Sziasztok
Jó sokat írtatok megint és Én pont ilyenkor nem vagyok a gép előtt
Tegnap elvittem a keresztfiamat moziba és megnéztük a Madagaszkár második részét.
Aranyos kis mese volt....bár nekem az első része jobban tetszett!
Képzeljétek.......annyira hányingerem volt egész nap és annyira szédültem,hogy az csak na.
Féltem vezetni is, főleg ,hogy a gyerek a hátsóülésen ült
Na mind1! Amikor hazaértem egyből zuhany és feküdtem le (olyan 6-7körül)......és most ébredtem fel!
Remélem nem lettem túlstimulálva? Ilyen érzés még soha nem volt ezidáig.....pedig volt már 5inszemem és egy lombikom eddig.
Alig várom ,hogy hétfő legyen és mehessek UH-ra!
Látom sikerült mindenkit megmérgeznem a pillangós babonával mint ahogyan Engem is megmérgeztek vele
Amúgy 5 nagy ablakunk van,de csak a babaszobába tettem ki pillangót.....ott amúgy is jobb helye van és aranyos is.
Még jó ,hogy pillangót kell kitenni és nem valami más állatkát
Ahogy jönnek mennek az emberek az utcán meg is nézik ám.
Remélem ha eltéved a gólya akkor útba is igazítják....most már tudják,hogy az Én ablakomba is van pillangó és errefelé kell terelni
Húúú a lényeget majdnem elfelejtettem!
Tegnap bementem egy MBT cipő boltba!
És a csajszi bemérte a talpamnak a terhelését, aztán felpróbáltam a cipőt is......fantasztikus, csajok....próbáljátok ki Ti is!
5 percig volt rajtam a cipő és a vádlimba már egy kicsit izomlázam is lett!
Nagyon jó nőgyógyászati problémákra is ,mert intimtornáztatja a nőket....ugyanis nem a gerincünkkel tartjuk meg magunkat,hanem a lábunkkal és a medencénkkel!
Érdemes utána nézni ,mert nem rossz dolog........csak iszonyat drága!
Én két hét múlva megyek a cipőmért amit rendeltem ,mert akkor ebből az üzletből Outlet üzlet lesz és a kifutó termékek olcsóbbak lesznek jelentősen!
Tehát jelenleg egy cipő 55eFt és akkor 30-35eFt körül lesz!
http://www.swissmasai.hu/Products.aspx
Nézzétek meg, bár nem egy designes cipő,de annál fantasztikusabb!
http://www.weborvos.hu/adat/magyarorvos/2007okt/19.pdf
A másik,hogy ma jöttek volna a maradék két ablakunkat kicserélni és tegnap telefonáltak ,hogy nem tudnak most jönni csak 15én
pont leszívás utáni napon.......és takarítani sem tudok így majd.......ez az Én formám
Puszi Nektek!