Kedves Bikfy!
Nem ,nem kaptam névjegykártyát sajnos. Így a Doktor urat pedig egyáltalán nem lehet elérni. Mikor a leletért mentem akkor is ugye ott volt a hycosys időpont. A beavatkzás helyett elmondhatta volna hogy mi az ok amiért nem vállalja, mi a kezelés módja,kell e kontroll stb...E helyett az asszisztencia közli a dolgokat, írja a leletet a kérdésekre pedig nem tud válaszolni..a pénzéért nem ezt várja az ember, legalább is én nem
Egyébként nem vagyok az a behodoló típus. Azt gondolom ha valamiért fizet az ember akkor nonszensz hogy még ő hodolgasson.
Így is elég durva a helyzet, nem fogok még a korommal is konfrontálódni. Lehet hogy kifelé az a kummunikáció hogy manapság később is vállalhatsz gyereket, de eddigi tapasztalatom az hogy nem néztek rám emiatt túl jó szemmel.
Én meg nem mesélem el az élettörténetemet hogy megértsenek. Magán ügy az ok, nem azt kell kezelni, hanem azt kideríteni hogy mi volt a vetéléseim oka, ill az azt követő egy éves sikertelenségé.
Ézért fordultam ide segítésgért amiért nem keveset fizetünk.
De ha ez a hozáállás akkor nem fizetünk...a Meddőségi centrumok nőnek a fűből mint gomba az eső után...miért hódolgassak ha elégedetlen vagyok mikor mehetek máshová is ?
Remélem azért Te jobban vagy , javulgatsz és nem fáj már a pocód