Sziasztok!
Ezt a pangást! Hát nem is értem... vagy mégis? Mostanában mindenki inkább máshová ír, ha ír... én meg nem, a megszokott renittens nemíró rekalmál
Szóval, először is, örültem, hogy Marycus újra írt és bocsánat, hogy nem rögtön reagáltam, de hát ritkán sikerül írni is, nem csak olvasni (ha azt egyáltalán). Örülök, hogy a lányok jól vannak és neked is nagyon megy a suli. Mikor lesz a diplomázás és a nyelvvizsgára mikor készülsz? Angol lesz a nyertes nyelv?
Niki is milyen nagy már, meg jó hallani, hogy nálatok sem gond, ha bemegy a naggyal, sőt örömmel veszik
Melyik ovi is ez, ami az ÁMK mellett van?
Szirom,
Én is gratula, akkor itt is
Bár én követtem és követem az eseményeket
Flocika,
Utólag neked is boldog névnapot, nem emlékszem, hogy írtad, hogy Ági vagy... vagy Ági vagy?
A boltba meg előbb-utóbb benézek, mert most is hiányban voltam, úgy nő a skacom!
Manó,
Te merre jársz? Rólad is régen hallottunk! Mi van a házzal, Emma nagylánnyal?
Krisztocs,
Rólad tudok sokat (nem hiába az a három emelet különbség), de te is írhatnál ide is
Pl. a Regi felvételijéről, hogy áll?
Ildi,
Veletek mi van, gyerekek meggyógyultak már? Remélem, hogy Julcsinak nem volt utána már semmi komoly!
Nyuszikám,
És ti hogy vagytok, Csengének hogy megy a bölcsi, bírja? Betegségek azóta?
Rólunk annyit, hogy Marcus egyre agresszívebb és anyásabb. Nem tudom, hogy ez a szeparációnak tudható be, de bent már többször említették, hogy mostanában verekszik
Anyuval sem kiméletes és velem sem, nem tudom, hogy mit tegyek. A másik meg, hogy legtöbbször rajtam lóg. Többet, mit kiskorában, már apja sem jó neki, csak ha délelőtt elmennek. Itthon csak én és én és én. Nappal, éjjel, hajnalban. Kezdek nagyon kimerült lenni és nem tudom, hogy mit tegyek... Egyébként meg tündérbűbáj is tud lenni és olyan okos! Annyi éneket, verset tud fejből, meg a sűrűn hallott meséket most már ő olvassa nekem esténként, nem én neki
Olyan muris, mert múltkor apja beszólt, hogy nem a betűket olvassa, azóta azokat megkeresi és úgy olvas
Hát ennyi rólunk! Remélem, hogy a felsorolásból senkit nem hagytam ki!
Puszi
H.