Márti
Nehogy elkezdj pánikolni!!! Minden rendben van a babával, bízz a megérzéseidben és a dokidban!
Előtej: nekem nem volt és sajnos utána se nagyon, de a tejci ettől függetlenül beindult. Nálunk a szopizás sikere inkább a leányzón múlt volna. Szoptatni minden anya tud, ezen ne izgulj és ne az én példám lebegjen a szemed előtt!!! A fő, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Sokat kell pihenni, inni és enni. Tegnap előtt elég fáradt voltam és a tejci is kevesebb lett, aztán tegnap meg, ma reggel 10h-ig aludtunk, így sikerült valamennyire kipihennem magamat, és a tejci is valamivel több lett
(de csak kicsivel)
Tulipán
Séta, terepviszonyok
Hát ez nem túl jó, szegény Annácska agyon rázódik. Nálunk szerencsére azért jobb a helyzet, de pont azon gondolkodtam, hogy egy-két boltba ha el akarnék menni a gyereket valószínü a nyakamba kellene kötni, mert babakocsival lehetetlen az üzletbe bemenni. Azért erre is figyelhetnének.
Réka délelőttönként már egyre kevesebbet alszik, mondhatnám inkább úgy hogy csak szundít egy kicsit. Eddig elaludt magától a kiságyban, mostmár igényli, hogy előtte egy kicsit ringatva legyen a kis segge, imádja, ha beszélünk hozzá, jókat fintorog és vigyorog. De öltöztetésnél és pelusozásnál a kismalac visítása hozzá képest suttogás, amint felveszem utána megnyugszik, de akkor meg öt percen keresztül még hüppög a vállamon, annyira aranyos, hogy nem tudunk betelni vele, igazi kis kópé, már most huncutkodik
Tegnap beszéltem az Ildivel, szegény el van havazva nagyon. Mondtam neki, hogy már nagyon ráférne a pihenés, mert üdülni még nem voltak, azt hiszem én lettem volna az utolsó augusztusi kismamája, azért nem szerveztek semmit. De részünkről már kiadva az engedély
Alvással Ti hogy álltok??? Zsolti is fel szokott kelni az etetésekkor???
Üdv:
Melinda