sziasztok lányok!
csak gyorsan tömörítve írok, ha lesz egy kis szusszanányi időm, akkor részletezem.
a miómával kapcsolatban annyit, hogy én voltam mütve, de azért mindig jött egy új, 3 miómám volt terhesség alatt, együtt növögettek botival egy ideig, de aztán nem mondott senki semmit, hogy mi lett velük, gyanítom, hogy még ott van egy biztos, mert a fogyásom nem akar annyire beindulni és hát azért szőrösebb is a lábam, mint előtte volt, na azért nem vagyok jeti.
a másik dolog, hogy bele olvastam a cirises fórumba, hát nem értem, olyan infók mennek, aminek semmi valóság alapja nincs, hogy pl vannak új orvosok, csak nem hozzák nyilívánosságra a nevüket, ezen röhög mindenki, mert ebből semmi nem igaz. szerintem a somody írogat női néven. az infókat nem akarom kiadni, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni, priviben, akit érdekel leírom. nokinak nagyjából meséltem.
a fő dolog, ma voltunk a cirisben. hát imádom őket, ilyen jó bandát nem nagyon fog senki sehol találni, az tuti. remélem együtt maradnak!
kósa dr, dóri, kati és a többiek, ténylegesen tündériek voltak egytől egyig. renátának 11 sejtje volt , holnap derül ki, hogy mikor rakják vissza az embriket. szerdát javasolt kósa dr.
annyira őszintén örültek nekünk, botit persze ajnározták rendesen, ez az én anyai szívemnek külön vajazás. hízott is a májam rendesen. vereczkey dr nagyon hiányzott. hát a várót rég láttam ilyen üresnek. szívem szerint az ott ülő párokan is megmondtam volna, hogy hahó vigyázzatok! de szerintem azért inkább csak kismamák voltak ott, bár nem voltak pocakosok.
remélem valakinek elpletykálhatom priviben a dolgokat, de megígértem, hogy nem írom ki a fórumra. agyam eldobtam.
sajnos nem tudlak visszaolvasni titeket, csak egy mondatot, a miómásat olvastam, de pótolom.
csajok, aki volt anno nyírőben biztos tudja kiről írok, v doki új aszisztense regős kriszti.?!
sajnos nem a dóri, de erről is pletykálhatnék. ezen meglepődtem!
velem anno úgy beszélt, mint a kutyával a nyírőben, mert a 19 sejt leszívása után ku...a fájt a hasam és ki mertem menni fájdalom csillapítót kérni, mivel a kutya nem nézett ránk, ő meg így: ki a franc mondta magának, hogy felkelhet? de v doki akkor is nagy volt, mivel félt a túlstimulálódástól ellátott, hogy szegény nővérkét ne zavarjuk az unatkozásban. meg a vérvételeknél is volt egy stílusa. remélem azóta változott. bár akkor babát várt, lehet, hogy a hormonok tették.
jaj, úgy pletykálnék, ronda női szokás, de szegényeknek miken kell átmenniük. gyalázat!!!!!!
jó éjszakát mindenkinek, rohanok, mert nyüszög a drágám. nagyon köszönjük a bókokat, képeket ezrével tudok felrakni, napi 4 milló kép készül, gyerek már most tudja hogy mosoly, anyám fényképez.
csók