Jajj, a sötétkék de szép!!!
A csajszim is sötétkék szemmel született, de egyhónapos korára kivilágosodott neki. Most úgy néz ki, hogy a pupilla körül egész halványszürke, de az írisz szélén meg sötétkék. Ilyen kokárdás
Remélem így is marad, és talán van is rá esély, mert apájának ugyanilyen szeme van. Nekem zöldesbarna, és az én családomban 1-2 kivételell mindenkinek barna, de Misiéknél sok a kékszemű. Majd meglátjuk...
öhm, Panna csak kézben alszik el
tudom, hogy elkapattuk, de megvolt az oka hogy miért alakult így, na nem mintha mentegetőzni akarnék, mert tudom, hogy messze nem vok tökéletes anya...
szal:
1, kis súllyal született, és hasfájós volt, szóval orrba-szájba dajkáltuk.
Aztán 6 hetesen átszoktattam a kiságyába és így volt pont 4 hetünk, ami elalvás szempontjából nagykönyvinek volt mondható.
2, 10hetes korában megműtötték a kezeit, és eléggé megviselte az egész, szal megint csak kézben volt képes elnyugodni hetekig.
mire észbekaptam, már késő volt - szinte alig képes magától elaludni, kb 10 alvásból 2-3x azt is inkább a napközbeni szundiknál, este a rituálé része a ringatózás.
Legalább kiélvezem, mert 3 évesen már úgyse akar majd egyfolytában rajtam lógni
Szerintem nem baj, ha hagytad kicsit sírni - mert úgy tűnik bevált. Nektek kell kitapasztalni, hogy mi a jó módszer. És ha ennek egy kis lelkiismeret furdalás az ára - hát sztem belefér. Úgysem arról van szó, hogy hagytad torkaszakadtából ordítani míg megmakkan...