Sziasztok csajók!
Hát ez szép, eltűnök 3-4 napra és beindul a csetelés...
Szóval a
www.pri.hu oldalon valamelyik menü almenüjében szépen fel van töltve az oldalra, hogy mi is a long és a rövid protokoll( ezeket amúgy írásos formában majd kézbe is adják Tapolcán) ...bér hogy kinek melyik típusú eljárást "szánják" nem jöttem rá mitől is függhet....
Talán túl laza vagyok, vagy bevezhettek akár bunkónak, de....( nem olvsom a Blokket) .....de az én eddigi elméleti tanulmányaimra alapozva, maga a lombikos ivarsejt összepárosítás semmiféle extra beavatkozást nem jelent...hiszen az ivarsejteket nem "bántják úgymond"...tehát nem történik semmi csak ami a női test belsejében spontán formában is...csak épp a nőci marad ki ebből......ezért ( nem tudom a Blikk miket esetleg zagyvál...nem olvastam, lehet hogy pozitiv dolgokat ír...) szóval fel sem emrül bennem hogy emiatt bármi hátrányt szenvedne a babó.....
Látom az ikerterhesség gondolata nagyon szimpatikus...anyukám pl...még 6 héttel ezelőtt, amikor még ikerterhes voltam , teljesen rápörgött...de azért én ovatosságra intettem...nem is volt alaptzalan, a 6-7 héten az egyik embrió bemondta az uncsit...és szépen illedelmesen távozott, nekem kisebb ijedtséget okozva....addig nyugodt voltam, mert volt tartalék, most persze már óvatosabb vagyok.....szóval ne feledjük ( ebben a két orvos a Török és a saját is igazolt) az emberi test nem ikerterhességre van kódolva, mondjuk mint a jegesmacik...vagy a kecskék...én hiszem sok jó ember kis helyen is elfér, de egy pöttön ugyanazon helyen egyedül sokkal jobban...úgy 8 hónapig, aztán az utolsó hónaptól úgyis elege lesz a szűkölködésből, aszem a kis suly nagy százalékban nem is furcsa egy ikerterhességnél...én pl. nem szívesen maradnék, vagy járkálnék be az ikrekhez, hiszen nekik még további megfigyelés kell...)( tehát ha a sors ezt mérné rám, természetesen tenném anyai kötelsségeimet, ösztönösen, ) de nyugodtabb a dolog egyes terhességnél...Pláne ismerjük a haza egügy helyzetét, kevés a korrekt emberséges kórház.
Nekem az első szülésnél pl... a szoptataás olyan pocsék élmény volt, megfogadtam, ha esetleg kevés lesz a tejcsim, és oktatni akarnak ( persze pofátlanul, arogánsan, hogy így meg úgy, nektek is megígérem, elküldöm úgy az illető nyanyát, hogy sírva fog hazarohanni) Valamelyik nap a rádió a bölcsőhalállal foglalkozott...na a nem anyatejes babáknál gyakoribb, a hasonfekvőknél, a cigis kismama és anyukák esetén, na de a játszócumi pedig ippeg pozitivan hatz ha elalvás eléőtt alkalmazzuk....hát úghy bepöccentem, a k...statisztikával kábítját az anyukákat, hagyjanak mindek az ösztöneinkre hallgatni csak egy picit...a kisfiam, örökké hason feküdt ( tisztára mint apja úgy pózol) 3 hónapig kapott anyatejet...de a bölcsiben és oviban egy évben max 2* beteg komolyan, míg az uncsihugom 3 gyereke halálra zabálta magát anyatejjel és felváltva betegek...igaz persze behozzák a közösségekből....egymásra, igaz...de az első is folyton beteges volt....szóval haragszom az anyatejes dumára, én még nyakba akasztós üveget is vettem anno 6.000 Ft-ért...hogy úgy szivja a gyerek a tejet....amúgy a kórházban szétszedte a mellbimbóimat mert ügyesen szopott.....ottnon a gyógyulás után újra szopipróba...aztán újrya csodás szétszedett cicik...na abbahagytuk...fejés minden etetéskor.....és felnőtt a csecsemő....csak az ösztöneimre hagyatkoztam.....annyira lelki terrorizáltakl a szülésnők, vagy csecsemőgondozók....ettől jobban tartok mint a szüléstől...
Vicus! Az EKG-t tényleg beszéld meg a dokival mielőbb....
Csatlakozom tücsökbogárhoz.....sajnos a mi világunk hozza ezt a sok aggódást...mert mindenbe beleokoskodik az ember és a tudomány....úgysem leszünk istenek, és nem tudjuk előre, meylik szervezet mit fog reagálni adott beavatkozásra....egy biztos , ami nem magától történik, abban vannak rejtett hibalehetőségek ( amolyan mellékhatások) ...a napojban a szervezet lugoisítása kapcsán a doki mondta, a szervbezet ha a normálé savas ph-t akár 5-szörösen túllépi a szervezet maga visszaállítja, HA NEM BETEG ( pl. cukros stb) na egy alapos hormon szeroid egyéb kezelés után is fintorog a májunk a közérzetünk, de vissza fog állni a normális ideális állapotra...esetetetkben a terhesség 9 hónapja után majd pár héttel...mert ez az egész szép várandóságg maga a felfordulás a nő szervezet számára....mert mindennek ára van.....de az ösztönök ebben is segítenek mindekt...tehát babáik születnek...és szépen nevelgetjük őket nagylánnyá, nagyfiúvá
hát ha ez kevés romány, szóljatok..folytatom