Sziasztok!
Mindig olvasgatni szoktalak Titeket, de csak most regisztráltam.Még csak tervben van a kis Zsebi, tehát túl sok hozzászólásom nem igen lesz még itt a topicban, de kérdésekkel lehet,hogy sokszor előállok majd.
Nekem elsősorban két orvos elérhetőségére lenne szükségbem, ugyanis majd az Uzsokiban szeretnék szülni.Már kutakodtam, keresgéltem,véleményeket olvastam itt is ott is, és arra jutottam, hogy vagy Hajdú Gáborhoz szeretnék járni, de szívesebben Habermajer Lászlóhoz.De sehol sem találok semmi elérhetőséget róluk, vagy magánrendelőjükről...semmit,tényleg.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Ha valaki tudja,hogy hol található a rendelőjük,vagy telefonszámot tudna írni,esetleg azt hogy kb.mennyibe kerülnek nála a "vizit"-ek, nagyon nagyon szépen megköszönném.
Pár hónapja költöztem fel Pestre, a páromhoz,és muszáj itt is nőgyógyászt keresnem.Már pont ideje is lenne egy szűrővizsgálatnak.Nincsenek ismerőseim akik tudnának ebben a kérdésben segíteni, ezért fordultam hozzátok.
Előre is köszönöm szépen,ha valaki tud nekem segíteni.
Mert ki van ide írva: "Domin: a 2006-os topikban összeállítottunk egy dokilistát, véleményekkel és elérhetőségekkel, a dokinő is benne van!" -ez, de én sajni nem találtam semmit.
Köszi
Moneszka