Sziasztok!
Fannika picit megfázott, be van rekedve. Ráadásul megint jön fogacska, úgyhogy nehéz éjszakánk volt. Nagyon sajnáltam szegénykémet, sokszor fel kellett venni, mert felsírt. Most éppen alszik.
Így viszont lehet, hogy hosszabb leszek, mert van egy kis időm.
Na, akkor szép, sorban. Én ugyanis mindig lemaradok a válaszokkal.
Bodzi:
Jaj, magam elé tudom képzelni, ahogy Esztikéd édesen puszilgat titeket!!! Totál elolvadtam.
Szerintem ezek a hármasban a franciaágyon dolgok a legjobbak. Én is imádom, amikor reggel és este hárman hancúrozunk az ágyban. Fanni olyankor annyira boldog, hogy apa és anya is vele van, őt kényezteti.
Margitszigeti sétában te is benne lennél Esztivel?
Julcsi:
Szerintem jól látod, hogy az anyuka ne költözzön aputól külön szobába! Mindenekelőtt persze a baba igényei számítanak, de ugyanakkor vigyázni kell a szülők kapcsolatára, ott is meg kell maradnia a meghittségnek.
Hidd el, hogy minden ki fog alakulni, rá fogsz érezni a picikéd igényére és meg fogod találni a legjobb megoldást!!!
Persze mindannyian készülünk, tervezünk, de az élet úgyis kialakítja a dolgokat.
Te annyira érzékeny, az apró rezdülésekre is fogékony ember vagy, hogy fantasztikus anyuka leszel! Tudni fogod, hogy mit szeretne a babád és aszerint fogod a legjobbat adni neki!!!
Mikor teszel fel UH-s képet? Olyan jó lenne gyönyörködni benne.
Emerenc.
Jaj, dehogy volt itt "szakadás"!!! Inkább vedd úgy, hogy tematikusan érintjük a dolgokat. Attól még mindig egy kis család vagyunk!!!
Ugye te is benne lennél a margitszigeti sétában???
Moncsiga:
Végre én is meg tudtam nézni a kézimunkádat. Nagyon szép, igazán kreatív vagy!!! És ahogy Bogika neve ki van hímezve a szélén, hát az nagyon aranyos.
A szurkálós érzést én is meg tudom erősíteni, hogy természetes dolog. Nálam is volt. Néha azt éreztem (ezt Bodzival ki is tárgyaltuk anno), mintha egy késsel szurkálnának.
Ne hidd el anyukádnak, hogy "életképtelen" vagy!!!! Bízz magadban, bízz a picikédben!!! Én mindig csodálattal olvasom a soraidat. Éleslátásod, határozottságod és kedvességed mindig lenyűgöz. Dehogy vagy te életképtelen. Nagyon is tudod, hogy mit akarsz! Olyan összhang lesz közöttetek a gyermekeddel, hogy csodájára fognak járni az emberek!!!
Más: látom, hogy esztergomi vagy. Akkor a legjobb kezekben leszel majd Ibolyánál, aki a világ legkedvesebb (és nagyon nagy szaktudással rendelkező) szopis tanácsadója. Ő is ott lakik Esztergomban.
cs.andi:
Nagyon édes a kicsi fiad!!! Olyan jó, hogy tettél fel apukás fotót is, mert így egyszerűen döbbenetes a hasonlóság. Megmutattam férjemnek a fotót és ő is el volt ájulva attól, hogy 4 naposan ilyen gyönyörűen kitolta magát!
És, hogy milyen karcsú vagy, na, azért azt irigylem ám!
Én a szülés óta felszedtem 10 kilót.
A tejem csak akkor volt bőséges, ha rendesen ettem. Nem zabáltam, csak ettem. Na, erre jött is 10 kiló. De nem érdekel. Mindennél fontosabb, hogy szopizzon a kicsim.
Látod, én a terhesség alatt tartani tudtam Apánk elvárását (össz. 12 kg), de aztán "bepótoltam", utána.
Na, mindjárt folytatom...