Lucus& Évi!
O.K., menjünk együtt! A tapasztalt mamik útbaigazítása alapján biztos megtaláljuk
Nekem jó, ha 3/4 5-kor talizunk a főbejáratnál.
Babakocsi:Én/mi csak azt tudtuk, hogy Graco-t szeretnénk, (erről hallottuk, hogy elég strapabíró, bár igaz, hogy nem a legolcsóbbak egyike
)ill. hogy olyat amihez van hordozó (estleg mózes-a miénkhez volt
, ill. volt hozzá lábzsák és vettünk hozzá illő pelenkázótáskát is
). Ja, és tavalyi modell, mert az ideiek színe nem jött be
. Ugyanis az volt a feltételünk, hogy lehetőleg ne fekete, sötétszürke, sötétkék, ill. ezek kombinációja legyen a színe, hiszen egy kisbabó lesz benne, akinek ruhából sem szívesen vennék sötétet. Tény, hogy a világos színű jobban koszolódik, de talán nyáron nem szívja be annyira a meleget
Mindjárt dobok róla egy fotót.
Légzésfigyelő:Mi olyat vettünk, ami bébiőr is, mert kétszintes a lakásunk. Őszintén szólva nem volt számunkra kérdés, hogy veszünk-e, mert a kezdetektől külön szobája lesz a picinek és mert amúgy is "paraanyu" vagyok
Talán ezzel kicsit nyugodtabb leszek...
Terheléses vércukor: A terhességem elején nekem is zsömle+ tej volt, de a 26. hét környékén már a cukorlöttyöt kellett inni, amit a kórházban végeztek és eleve citromlével adták, így egyáltalán nem volt vészes számomra.
Niki!
Írtad, hogy a múltkor sokat kellett várnod az Uh-ra
De ugye még a Csapó csinálja a saját kismamáinak
?
Én szerdán olyan 1/2 9 körül érek a kórházba, gondolom eltart kb. 10-ig, mire végzek
(ha nem lesznek túl sokan UH-on). Ha akkor még/már ott vagy és van kedved találkozhatunk
(ne aggódj, nem lesz túl sok időm, mert onnan munkába megyek )
Csajok!
Biztos ciki lesz a kérdésem: Mi az, hogy a szülésznők alkalmaznak-e gátvédelmet? Van sejtésem a jelentéséről, de lehet, hogy tévúton járok...
Gabi!
Állva aludni
Most még jót nevettem rajta, de lehet, hogy pár hét múlva én is ezen agyalok majd...
Kata!
Köszönjük a táblát
!
A "szülési sorrendet" én külön is
Többieknek is puszi!