Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma 3/4 1 körül beszéltem telefonon Vereczkey dokival.Azt mondta,nyugodjak meg,ez természetes dolog,várjunk még 10 napot-2 hetet.

Roni!Sajna én már szept.24-én tudtam,hogy nem sikerült,így aznap már abbahagytam az utrogestant.Akkor 30-án meg is jött,na azóta várom.Utána kértem 1 hónap pihit,ami most is tart...aztán jöhet a 2.inszem :)

Pussz Nektek!Andy
bandy27

Andy,

Nálam nagyon pontosan jelentkezett a következő mensi mindkét inszem után, de nem szedtem semmit és az Utrogestant is azonnal abbahagytam, amint kiderült, hogy nem sikerült az inszem.

Talán már nagyon "rágöröcsöltél" és ezért késik. :( Milyen fura, hogy itt már annak is örül az embe, ha megjön a mensije és elkezdheti szúrni magát...

Az idézetet láttam és köszönöm, nagyon szép. Az a baj, hogy én már inkább állok 2 lábbal a talajon, de nem is akarok erről írni, mert mindenkinek a maga hite a szent és ezt tiszteletben is tartom. Mindenesetre, jól esik a bíztatás. Köszönöm :D
tocsa

Na folytatom...(közben látom, már beszéltél a dokival)

Szóval, szerintem, próbálj ellazulni és valami másra gondolni, teljesen elterelni a figyelmedet az egészről.

Vagy... úgy hallottam, bizonyos tornákkal is rá lehet segíteni, ha már türelmetlen vagy. Ilyen az Aviva és talán az Arwen torna is, de nem tudok ezekről sokat. Megvettem az Aviva könyvet és néhány gyakorlatot próbálok csinálgatni, de nem vagyok szakija a módszernek.

Kellemes, szép hétvégét mindenkinek! Mi holnap vásárolni fogunk, mert sehogy sem tudok fogyni és igen limitált lett a ruhatáram, szóval be kell újítani pár göncöt 8)
tocsa

Sziasztok!!

Köszönöm,hogy velem vagytok!!!

Tocsa!Ahogy olvastam,amit írtál,már meg is nyugodtam :D :D
Én már rögtön túltettem magam rajta,hogy nem sikerült,nem omlottam össze.Az az igazság,hogy volt ,,szerencsém"megedződni lelkileg.Ma délben olyan jót babáztam :D Sajna 3 hónapig nem látom,mert Egyiptomban lesznek.
A ruhákkal én is így voltam,mikor 15 kg-t híztam,biztos sikerül lefogynod,ne add fel!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226075554.2253.gif[/img] Ezt küdöm mindenkinek!Igaz ez nem lepke.

Szép estét mindenkinek!Pussz!Andy[/img]
bandy27

Sziasztok
Jó sokat írtatok megint és Én pont ilyenkor nem vagyok a gép előtt :roll:
Tegnap elvittem a keresztfiamat moziba és megnéztük a Madagaszkár második részét.
Aranyos kis mese volt....bár nekem az első része jobban tetszett!
Képzeljétek.......annyira hányingerem volt egész nap és annyira szédültem,hogy az csak na.
Féltem vezetni is, főleg ,hogy a gyerek a hátsóülésen ült :roll:
Na mind1! Amikor hazaértem egyből zuhany és feküdtem le (olyan 6-7körül)......és most ébredtem fel!
Remélem nem lettem túlstimulálva? Ilyen érzés még soha nem volt ezidáig.....pedig volt már 5inszemem és egy lombikom eddig.
Alig várom ,hogy hétfő legyen és mehessek UH-ra!

Látom sikerült mindenkit megmérgeznem a pillangós babonával mint ahogyan Engem is megmérgeztek vele :lol:
Amúgy 5 nagy ablakunk van,de csak a babaszobába tettem ki pillangót.....ott amúgy is jobb helye van és aranyos is.
Még jó ,hogy pillangót kell kitenni és nem valami más állatkát :lol:
Ahogy jönnek mennek az emberek az utcán meg is nézik ám.
Remélem ha eltéved a gólya akkor útba is igazítják....most már tudják,hogy az Én ablakomba is van pillangó és errefelé kell terelni :lol:

Húúú a lényeget majdnem elfelejtettem!
Tegnap bementem egy MBT cipő boltba!
És a csajszi bemérte a talpamnak a terhelését, aztán felpróbáltam a cipőt is......fantasztikus, csajok....próbáljátok ki Ti is!
5 percig volt rajtam a cipő és a vádlimba már egy kicsit izomlázam is lett!
Nagyon jó nőgyógyászati problémákra is ,mert intimtornáztatja a nőket....ugyanis nem a gerincünkkel tartjuk meg magunkat,hanem a lábunkkal és a medencénkkel!
Érdemes utána nézni ,mert nem rossz dolog........csak iszonyat drága!
Én két hét múlva megyek a cipőmért amit rendeltem ,mert akkor ebből az üzletből Outlet üzlet lesz és a kifutó termékek olcsóbbak lesznek jelentősen!
Tehát jelenleg egy cipő 55eFt és akkor 30-35eFt körül lesz!
http://www.swissmasai.hu/Products.aspx
Nézzétek meg, bár nem egy designes cipő,de annál fantasztikusabb!
http://www.weborvos.hu/adat/magyarorvos/2007okt/19.pdf

A másik,hogy ma jöttek volna a maradék két ablakunkat kicserélni és tegnap telefonáltak ,hogy nem tudnak most jönni csak 15én :shock: pont leszívás utáni napon.......és takarítani sem tudok így majd.......ez az Én formám :roll:

Puszi Nektek!

Kép
noki&potyi

Szisztok!

Hol vagytok elveszve???
Nem fogjátok elhinni mi történt velem!!Ma hajnali 1/2 4-kor arra keltem fel,hogy majd leszakad a derakam,már azt hittem megint vesegörcsöm van,de nem ám...most délután tudtomra adta a szervezetem,hogy holnap MEGJÖN VÉGRE:D :D Olyan boldog és nyugodt vagyok :D :D Viccesen megjegyeztem itthon,hamarabb kellett vola beszélnem Vereczkey dr-ral.

Tocsa!
Kaptál magadnak szupi rucikat??Én is készülök a bálásba,mert kellenne jó meleg pulcsi és talán 1 fekete farmert is kijönyörgök.

Noki!
Mi jót csinálsz hétvégén??Jól vagy??Képzeld,épp azt számoltam,az inszemem pont a te beültetésed után 1 héttel lesz.Pihej sokat,ne vidd tulzásba a takarítást.Én a jövőhéten gyorsan befelyezem :D

Pussz nektek!!!Andy
bandy27

Noki!

Én ezzel kívánok Neked sok sikert!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226247102.6319.gif[/img]

Remélem odatalál hozzád :D
Pussz!!![/img]
bandy27

Szia Andy
Jaj! Nagyon kedves Tőled,hogy küldtél Nekem egy pillangót!
Remélem Én is ,hogy idetalál és most ez a lombikunk sikeres lesz!
Most megyek a Cirisbe és már nagyon izgulok,hogy mennyi és mekkora tüszőcskéim lettek most?!?! :shock: :oops:
Már azzal nyugtatom magam,hogy ha most ez nem sikerül akkor sincs baj,mert remélhetőleg lesznek fagyóbabáink és akkor azonnal folytathatjuk is a babaprojektet :oops: :shock: :roll:

Örülök,hogy megjött a menszid :lol:
Hogy vagy tőle? Nem görcsölsz nagyon?
Nagyon jó lenne ha sikerülne az inszemed ,mert akkor elindítanánk itt a babaesőt és igazán Boldog Karácsonyunk is lenne úgy gondolom!

Majd délután írok,hogy mi történt ma velem a Cirisbe!
Addig is Puszi!
Noki

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Megérkeztem!
7:30kor már bent is voltam a Klinikán,de nem volt még bent Vereczkey doktor ezért egy másik doki csinálta meg az UH.(nagy bajuszos doki)
A lényeg,hogy van 5db nagy tüszőcském(17-20mm) és kb10 kicsi(5-12mm).
Továbbra is kell szúrnom a megadott mennyiséget(150) és szerdán kell mennem legközelebb vérvételre és UH-ra.

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki!
Lehet gratulálni a szép tüszőcskéidhez???Ügyi a szervezeted :D
Miért vesznek szerdán vért??A lepke szerintem odatalál,ha mégsem,segít a gólya,amit föntebb küldtem.
Én reggel telcsiztem,19-én megyek UH-ra :D ,szerdától pedig szurom 2naponként 2 Merionált és 5napig 1x a Clostyt. A kérdésedre válaszolva majd leszakad a hátam,a combomig kisugároz a görcs+olyan migrénem van...de úgy fogom fel,vmit vmiért. Bárcsak igazad lenne...végre hosszú idő után szép,boldog karácsonyom/karácsonyunk lenne!!!Én mindenesetre nagyon drukkolok Neked és persze mindenkinek :D :D Hajrá babócák,mindent bele!!!

Tocsa,Roni,Bobcsike Hol vagytok???

Estefelé még bennézek,de viszem uncsitesóm kickboxra :D

Puszi Nektek!!Andy
bandy27

Andy!
Köszi,nagyon aranyos vagy :lol:
Remélem péntekre még nagyobbak lesznek a tüszőim és még többen is :shock:
Te szegény.....ennyire görcsölsz?!?!?!?!
Kitartást kívánok Neked.......,de tudod ez az utolsó menszi engem is megviselt ,de rendesen..............nem gond.....tudod......júliusig ugyse lesz menszink :lol: :lol:

Kérdezni szerettem volna Én is,hogy a lányok hova tűntetek?!
Tocsa,Roni,Bobcsike??????!!!!!

Puszi!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki gratula a tüszőcskékhez!!! Nőjenek nagyra!!!

Jövő héten szerdán megyünk a cirisbe, kaptunk időpontot délutánra. Már fel vagyok dobva, pedig még csak konzultáció lesz!
Remélem nem találnak semmi nagyobb problémát. Azért ettől még tartok egy kicsit. Azután jöhet az inszem...

Mi van ezekkel a pillangókkal? Hová kell tenni őket? Lehet hogy írtátok de nem tudtam mindent elolvasni, mert csak a meló helyemen van internet és néha tudok csak jelentkezni.... :(

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Ma már semmi bajom,biztos hatott uncsitesóm masszirozása :D :D

Bobcsike!
Pontosan hány örára mentek??Csak mert én is akkor megyek délután UH-ra.(13.30-kor)

Noki!
Köszke biztató szavaidat,el sem tudod milyen jól esik!!! :D :D
Megmondom Neked öszintén most a 2.inszemnél olyan izgatot vagyok...nem félelem van bennem,hogy nem sikerül,mert tudom,ez most sikerülni fog!!!Olyan fura érzés kavarog bennem...angyali nyugalom szállt meg.Te küldtél angyalt???

Az elveszett báránykák jelentkezzenek!!

Pussz és szép napot!!Andy
bandy27

Sziasztok!
Voltam ma is vizsgálaton, UH-n és vérvételen.
Nagyon sok tüszőm van és ennek annyira nem örült Vereczkey doktor viszont szép nagyok 17-25mm oldalanként 5-5 db, kicsik is vannak ,de azok 12-17mm oldalanként 7db.
Fáj a hasam nagyon,de úgy vagyok vele,hogy nemsokára péntek és leszívás......talán akkor megkönnyebbülök egy kicsit!
Ma kell szúrnom 23:00kor az Ovitrelle-t és holnaptól már nem kell semmit sem.......végre!

Andy
Én küldtem Neked minden jót amit csak lehet!
Örülnék ha sikerülne most nekünk a baba, mert amint írtam már....elindítanánk végre a babaesőt és jól kitudnánk beszélni,hogy milyen rosszul vagyunk és ,hogy mikor mit érzünk :oops: :shock: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Hol vagytok?
Remélem minden okés veletek?!

Bobcsike
A pillangót az ablakba kell kitenni és a gólya elmegy hozzád és visz Neked kisbabát....tudod szeretik a pillangókat a gólyák :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki!
Köszke,amit küldtél!!!Még mindig fáj a pocid???Bocsesz,hogy így írom:Te aztán jól betermeltél tüszőcskékből...DE GRATULÁLOK HOZZÁ!!!Ma reggel azon járt a buksim,hogy már csak 1-et kell alukálnod és mész a leszívásra.Én nagyon-nagyon szurkolok,veled vagyok!!Ne idegeskedj,inkább mosolyogj!!Szombaton megírod hogy vagy??

Lányok!
Minden rendben??Úgye nincs baj,csak sok a munka??

Pussz mindenkinek :D :D
bandy27

Sziasztok,

Jó régen nem jártam már itt, van is mit visszaolvasnom.

Hát Noki, el tudom képzelni a fájdalmaidat, nekem is kb. ennyi és ekkora tüszőm volt az első inszemnél. Baromira feszített, nagyon vártam már az ovulációt. Holnap eljön a nagy nap! Csak pozitívan, gondolj a pillangóra, ami odavonzza góyát!

Jut eszembe, én is kaptam ám egy pillangót még pénteken. Az én kishúgom tudja, hogy itt fórumozok és néha beleolvas, hogy meggyőződjön arról, hogy nem csak mutatom, hogy jól vagyok, hanem valóban jól is vagyok :D pénteken is olvasta a fórumot és este átjött (ikerházban lakunk) hozzám egy függönyre csíptethető pillangóval, mondván, hogy ő olvasta valahol, hogy ez odavonzza a gólyát. Persze, egyből rájöttem, hogy ezen a fórumon olvasta az infót :D Amúgy, lehet ebben a pillangó dologban valami, mert ő ezt a csipeszt egy virággal kapta ajándékba és kitűzte otthon és szinte azonnal babás lett, ahogy elkezdtek próbálkozni, most van a 6. hónapban.

Andi, megy a drukk Neked is! Mikor mész inszemre? Tudod már? Tüszők hogy állnak?

Sajnos én még mindig nem fogytam egy grammot sem, de vásroltam a hétvégén, így mostmár van kényelmes ruhám. Egész jól sikerült a shoppingolás, kicsit fel is dobódtam Tőle.

Csajok, Minenkinek küldöm a pillangókat meg a drukkot! Írjatok továbbra is, mi van veletek!

Szép Napot! :D
tocsa

Andy
Azt hiszem ,hogy ketten maradtunk csak :cry:
A lányok elvesztek az éteren :cry:

Köszi a gratulációt Én is örülök a tüszőcskéimnek,de viszont nagyon nem jól viselem már!
Alig várom már holnap legyen és leszívják a pocakomból a sok tüszőcskét!!!!
Tegnap este 2db fájdalomcsillapítóval tudtam csak elaludni.....
:shock: :oops: :roll:

Te ,hogy vagy?
Mi újság feléd?
Hogy bírod ezt az időjárás változást?
Én hisztis vagyok és szédülök egész nap :cry:

Azon gondolkodtam ,hogy fogjunk össze és küldjünk a csajoknak sok-sok drukkokat ,mert lehet,hogy azért tűntek el,mert most Ők természetes úton próbálkoznak a babával!
Tehát csajok.....ha ez így van akkor mindent bele :lol: :lol: Mi sokat gondolunk rátok !!!!

Olyan furi látni a könyvjelzőmön,hogy már csak egy nap van hátra a peteérésig :lol:
Azt hittem ,hogy soha nem jön el ez a nap.......és tessék lassan már túl is vagyok rajta :wink:

Mindenképpen írok majd holnap ,hogy mi volt.......és természetesen írok szombaton is miután felhívtak,hogy mennyi termékenyült meg!!!!

Vigyázz magadra!
És írj!!!

Puszi!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Tocsa!
De örülök,hogy írtál!!! :D :D A kérdésedre válaszolva:az UH most 19-én 13.30-kor lesz,az inszem szerintem 24-én...jó kis szülinapi ajándék :D (nem az nap van)

Képzeljétek ma kaptam anyukámtól én is lepkét...na ezek szerint mindenkinél indulhat a babaprojekt,HAJRÁ!!!

Noki!
Azt hittem csak én vagyok ilyen szédült,biztos jön a hideg.Abből is sejtem,hogy néha-néha vesegorcsom van=ez nem panasz.A hiszti nem az injekcióktól van??A hormonváltozás nálam úgy jelentkezik,hogy állandóan sírhatnékom van.Tegnap házidokim beadta az 1.szurit,megkérdezi:ne a hasadba adjam??Mondom neki:inkább ne,elég lesz a tüszirepesztő.Te is vigyázz magadra!!Légy jó kislány!!

Várom,hogy írjatok!! :D :D
bandy27

Bocsesz!A MILLIÓ PUSSZ kimaradt!!

PUSSZ!!!!!
bandy27

Itt vagyok lányok, csak nagyon ritkán....

Noki, ezerrel megy a drukk, most sikerülnie kell!!! Pillangót ma beszerzem az már biztos.

Látom a hasfájás nálatok is megjelent. Nekem amikor az első inszem volt iszonyúan fájt a hasam, szinte elviselhetetlenül, de kitartottam, bár nem lett eredménye. Na de majd most.....

Andy mi 14.30-ra megyünk, lehet hogy találkozunk. :)

Kép
bobcsike

Sziasztok,

Noki, nem hiszem, hogy olvasod mielőtt mész a leszívásra, de sokszor gondolok rád és nagyon drukkolok. Várjuk a beszámolót is.

A hiszti és a szédülés nálam is jelen volt az első inszemnél. Elkezdtem szurizni és onnantól kezdve folyton sírtam, belekötöttem a férjembe és megállás nélkül szédültem. Szóval, ez szerintem, a hormon, nem az időjárás :D

Dehát a cél érdekében mindent! :D

Puszi Mindenkinek
tocsa

Üdv innen a Cirisből!
Most volt a leszívásom,de nem tudok sajna aludni ezért inkább írok Nektek :lol:
Alig várom már,hogy jöjjön a nővér azt mondja,hogy mehetünk a dokihoz és aztán haza.
Mellettem van egy hölgyike akinek a második lombikja van most ,mert már van egy kicsi fia és most jöttek tesóért :lol:
Csak jót tudott mesélni az első lombikjáról....igen biztató ez most :lol:
Ha hazaértem majd írok,hogy mennyit tudtak leszívni és,hogy mit mondott a dokibá!

Addig is puszi Nektek és köszi a drukkokat :wink:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki!
Örömmel láttam,hogy írtál :D :D Azért nem semmi,hogy még írsz is Nekünk pihizés,alvás helyett!!Remélem jól vagy és azért vigyázol magadra!!Otthon csak pihizzél,ne vigyél semmit túlzásba!!
Én fogtam a mancsód és most is,később is veled leszek :D :D Lányok!Ez nektek is szól.

Böbe!
Csak 1 kis személyleírás rólam(szerda miatt):szőke és fekete haj.
Már Noki és Tocsa sem ismerne rám,mert nem ilyen volt a hajam szept.-ben :D

Pussz Nektek!!!
bandy27

Sziasztok!
Már itthonról írok,mert nemrégen érkeztünk meg.
Nem tudok még mindig aludni és pihenni se......szerintem túlságosan felvagyok pörögve :lol:
A lényeg ,hogy 16 db sejtet sikerült leszívniuk :lol:
Holnap délelőtt 10kor hívnak ,hogy mennyi sikerült ebből megtermékenyíteniük :lol:
Minden a legnagyobb rendben van, és jól is érzem magam!
Andy!
Nagyon aranyos vagy,hogy drukkolsz nekem és így mellettem állsz......igazán nagyon jól esik.......és csak, hogy tudd ez nagyon is kölcsönös ám!!!

Köszi amúgy mindenkinek a drukkokat......lett is eredménye és remélem ,hogy ezzel még nincs vége :wink:
Puszi Nektek!
Holnap majd írok ,hogy mennyi babánk lett :wink:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki!
Remélem akármilyen izgatott is voltál az éjjel,azért aludtál végre!!Talán álmodtál is velük vmi szépet... :D Üzi nekik,hogy babők ügyesek legyetek,mert nagyon várnak Rátok!!Szorítok!!!
Köszke,hogy Te is velem vagy :D :D Ha gondolod privibe megírom a telcsiszámom,email címem és ha akarod írd meg te is!!

Lányok!Ti hogy vagytok??Minden rendben veletek??

Pussz Nektek és mindenkire sokat gondolok!! :D :D :D
bandy27

Sziasztok!
Na végre telefonáltak,hogy mi lett az eredmény :roll: :lol:
10petécskéből 8db termékenyült meg.......tudniillik....én a többit felajánlottam olyan nőknek akiknek nem termelődik petécske....
Tehát nem a megtermékenyíttetett ajánlottam fel hanem a nem megtermékenyíttetett.
Úgy voltam vele ha már úgyis ilyen sok van akkor miért ne!
Remélem,hogy nem fogjuk érezni annak a 6db-nak a hiányát!?

Puszi Nektek!
Andy....ment a privi :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok,

A francba, elszállt az egész, amit most írtam, így kezdhetem elölről. Na szóval:

Noki, nagyon örülök, hogy minden rendben van veled, és, hogy ilyen jól sikerült a megtermékenyítés :D Drukkolok a megtapadásért is :D

Andy, szurkolok, hogy szépen érjenek és nőjjenek azok a tüszők :D

Nálunk nincs semmi különös, talán, ezért is nem jelentkezem naponta. Azért, tudnotok kell, hogy minden nap elolvasom, hogy mi van Veletek és nyugtázom, hogy minden ok.

Nagyon távolinak tűnik még a január, amikor a lombikunk lesz...Állandóan le kell magam foglalnom valamivel, különben csak agyalok a dolgokon és nem értem, miért én, miért mi? vagy egyszerűen csak búnak eresztem a fejem. Ennek meg semmi értelme, így inkább folyton csinálok valamit.

Böbe, majd írd, le, hogy milyenek a tapasztalataid a Ciris-szel kapcsolatban.

Roni, ha benézel, rád is gondolunk ám :D

Puszi mindenkinek Csajok! :D
tocsa

Sziasztok!

Tocsa!
Köszke,hogy szurkolsz :D :D Már alig várom a szerdai UH-t,hogy klderüljön mennyi tüszőcském van...most vhogy úgy érzem több lesz.Olyan furi,hogy csütörtökön kapom az ucsó szurit és elötte van az UH.

Noki!
Minden rendben van??Jól telt a hétvége??
Vigyázz magadra!!

Böbe!
Na összefutunk szerdán??

Pussz mindenkinek és sokat gondolok Rátok!!
bandy27

Sziasztok,

Beszéltem ma Vereczkei dokival, mert jövő héten valószínű megjön a mensim. Még anno a 2. inszem előtt felírattam a fogigátlót is, arra az esetre, ha lombik mellett döntöttünk volna, így azt el is kezdem hamarosan szedni, közben elmegyünk még egy konzultációra és lassan, de nagyon lassan eljön a lombik ideje is.

Noki, ugye ma volt a beültetés? Pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra!!! Ha lesz erőd és tudsz netezni, leírod majd, hogy milyen volt az egész inszem? Leszívás, beültetés, stb?

Andy, az nem baj, hogy csütörtököm lesz az UH is meg az utsó szuri is. Lehet, hogy addig olyan szép nagyra nőnek a tüszők, hogy nem is kell az a szuri már :D

Puszi Mindenkinek!
tocsa

Sziasztok
Ne haragudjatok ,hogy csak most írok,de nem voltam ma a helyzet magaslatán :(
Vasárnap elmentünk étterembe a barátainkkal és sikerült olyat ennem amitől gyomorrontást kaptam(tócsni)
Egész éjjel a WC-t ölelgettem és még az is kijött ami ott sem volt :cry:
Reggel első dolgunk volt,hogy hívta a Párom a dokit,hogy képtelenség,hogy Én ma eljussak a Ciris-ig,mert lábra sem tudtam állni........
A doki aggódott ,hogy esetleg ez nem is gyomorrontás lesz hanem túlstimulálás ezért mondta, hogy mindenképpen be kell menni........valahogy intézzük el!

Most telefonáltam be,mert reggel miután sikerült bemennünk vettek Tőlem vért............de bebizonyosodott ,hogy gyomorrontást kaptam.....
Már sokkal jobban vagyok ,de sajna elmaradt a beültetés :cry: :cry:

A jó az egészbe ,hogy szerdán viszont meglesz a beültetés és hormonjaim is nagyon tökéletesek!!!

Tocsa
Nagyon drukkolok Neked!!!!!
Holnap mindent leírok Neked a lombikról,de sajna ma kicsit még ki vagyok ütve......

Andy
Szerdán randizunk a Cirisbe?
Mikorra jössz?

Böbe
És Te mikorra jössz a Cirisbe szerdán?

Puszi mindenkinek

Kép
noki&potyi

Szia Noki!

Szívből kívánom,hogy szerdáig meggyógyulj!!!
Hát randizhatunk,ha gondolod :D :D Mi 13.30-ra megyünk...de ha a busszal úgy jön ki,esetleg még hamarabb is.

Pussz!
bandy27

Hát Noki, nem semmi. Micsoda banális kis történet. Mindenesetre mennek a drukkok holnap is :D Andynak is a tüszőkhöz :D

Beszámolót küldjetek!

Szép napot Mindenkinek Csajok!
tocsa

Bandy, Noki

Én szerdán 14.00 körül ott leszek, bár 14.30-ra van időpontunk. Rövid sötétbarna haj, kifelé szárítva. Egyébként magas is vagyok. Szóval ha láttok nyugodtan szólítsatok meg, legfeljebb nem én leszek :D .

Noki örülök, hogy ilyen sok megtermékenyült és nagyon bízom, hogy eredményes lesz....

Remélem tudunk találkozni...

Pussszz
bobcsike

Sziasztok!

Böbe!
Nem tudom,hogy olvastad-e,de még 1x leírom:szőke-fekete rövid haj,anyukám(akivel megyek)vörös rövid haj.Remélem találkozunk:)

Lányok!
Ilyet még nem éreztem,úgy feszít a pocakom...nem vészes,csak furi.Ma 1/2 8 körül kapom az ucsó elötti szurit...kiváncsi leszek holnap:)

Tocsa!
Köszke mindent,holnap este,ha hazaérünk 7 körül jelentkettem!!

Noki!
Hogy vagy,kezd visszatérni az erőd??
Holnap akkor talizunk??Gyere oda hozzám!!

Pussz Nektek és szép napot!! :D :D
bandy27

Sziasztok!
Holnap Én már reggeltől bent leszek és remélem ,hogy délután amikor már jövünk haza tudunk majd találkozni csajok!
A barátosném most csinálta meg a hajam........ki van vasalva a göndör hajam és elöl be van fonva.
Rábeszélt ,hogy ha már úgyis egy hetet végig kell feküdnöm akkor legalább a hajammal ne legyen gond(úgy érzem magam mint egy szopott gombóc) :cry: :oops:

Nem hiszitek el,de megint kezdek rosszul lenni.........kezd megint hányingerem lenni........pedig ma nagyon odafigyeltem ,hogy mit eszek ,de lehet ,hogy az egyik gyógyszertől van.....
Abból is gondolom ,hogy tegnap nem vettem be semmit és jobban lettem......ma meg megint beszedtem amiket kellett és tessék.
Már félek az éjszakától, főleg ,hogy a Párom éjszakás és egyedül vagyok!

Na mind1!
Csajok holnapra megy Nektek a DRUKKKKKK!!!

Puszi és jó éjt Nektek!!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok....
Megvolt ma a beültetés és minden a legnagyobb rendben van!
Dec.3-án megyünk tesztelni....addig pihenek és növesztem a babáinkat :lol:
5bébink lett hibernálva :lol:

Kivel mi újság?

Bobcsike!
Mi volt a Cirisbe?
Sajnálom,hogy nem találkoztunk, de nagyon!
Drukkok Neked is mennek

Andy
Örülök,hogy Téged megismerhettelek és mennek a drukkjaim, de nagyon :lol:

Tocsa!
Neked is mennek a drukkok.....hátha egy spontán baba besikerül :wink:

Kép
noki&potyi

JA!
A lényeget elfelejtettem :lol:
2babát kaptam vissza és gyönyörűek csajok,de nagyon :lol:
Beszkennelem majd a képet róluk ,hogy Ti is láthassátok :lol:

Puszi!!

Kép
noki&potyi

Szia Mindenki!

Nagyon-nagyon sokszor gondolok rátok és szorítok Nektek.

Noki, ha már kipihented magad, leírod milyen volt az egész folyamat? Most meddig kell pihenned? Ágyban is kell maradni? Már én is készülök a lombikra, mert érzem, hogy a napokban meg fog jönni. A képeket nagyon várom. Nem úgy volt, hogy 3 babát kapsz vissza? Jó sok a kérdés, tudom :D

Bobcsike, milyenek a tapasztalataid? Tetszik a Ciris?

Pussz mindenkinek
tocsa

Sziasztok!

Noki!
Követem folyamatosan a veled kapcsolatos eseményeket.
Végre, megtörtént a beültetés! :D
Most biztos sikerülni fog és veled fognak maradni a babáid!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Szia Tocsa
Akkor kezdem az elején :lol:
A doki azt javasolta ,hogy kímélő életmódot éljek és a héten azért legyek csak pizsibe és pihengessek,de jövőhéttől már azért mászkálhatok egyre többet és többet.
Ne guggoljak és ne fürödjek csak zuhanyozzak.
Sok fehérjét és folyadékot jutassak be a szervezetembe és szép gondoltaim legyenek és ne csak a bébikéimen járjon az agyam ,hanem foglaljam el magam :lol:
Tegna amikor megérkeztünk Én egyből bevetődtem az ágyba egy jó zuhany után és most is még mindig az ágyban vagyok.
Mondjuk ez azért is könnyű, mert a férjem éjszakás és ilyenkor csendben kell lennem....tehát más dolgom sincs csak olvasni ,netezni és t.v-zni :wink:
A képeket majd délután tudom küldeni,de küldöm!!!
Azért kaptam vissza három bébikét,mert mivel hétfőn rosszul voltam elmaradt a beültetésem :oops: és szerdára már blasztocita azaz (amikor az ondósejt és a petesejt egyetlen sejtté egyesül: ez a zigóta, a megtermékenyített petesejt. A hat napos vándorlás során (a méhkürtből a méh üregéig) a zigóta a sejtek halmazából álló gömböcskévé alakul, ez a blasztocita vagy differenciálatlan embrionális sejt.)Ezt kint is elérik úgy ,hogy táptalajba van a sejt és fejlettebb.
Ennek hátránya is van.......nagyon sok nem éli meg az 5dik napot ,de vigasztalásként mondom,hogy az a méhüregbe sem maradna meg!
Nekem szerencsém volt,mert a 8megtermékenyített petesejtből egy nem élte meg az 5dik napot és 7 viszont gyönyörű nagyra fejlődött!

Kezdem a lombikkal!
El kell kezdeni szedni a Lyndenette fogamzásgátlót menszesz első napjától kezdődően ami 28napig tart!
Aztán követte nálam egy kegyetlen erős menszsesz a dolgokat mikor is vissza kellett mennem egy vérvételre ill. konzultációra.
Ezután a doki megmondja ,hogy mikor kell elkezdened szúrni és szedni a gyógyszereket.
Nekem kellett Suprefact injekciót szúrni amit a beültetés előtt 2nappal kellett abba hagynom.
Prednisolon szteroidot kell szedni,de ezt a terhesség létrejötte után is....azt hiszem a 6dik hétig.

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Bocs,hogy nem írtam tegnap,de olyan fáradtan értünk haza Pestről,hogy a kedvenc műsoromon bevágtam a szunyát,kidőglödtem!!

A lényeg:most nem 3-3 ért meg,hanem több és azok is nagyobbak voltak a szeptemberinél.Megint a jobb oldalon volt a domináns,azt mondta Vereczkey dr,hogy nyönyörű,kérte 1 picit keljek fel és nézzem meg.Teljesen elvolt olvadva.Az asszisztensek is viccesen megkérdezték mit csinálok,hogy ilyen jókat produkálok.(nincs túlstimu)

Tocsa!
Neked is mennek nagyon a drukkok,sok sikert!!!Köszke,hogy gondoltál rám...éreztem ám :D :D

Böbe!
Nagyon reménykedtem benne,hogy összefutunk!!De ami késik,nem múlik :D Bocs,de rohantunk,hogy elérjük a vonatot!!
Remélem jól érezted magad a Cirisben és sikerrel jártatok!!!

Noki!
Köszke a tegnapi tippet :D :D A magne B 6-ot miért szedjem??

Pussz mindenkinek!!
bandy27

Szia Vucuska!
Nagyon köszönöm,hogy drukkolsz (Rám is fér most).
Aranyos vagy,hogy biztatsz ,hogy most sikerülni fog és velem maradnak a babáink.......remélem igazad lesz :lol:
Én is beszoktam kukkantani hozzátok,de csak olvaslak benneteket meg informálódok,hogy kivel mi van :wink:

Puszi Neked!
Vigyázz magatokra!
Noki

Kép
noki&potyi

Andy

Magne B6 :Izomlazító, nyugtató hatása nagyon kell a beültetés napjától ill. inszem után alkalmazni,mert nem engedi,hogy a hasad feszüljön és az ottani izmok amik káros hatással is lehetnek.

Puszika :)

Kép
noki&potyi

Sziasztok
Szeretném Nektek bemutatni a "gyermekeinket" :lol:
Reméljük szeretnek a pocakomba lenni és maradnak is úgy 9hónapig még :lol:
Kép Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket, teljesen meg voltam elégedve a Ciris intézettel. Azonban nem kaptam jó híreket. :(
Sajnos a miómáim (5-6- db) olyan nagyok hogy azonnal meg kell műteni. Jövő hét kedden délelőtt műtét lesz. Teljesen kész vagyok. És Vereczkey is ki volt akadva, hogy a BMC-ben miért nem figyelmeztettek engem. Nos ezek után meg van a véleményem....
Mindegy vissza már nem tekintek. Túl akarok esni a műtéten. Utána 2 hónap pihi és indul a lombik azonnal, mielőtt még vissza nem nőnek a miómák.
Mindere számítottam, de erre nem is gondoltam.....

Noki nagyon aranyosak a kisemberek :)
Remélem én is itt tarthatok nemsokára...

Andy nem sikerült a tali, de majd legközelebb!

Tocsa! Az intézet szuper. Nagyon segítőkészek és amikor eltört nálam a mécses, ott szaladgáltak körülöttem, hogy mit hozzanak nekem. Kávé, tea, üdítő. Érdekes volt.

Most egy időre eltünök de majd írok ha internet közelbe kerülök.
bobcsike

Kép
noki&potyi

Bobcsike
Nagyon sajnálom,hogy ez történt,de tudod legalább,hogy milyen jó kezekbe vagy ott és ez segíteni fog Neked lelkileg is!!!
Hamar túl leszel majd a műtéten és aztán hajrá lombik :lol: :lol: :lol:
Ahhoz képest,hogy engem szeptemberbe műtöttek........és már a pocakomba vannak a bébikéink!?!?!
Nagyon elrohant az idő!
Te is így fogsz érzeni....ebben biztos vagyok!

Nagyon drukkolok Neked kedden és várjuk majd a jelentkezésed mihamarabb!!!!

Puszi és minden jót kívánok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Csajok,

Noki, küldöm a pozitív energiákat Nektek és roppant tetszenek a kis Szedrecskék. :D Pihenj sokat és nevelgesd Őket!

Bobcsike, ne keseredj el. Bár nekem ilyen problémám sohasem volt, de most legalább már tudod, miért nem jön össze a baba. Szerintem is jó kezekben vagy és hamar elrepül ám az idő. Gondolok rád kedden.

Andy, mi ujsi? Nagyon csendben vagy. Remélem, minden ok veled. Mikor lesz az inszem? vagy már túl vagy rajta?

A legszebbeket mindenkinek! :D

Ui: asszem, sikerült pár grammot fogynom :D
tocsa

Sziasztok lánykák!

Bocsesz,hogy eltüntem!!Egy picit sok volt ma a munka+elmentem a kozmetikába rendberakatni magam.

Böbe!
Tényleg a legjobb helyen vagy,legalább kiderült a problémád,amit megfognak oldani és nem sokára Tocsával együtt anya leszel,amihez mennek a drokkok-keddre is :D :D

Tocsa!
Jól éreztem :D :D 24-én lesz az inszem,már alig várom :D :D Feszít a jobb oldalon a pocim,de nem vészes.Vicces lesz szombaton a tüszőrepi,mert vendégségbe fogom megkapni,ott ér 21 öra...ha,ha,ha :D

Noki!
Csodálatosak a képek,nagyon helyesek!!

Vigyázzatok magatokra,mosolyogjatok!!
Sokat gondolok rátok Csajok!!
Pussz Nektek :D :D
bandy27

Tocsa
Olyan aranyos vagy,hogy küldesz Nekem pozitív energiát :) nagyon köszönöm!!!
Mondtam a Páromnak,hogy a bébikéinkre azt mondtad,hogy szedrecske és annyira tetszett Neki,hogy azóta úgy hívja Őket :)
Örülök ,hogy sikerült fogynod még ha nem is több kilót,de legalább ettől már kicsit jobban is érzed magad gondolom!?
Remélem a lombikos kérdésedre sikerült megadnom a válaszokat?!
Sportolj sokat ,mert ha elkezdődik a lombik akkor sokat kell majd pihizned....most használj ki minden időt a mozgásra, sportolásra!

Andy
Nagyon köszi a dicséretet!
Remélem majd elérem azt is ,hogy Uh-s képeket rakjak fel a bébikéinkről és azt is így dicsérjétek....én meg dagadjak még jobban :)
És mihamarabb Én is szeretném látni már a Ti babáitokról is az UH-s képeket!!!!Ezért küldök nagyon nagy drukkokat Nektek!!Kép
Kép
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Pihenjetek sokat bent a jó meleg lakásba,mert kint csúnya hideg és esős idő lesz :cry:

Puszi

Kép
noki&potyi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?