No Szép estét Nektek!
Látom megy a csevegés
izgi!
Bárány, ez hogy van most? Én azt hittem gyermekeid édestesók!
Férjhez mentél az apukájukhoz is vagy nem? És akkor a mostani párod szeretne babát csak te nem?
És hogy vannak így a gyerekek, az édesapjukkal tartják a kapcsolatot? A jelenlegi férjedet nem zavarja? Csak mert én egy "önző dög" vagyok és én az ilyet nem élném túl, mármint hogyha nekem volt párom a gyerekeinket látogatná, vagy a jelenlegi menne, szóval nem bírom az osztozást semmilyen szinten, ami az enyém az az enyém
Klauszka!
Engem is nagyon érdekelnek az orvosi dolgok
Imádom Olvastad Kende Péter könyveit? Orvosi műhibákról szól, nagyon jó, néha könnyeket csal az ember szemébe. Ajánlom. Amugy nem vagyok egy nagy lángvince, mert utálok tanulni, bár ma is suliba voltam egész nap, de jövőre jelentkezem az orvosira amit nem tudom mennyire fog sikerülni, de szerintem egyáltalán nem
de próbálkozom, ha mégsem sikerül, akkor egy eü középiskolába megyek. Nem feltétlenül akarok orvos lenni, inkább kihívás, de a legboldogabb lennék ha bejutnék és bent is maradnék.
Gyerek koromba mindig ügyvéd vagy orvos akartam lenni. Ügyvéd nem lehetek mert töriből sötét vagyok, de orvos, pfffuuu imádok segíteni az embereken, de olyan nagy tettekkel. Eleinte sebész akartam lenni de az nagyon kemény. Most pedig el sem hiszitek, de szülész-nőgyógyász szakra jelentkezem, ha nem vesznek fel, ami elég valószínű, akkor megyek a középsuliba szülésznőnek, oda tuti felvesznek. Nem akarsz csatlakozni? De komolyan?
Erika!
Én már írtam neked hogy szurkolok a következő babához. És tényleg, meg bár hiába nem lehet természetes úton, de láttunk már csodát. Ne haragudj meg amit írok, mert nem szenyaság, hiszen amióta anyuka vagyok én is tudom milyen fontos dolog ez, főleg megörülnék ha nem lehetne gyerekem, de "jó hogy neked nem kell védekezned". Szóval ez nem gúny félre ne érts, folytatom és talán megértesz. Szóval ugye toxémia miatt koraszülött lett a Málna, de mint már írtam nem éltem kicsapongó életet, jó én is buliztam, meg minden de már 3éve komoly kapcsolatom van, van férjem...stb. Ami a gáz hogy mi, inkább én nem akartam még babát, de Málna becsúzott keményen a fogamzásgátló aktív szedése közben. Ezt eltudod képzelni? Azt sem tudtam mi tévő legyek. Elvetetni nem akartam, a férjem is örült hiszen már vágyott babára nagyon. De a kockázatok. Most meg félek a másodiktől, nehogy ő is koraszülött legyen, mert lehet Málna csak a gyógyszer miatt lett az, de ha mégsem? Komolyan mondtam nem megbántani akartalak sem téged sem azokat az anyukákat akiknek nem lehet természetes módon babájuk csak azt hogy nekem sem könnyű aki nem tudok úgy szexelni, hogy remélem nem leszek terhes, ne erre gondoljak. Most pedig már nem szedek azóta sem gyógyszert ha kistesót akarunk, ez legalább egy ok és kizárja a koraszülést.
Na már örülnétek befognám a pofim, ugye?
Amugy ne hari, de ha belekezdek, könyvet tudnék írni annyit bírok beszélni.
De most megenegedem magamnak, mert rég voltam itt.