))

ANDIKÁM!!! NAGGGGYON BÓDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Estrella, bakker ez a cukor. De figyusz, kérlek ne idegesítsd magad, ha kell inzulin, akkor kell. Ha így biztonságosabb a kissrácnak, ez van. Tudom, biztos marha szar lehet, de ha izgatod magad se lesz jobb sajna. Nyilván még jobb lenne, ha nem kellene...tudom.
Jaaaj a fotókon annyira cuki a kispasi!!!
Hát hallottam már nyakcsigolyameszesedésről és társai, de pocakmeszesedésről még nem. Mik vannak!!!

Evolet, Andi én holnap ott fogok kuksolni bmc-ben, illetve előreláthatólag Zsuzskával fogok egy darabig pletyizni. Sztem 10ig tuti ott leszek, de volt már rá példa hogy 12ig is ott voltan 8tól.

Na képzeljétek ma újra vérzek, megint rendes mensim van. Legutóbb ápr 5-9ig volt, rendes erős vérzésem végig, azt hittem soha nem múlik el, ja igen előtte meg márc 25-26 aztán pecsételgetős olyan 5 napig. És mától újra. Hogy holnap lesz -e vérem amiből tudnak levenni, majd meglátjuk..de én ezt már nem értem. Gondolom a 2 mensivel zéró méhnyálkahártyám lett, most mi vérzik megint??
No, holnap, azaz lassan ma, újra vv , remélem hcg-m már elhúzta a csíkot.

Csajok, áááááááá olyanok tudtok sütni, hihetetlen. Vicky ez a muffin baromi jól hangzik :))

Ja igen, Estrella, létezik tk. gríz. Amúgy ugyanúgy néz ki mint a sima, csak barnább színű, de én nem érzem, hogy más íze lenne.
ann74

Jóóó Reggelt!!

Ann!!
Vérzés húzzon már el jó messzire Tőled!!Drukkolok nagyon!!

Mai BMC-seknek egy nagy adaggal!!! :D :D

Andikám!!
Itt vagyok,tegnap voltam vv-telen,IR-t mára igérték... :shock: :roll: :roll: Azért óvatosan a sok mászkálással!!!

Evolet!!
Köszi a linket!!

Olyan szépet álmodtam az éjjel,bababoltban voltunk és vásáróltunk a Mi babánknak... :D :D :D
csucsu99
Budapest

csajok,
mai randi 4-kor a villamosmegállónál? ott majd eldönthetjük hova ülünk le pletyózni.
ma egy után leszek csak újra itt gépközelben, addig írjatok ki csatlakozna!
Estrella, Judit, Breki, Oroszlán, ti jöttök ma felkészülni, ugye?! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Evolet,
köszi a linket!!! tök jó képek lettek! :-)

Breki, Estrella,
majd ti is elkülditek a képeket?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,

hát ez a meszesedés nem jó hír, de én úgy gondolom hogy ha most beállítják a cukrodat, akkor nem fog tovább romlani.

szóval szerintem diétázz szigorúan, én most kerülném a házi sütésű cuccokat :-( és mindenképp mérd a cukrodat naponta legalább 3X: reggel, délben, este. plusz még jó lenne reggel éhgyomorra és este 10 körül ebben az egy hétben.
mérni úgy kell mindig, hogy lenyeled az utolsó falatot, onnantól mérsz egy órát és akkor szúrsz!
nekem 7,7-nél állították be az inzulint.

mivel már a 31 héten vagy, még 2-3 hét és már romlani nem nagyon fog, de a meszesedés miatt szerintem óvatosabbnak kell lenni. nem tudom ilyenkor elkezdik-e az inzulint vagy már inkább kivárnak, hogy romlik-e még...

nekem az inzulin miatt már jövő héttől hetente fognak flowmetriát nézni. én mondjuk nagyon örülök, hogy Sz. ügynök biztonsági játékos, mert mi is azok vagyunk a férjemmel, így mindenkinek jobb...

jövő héten csak diabetológushoz mész vagy méhlepényt is néznek?
a HA1C eredményed mennyi lett? abból látod az átlagos cukrot 3 hónapra, ez elég fontos lehet.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mai bmc-s csapatnak nagy drukkok. gondolom van aki már ott csücsül.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

jaj megtaláltalak Titeket!!!! :D

Andi!
még belefér nagyon boldog névnapot!!!!
vikus82

Vicky
Szóval próbáljam ma utolsó falat után mérni 1 órával??? OK, megnézem.
Az a fura, hogy tök ugyanazt ettem ma reggelire, mint tegnap és 7,1 lett, tegnap meg 8. Nem értem...
Vettem egy csomó kaprot ma, állítólag az is jó, este keverek belőle valami túrósat...

lukacsne
Már csak jövő héten dolgozom, utána pihenek és megpróbálok nem idegeskedni.
Szalonnasütés, nyami, de szeretem!!!

Ann
Tudom, ha inzulin kell, akkor az kell.
Fura, hogy megint vérzel, kíváncsi vagyok, mit mond rá Sz....
Drukkolok, hogy a HCG ma már 0 legyen!!!

Zsuzsó
Én megyek felkészítőre, de csak 5-re esem be.
Én nem fényképeztem a talin :(
2-3 napig 6-szor kell mérnem, a többi nap 3-szor.
Akkor nekem mondtak hülyeséget a kórházban, és az utolsó falattól kell az 1 óra, ma megpróbálom úgy. Bár reggelinél tényleg mindegy, mert kb 3 perc az egész.
Az én dokim nem olyan biztonsági játékos, mint Sz., néha elég lazán veszi a dolgokat.
Jövő hét csak diabetológus, meg magzati szívhangot néznek azt hiszem.
Mi az a HIC1?

Bocs lányok, hogy telenyavajogtam a fórumot, csak már hajnali 4-kor ott bőgtem ma az ágyban, mert este valami hülye fórumon azt olvastam, hogy II.-es fokú méhlepénnyel csak 3-5 hétig „húzom” már, és még olyan pici a baba... meg valami hülye azt írta, hogy ilyenkor ok nélkül elhalhatnak, de remélem ez is hülyeség.
Ha meg koraszülött, még dokim sem lesz, mert rögtön visznek a Jánosba, ott van PIC.

Kép Kép
estrella22

Estrella,
most II. fokú a lepény?
a HA1C azt méri, hogy az elmúlt 3 hónapban mennyi volt az átlagos cukor. a teljes vérkép legalján találod Hemoglobin A1C (NGSP) néven 4,8 és 5,9 között van a ref. tartomány.
én azért megkérném hogy jövő héten is nézzenek lepényt. ha nem akarnak, akkor még mindig elmehetsz esetleg 4D-re, csak az ugye fizetős :-( meg nem emlékszem mikor is voltatok ilyenen legutóbb.
a 4D Genesisben a babmozival együtt néznek flowmetriát is és szerintem normális a szonográfus.

Ann,
vérzés és hcg mosmár monnnyon le végleg!

Vikus,
minden oké veletek? mikor mentek UH-ra?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
Szerdán kell mennem uhra,remélem minden rendben lesz,most szúrkálodást,kicsi feszitést érzek :shock: :shock: :shock:
vikus82

vikus
az jó mert a méhszalagok feszülnek, ugye mivel jól beágyazott magának a kis drága....

estrella
nyugi minden oké lesz, nézesd a méhlepényt akkor is ha esetleg nem akarnák megnézni, hogy megnyugodj te is és nem árt az ellenőrzés.

ann
drukkolok hogy már minden rendben legyen a vv-n.

mai csapatnak is nagy drukk és szülésfelkészítőre is .

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsuzsó,Oroszlán,Judit,írok Nektek p.ü.-t! :)

Estrella: ne olvasgass a neten,mert sok hülyeséget is írnak!!
Csak megijedsz,mikor nem biztos,hogy érint abból Téged bármi is!

Genesisben még nálam is néztek flowmetriát,de fogalmam se volt,hogy ez az,és azt se,mi az eredménye :D :D :D

VISZONT!!
Felkerült a videóóóó a youtube-ra,igaz,hogy 8 részre vágva,mert másképp törli....

Szóval itt: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... C11B0C8FC9 megtekinthető!
Még nem tudom,melyik részében mi van,mindenhol vannak klassz dolgok,a legvégén a szívhang,az eleje talán nem annyira jó,mert nagyon nehéz volt elkapni :D :D
Vendég

Estrella: Neked is írtam! :)

ja,a videó alól kiszedtem a zenét,különben ismét tripla munkát végeztem volna,mert a youtube nem engedélyezi a Genesis-es zenék felhasználását,így letiltja... :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy aki nézi,csináljon magának mellé valami aláfestő zenét ;)
Vendég

haho!

Zsuzso: en is megyek szulesfelkeszitore a Janosba, nekem is utolso mint Andinak! akkor elotte talalkozunk, igyekszem idoben odaerni!

Kisbeeka: mivel tudod megvagni a dvd / video fajl-t? nekem egy free studio nevu programom van, amivel az elozot sikerult dvd-bol video fajl-la konvertalni es utana kisebbre szabdalni, de most nem mukodik, nem tudom megnyitni vele az atkonvertalt video fajlt, szerintem tul nagy lett...

Lukacsne: irok meg ma privit, koszi!

Estrella: sajnalom ezt a franya cukrot, remelem mar nem romlik tovabb es sikerult bent tartani meg a kissracot! nagyon edesek a kepek, ilyen nyelvnyujtogatosat meg nem lattam:) bar Norikank is nyalogatta vegig a mehlelpenyt a multkor, de nem latszodott a nyelve csak hogy nyitva volt a kis szaja!

Ann: remelem kiderul mi a verzes oka es miden rendezodik odabent:)

udv es drukk mindenkinek:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: asszem ezt a FormatFactory-val csináltam,de majd' megőszültem,mire rájöttem,mit is kell,de onnantól már jó volt :)
tized másodpercre be lehet állítani,hogy mettől meddig vegyen ki belőle egy darabot,és egyben konvertálja is át.

Mivel a youtube a múltkor nem engedett akkorát felrakni,ami elvileg engedélyezett oda feltöltéskor,így nem szórakoztam vele tovább,jó kicsire szétszedtem :D :D

mai BMC-seknek nagyon drukkolok ám!!!!
Bár mostanra remélem már megvan a sok jó hír! :)
Vendég

Oroszlán: még annyit hozzá,hogy mivel csak akkor volt hajlandó beletekerni a program,ha már egyszer végigjátszotta,így az egyik dvd-lejátszó programmal ezred másodpercre megnéztem,hol legyenek a vágások,és utána már csak be kellett irkálni a film lejátszása nélkül :)

elég hosszas lett volna mind végignézni... :lol: :lol: :lol:

de igazából arra lennék kíváncsi,Miezáék milyen programmal csinálják azokat a videókat,képekkel,mozgóképekkel,hanggal,felirattal :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?