Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Hogy vagytok? Mi jót csináltok ebben a szép tavaszi időben? Mi sétálunk nagyokat. Tegnap egész nap csavarogtuk a városban. Teljesen kimerültem. Pláne a gyerek. Este 8-tól reggel 1/2 8-ig aludt.
Hogy van Fanni?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

ANIKÓ
Remélem fannuska hamar meggyógyul, mert nem szeretek ilyen rossz híreket olvasni.A kórházra ne is gondolj!
Most 39. napja csinálom a fogyit és 13 kilót fogytam, de akinek kevesebb feleslege van, az kevesebbet fogy.Nekem sok volt, és még van is.

Puszi Mindenkinek!
Edina
dedina

Sziasztok!Én az Anikó férje vagyok. Sajnos a Fannust pénteken be kellett vinnünk a Bethesda kórházba, mert eléggé rossz lett a vérképe. Bent vannak mind a ketten a kórházban ezért írok én az Anikó helyett. Most már egész jól van a Fannus, megint sokat eszik és iszik. Vénásan kapja az antibiotikumot ezért kell bent lenniük. Remélem jövőhét vége felé már itthon lesznek mind a ketten.
poteczin

Sziasztok!
Szomorúan olvastam, hogy Fannus kórházba került. Remélem mihamarabb otthon lesznek!
Üdv. Szilvi

Kép
Kép
deerszilvi

Sajnálom, hogy Fannus kórházba került. Remélem, hogy hamar meggyógyul és hazaengedik. Jobbulást neki és kitartást a családnak. Üdvözlöm Õket.Dóri

Anikó!

Gratulálok, az cs. 1,5 hónap és 13 kg! Ügyes vagy és további sok sikert!
Lehet, hogy én is nekileselkedem.
Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy kórház lett a vége a betegségnek.Remélem ha már így alakult gyorsan meggyógyul, erőre kap, és mehetnek hazafele.Sok gyógyító energiát és puszit küldök nekik!

Dóri
Én vagyok aki lefogyott 13kg-ot.Na azért nem volt nehéz 25kg súlyfelesleggel.Most már gondolom lassabb lesz a dolog, de már ez is nagyon jó.Látszik is rendesen és a ruháim is nagyok.

Edina
dedina

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Na hali! Szóval az előbb írtam egy csomót, és elszállt.
Csak annyit, hogy ma áramszünet volt, majd holnap írok többet. Meg felcsaptam pár képet Blankáról.
Edina! Tudom, hogy te voltál, aki fogyizik, bocsi, csak kicsit el vagyok csúszva. Akkor is ügyi vagy !! :-))
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Anikó most olvasom , hogy picur beteg.Remélem helyre jött már. Sajnos Kristófnak is fel kellett szúrni megint a fülét.Holnap megyünk kontrollra.Én most kipróbálom az aloe vera kids tabletát,hátha segit valamelyest mert ez nem állapot hogy állandóan fel kell szúrni a fűlét. Kicsit elegem van ebből.Persze picur is üvölt mihelyt megállok a rendelő előtt.
Fogyókura: Én most fogytam 8 kilót 2 hét alatt.Nagyon kemény de hatásos és 2 évig tuti hogy nem hizod vissza.
Dóri. NAgyon aranyos a picurkád
Sziasztok,mindenkinek szép álmokat.
Otili
otili

Otili!

Köszi a dicséretet. Szegény fiad beteg. Úgy sajnálom. Mennyi idős? Hát a fülgyulladás nem egy kellemes dolog, az biztos. Jobbulást neki is. Remélem, hamar meggyógyulnak a picurkák. Én is csináltam egy hasonló fogyit, kb. ennyi sikerrel. Most lehet, hogy megcsinálom még egyszer. Az első hét olyan könnyű, után a szendvedek. Ez a francia diéta, ugye? Valaki bécsinek hívja.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok
Sajnos nekünk is bekell feküdni 2 hét mulva mert kiveszik az orrmanduláját. Most 14 hónapos.Sajnos rengetegszer szúrták már, nyáron ugy volt hogy meg műtik a fülét mert gennyes volt a csont hátul.De azt megúsztuk, MOst etetem vele a forever kids meg gélt az aloe családbol.
Nagyon sajnálom picurkát.
Diétát illetően meg nem tudom hogy mi a neve. 13 napig tart,reggel csak kávé meg kocka cukor,estelg egy piritós.
az ebéd meg vacsora többnyire hús.
Szerintem nagyon jó.
A picurkámnak meg étvágya az van hálistennek azzal nincs gond.Persze a bátyának is jó az étvágya :-))
Mindent megeszik.
Megpróbálok képet feltenni.
Sziasztok
otili

Dóri
Tündéri a kisbabócád!Még jó, hogy i nem vagytok betegesek!Olyan rossz lvasni, hogy a kis drágaságok betegeskednek.

Otili
Fülszúrás, az aztán kemény.Az ormandulaműtét is, de hátha jobb lesz neki!Kívánom, hogy jól viseljétek az egészet!

Anikó!
Remélemmár otthon vagytok!Ha lesz pici időt gyere!
Fannust puszikálom!

Edina
dedina

Sziazstok Lányok!
Tegnp este kiengedtek minket, szép lett a vérkép. Úgy volt hogy ma jövünk de jött beteg baba és nem akrarta a dokinő benntartani nehogy újra beteg legyen. Családot is kerülöm csak egészségesek jöhetnek, gyerek nem. Tulképpen kellemes volt végig együtt voltunk én etettem itattam fürdettem és cipeltem egész nap. Most itthon is itt ül az ölemben és nem nyugszik este már nem aludtunk.. Ott bennt persze olyan volt mintha nem is az én babám lenne. Vacsi után letettem és reggelig aludt. Ivott mint a szivacs a kórházi tea nagyon izlett. Mindenki aranyos és segítőkész volt a nővérek és orvosok közül is. A baj az volt hogy tüdő és középfülgyulladás volt egyszerre nem evett ivott kezdett kiszáradni. Már szopmbaton jobb volt. Egy hét nagy idő de viszonylag kellemesen telt. Minden nap kimentünk a kertbe mert jó volt az idő. Régen babáztam ennyit egyhuzamban. Érdekes hogy most csak nálam nyugszik meg. Elég lesz leszoktatni aranyomat az anyázásról. Még nem teljesen olvastalak végig titeket, igyeszkem pótolni. Ma már suliba kell mennem meg a sok mosás pakolás.
Puszi és köszönöm hogy gondoltatok ránk.
puszi
Anikó és Fannika aki közben 9 kg lett
poteczin

Szia Anikó!
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok!Még a jobbik eset, hogy így teltek a napok odabenn!Azért csak azt szeretném, hogy ne kelljen többet oda mennetek!Kérd el a kórházi tea receptjét!Kép
Puszi Fannusnak!Neki még jó hír ha hízik!Kép

Edina
dedina

Szia Anikó!
Örülök hogy minden rendben van és végre otthon vagytok. Mi jövőhét után megyünk be sajnos.
Bár előtte lesznek kérdéseim, mert mikor picur 3 hónapos volt akkor 1 éjszakát bent voltunk és nagyon nem tetszet.Nem engedték hogy magam mellé tegyem a picit,csak kizárolag a rácsos ágyba lehetett.Még szoptatni is csak ölbe engedték.És nem beszélve arról hogy milyen undokok tudnak lenni .Szóval ne igazán tetszett. Azt is meg szeretném kérdezni hogy van e fizetős szoba.
MAjd meglátjuk. Csak beteg ne legyen az ember soha.
Nem tudok képet felrakni. Tud valaki segiteni hogy hogy kell? :-)))
Jó napot mindenkinek.
Sziasztok
otili

Halihó!

Anikó! Örülök, hogy végre itthon vagytok. Gondoltunk rád. Örülök, hogy meg is gyógyultatok. Én is arra gondoltam, hogy kérd el a menza-tea receptjét:-)) Hátha alszik neked éjjel itthon is. Reméljük, hogy idénre befejezti Fanni a betegeskedést.

Otili! Hát akkor nektek még hátra van egy kis kórházasdi. Majd szorítunk nektek is, hogy ne legyen semmi baj. Szegénykém, remélem ő is hamar meggyógyul. Képet úgy tudsz feltenni, - én legalábbis úgy csinálom- , hogy kijelölöm a képet, paintben kijelölöm, kicsinyítenem kell eléggé, majd az attribútomban a kép méretét max. 400x400-asra állítom. Majd elmentem másik néven, és így sikerül csatolni. Nekem elég nagy méretűek és nem engedte feltenni, de így sikerül. Remélem, érthető voltam. Sok sikert!
Esetleg el tudod majd küldeni nekem a fogyi recepjét? Ez nem olyna, mint az enyém. Hátha megcsinálom.
Köszike.
Jó hétvégét mindenkinek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Hello!
Dóri !<!--attachment: fogy_kura-278114.doc*mime_msword.gif*application/msword*41.5*recept*fogy%f3kura%2edoc --><center><pre>
Képrecept
fogyókura.doc (41.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Itt van a recept.Remélem meg tudod nyitni. Kitartást hozzá. Én még egyszer megszeretném csinálni novemberbe.Nem könnyű de hatásos
Anikó!
Hogy van Fanni?
Jó hétvégét mindenkinek
Otili
otili

Otili! Köszi, kb. hasonló volt az enyém is. Lehet, hogy nekidurálom magam a jövő hetén. Rajtam pont ennyi a felesleg. Mondjuk, ha 15 menne le, akkor se lennék a világ legvékonyabb nőcije :-)

Fanni hogy van?
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Halihó!
Sikerűlt a képet berakni . A profilba van.
Dóri!
Neked milyen a fogyokúrás recepted?
Mit kell enni?
Anikó!
Fannival minden rendben? Hogy birja ezt a hideg frontot?
Tudtok valamit erről az orrmandula műtétről?Én azt halottam hogy nagyon meg hiznak a gyerekek utána, Mi igaz ebből?
Mindenkinek jó hétvégét
otili

Otili
Nekem gyerek koromban kétszer is kivették az orrmandulámat, húgomnakmost vették ki, az egyik unokatesómnak tavaly,de egyiknél semvolt semmi.
4 napot voltak kórházban,minden rendben volt és van, és egy dekátsem híztak!

Ne izgulj!

Edina
dedina

Dedina!
Köszi hogy irtál, egy kicsit megnyugodtam.

Tudom nem nagy műtét de akkor is izgul az ember.Azért mielőtt kivetetném még egy másik dokival is konzultálok,aztán meg látjuk mi lesz
A házi orvosunk szólt hogy van valami oltás, (sajnos nincs rá tb támogatás), ki kéne probálni két szuri lenne és lehet hogy nem kelllene többet a fülét felszúrni .DE sajnos ez sem 100 % .
Holnap majd kiderűl mi lesz .

Remélem Fannival minden rendben van,jól vagytok,,,,,

Szép estét mindenkinek
otili

Hali!

Otili, hála az égnek, nálunk még senkinek nem vették ki a manduláját. Reélem, Blankának sem fogják. Remélem, hoy nálatok rendben lesz minden. Ne izgulj!
Küldöm a fogyikúrát.
Dóri<!--attachment: Francia_di_ta-278830.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.5**Francia+di%e9ta%2edoc --><center><pre>
Kép
Francia diéta.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Otili

Azért,mert nem nagy műtét csak nem szívesen küldi a gyerekét az ember oda.Azért hátha nem kellenne kivenni neki!
Ha mégis ki kell venni, próbálj minél kevésbé agódni!
Tudom, hogy könnyű mondani, azért is csak azt írtam, hogy próbálj!
Előbb-utóbb rendbe lesz minden, de remélem, hogy minél előbb!

Edina
dedina

Sziasztok ! Köszi szépen a bíztatást,remélem minden rendben lesz. Ma megnézte egy másik doki és Õ is azt mondta hogy jobb ha kivetetjük mert az sem jó hogy állandóan fel kell szurni neki. Szegény picurkám már amikor az épületet meglátta már orditott.Pedig itt még nem jártunk. Holnap délben viszem be a madarászba és megbeszélem a mütétet.Valószinű hogy az két hét mulva lesz,legalábbis én akkor szeretném mert a férjem ugy tud eljönni szabira és itthon tudna lenni a nagyobikkal
Dóri!
Köszi a receptet,ez nekem meg volt de elkalódott örülök hogy rátaláltam megint. Én ezzel a receptel 15 kilót fogytam. Az első terhesség alatt nagyon meghiztam (18 kiló )Az nagyon sok volt. Most meg 9 kilót hiztam terheség alatt de miután abba hagytuk a szopizást meghiztam.sajnos.:-)))
De sikerült 8 kilót leadnom,még kellene csak itt a rohangálások között nincs időm külön pancsolni magamnak.
További szép napot mindenkinek.
Otili
otili

Sziasztok!
próbálok képbe kerülni! Oti mentek kórházba? A Bethesdában voltunk a csecsemőosztályon. Törvény van rá hogy a gyermekkel bennt lehet az anyuka is. Itt van olyan szoba ahol együtt lehet lenni a bébivel, de nekünk nem jutott. Külön anyaszoba van zuhanyzóval, ikea ágyakkal nagyon kényelmes volt. Baba külön kórtetremben, de mellette sem volt senki szerencsére. Egész nap vele lehettem, én etettem fürdettem, sétáltunk. A személyzet is kedves segítőkész volt, ha nem szóltam nem piszkáltak de bármiben segítettek. Itt nem kellett nekem fizetni, de ellátást sem kaptam. Van menza a kórházban a kaja teljesn ehető volt napi 450 a menü. Reggelizni vacsizni nem nagyon szoktam, de a férjem hozott ezt azt. A gyerekosztályon nem tudom mi az állabot anyaszoba ügyben, de máshol pl Budai gyermekkórház fizetni kell napi 3000 Ft, viszont van kaja. A húgom ott volt, majdnem otelszoba és vele lehetett a baba. Ha van rá mód és lehetőség megéri befeküdni mert szegényeknek nem jó egyedül. Ja és nekünk egyébként is TB térítéses mert sérült a gyerek, így rá korhatározás sincs.
Bennt vacsi után leraktam és reggelig alludt. Mondtam hogy ez nem is az én gyerekem. Itthon persze megint nem aludt. Szájon át antibiktőlé hasfájós lett. Leállítva.
Látom sokan fogyókúráznak. Az a baj hogy nincs kedvem főzni magamnak. De most megint fogytam!
Szép időnk van ennek mondjuk örülök.
puszi
poteczin

Szia!
Ugy nézz ki hogy a madarászba megyünk, de majd még eldől mi lesz . Azért köszi az infót.
Nem akarod megpróbálni az aloe vera kids immunerősitőt? Én most kezdtem adni picurnak. Gél+ tabletát összetörve
Én már mindent kipróbálok.
Jobban van már Fanni?
Szép napot
Otili
otili

Oti! Szépek a gyermeked. Két fiú? Vigyázokmár ezzelmert a kórházban is fiúnak néztem egy kislányt.Kilenc hónapos és teljesen kopasz.Irigykedtek Fanni dús hajára. De valakinek a foga nő nekimeg a haja. Még csak az alsó kettő van kint az éppen alig. Milyen hosszú a műtét? Bemész te is vele? Gondolom igen.

Szilvi a kirándulás elhalasztva sajnos.Milyen dobozokat készítesz?

Edina közeledikanagy nap.Én isgondolkodom hogy kéne orvos felírni a gyógyszert mert jövőrekéne valamit alkotni illetve valakit. Szerintem leginkább lelki gátlások vannak mindkét részről. Talán elmúlik ha jön a tél.
Fannikajobban van holnap megyünk vissza kontrollra a kórházba. Korai kelés,pesti dugó príma.
poteczin

Beleolvastam a fogyiba.Sajnos kávét én úgy iszom hogy a cukortartóba teszek kávét. Olyan nincs hogy nemkell főzni? Nincsen türelmem igazából. Szerencsétlenségemre visszaszoktam a cigire.Pedig milyen büszke voltam magamra. Azóta viszont fogyok.Ezt viszont nemajánlomsenkinek.
poteczin

Anikó!

Gondolom az idegeskedés miatt kezdted el a dohányzást. Szegény. Idegből nem jó fogyini, én 2 nap alatt fogytam úgy 4-5 kg-t. Nem volt túl izgi. Én sem szívesen főzőcskézek magamnak, de ez annyira nem vészes. Ált. én lesütök egyszerre egy nagy adag marhahusit és egész hétre kész a kaja. A többi meg nagyrészt hideg.

Otili!
Örülök, hogy megtaláltad a diétát. Szerintem se rossz ez. Én is össz. 9 kg-t híztam a terhesség alatt, de az nagyjából még mindig rajtam van. Sajna terhesség előtt hormonproblémáim voltak, attól híztam meg, remélem, egyszer sikerül végleg megszabadulni tőle.
Jó éjt mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

KépKép

Csatolok néhány nem túl régi fotót.
Üdv
Ui. engem ne nézzetek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Anikó
Igen már a jövőhéten kezdem a szurikat,amit még egyelőre nem tudok elképzelni, hogy fogom magamnak beadni, de valahogy úgyis fogom ,mert nincs más lehetőségem.
Örülök, hogy Fannus jobban van már.A korai kelés,pesti dugó miatt egyáltalán nem irigyellek, de táncsak jót mondanak a kontrollon.
Döntöttél már,hogy melyik orvost fogod megkeresni, vagy elmész majd párhoz?

Dóri
Tündéri kislányod van.Kár volt odaírnod, hogy téged ne nézzünk, mert ez a felszólítás miatt rád terelődött a szemem!Kép
Na meg hát, hogy őszinte legyek én kiváncsi vagyok azokra az emberekre, akikkel itt levelezgetek!De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Edina
dedina

Edina! Vettem a lapot már gondoltam rá hogy teszek fel fotótmagamról is. Most már talán nem túl gáz a külsőm. Téged láttalak az esküvői fotóidon. Rólam az már sajna nem aktuális (azóta rövid hajam vanKép) A szurit nem adná be a háziorvosod vagy az asszisztense? Ismerősöm mindig oda ment, igaz sokat panaszkodtak milyen utálatosak, mert hát nem azért eü dolgozók hogy segítsenek szegény bajbanlévő embertársaikon! De ez nem jellemző remélem van segítőkész kolléga is. Csak jobb mint magadat szúrni és nem hiszem hogy sokáig kéne.
Kontrollon gyógyultnak nyilvánítottak minket. (maradjon is így) Most gondolkodom hogy mikor kezdjük újra a kezeléseket. Nyilván onnan is hoztunk ezt-azt mert a tornászunknak is tüdőgyulládása volt. Nem élhetünk oxigénsátorban!

Képzeljétek! Mostanában ha fogjuk a hóna alatt feláll! Úgy tűnik rájött hogy ilyet is tud. Az asztalon megtettünk pár lépést! Nyilván kell még námi szellemi fejlődés mert mozogatni mindenét tudja mégha kicsit rosszul is. Most akarunk készíteni neki egy fotelt autóülésből meg hokedliból mert az állandó fekvés nem tesz jót a tüdőnek meg szereti is.

Dóri baba nagyon drága! Anyucinak mi baja magával? Szülés után 1 év és anya is rendeződik, de nincs mit szégyenkezni! rajtam volt 30 kg! Én sem hiszem el néha.
Orvos ügyben nincs döntés, de még nem aktuális. Gyógyszert meg sztem íratok akinél kontrollon voltam. Annak mindegy csak pecsét kell. valszínű lezs néhány látogatásom.
pusza
poteczin

Örülök,hogy Fannus jól van!
Mi egy kis községben lakunk.Talán a reggeli szurit beadnák,de délután már nincs rendelés, és ráadásul, hogy minden okés legyen hétvégével indulunk, amikor is ügyelet a közeli városban van,de anyagilag nem bírnánk, hogy naponta 2x bemenjek beadatni magamnak a szurit.Ezért nincs más választásom, de ha ezen múlik a siker, rajtamnem fog múlni.
Az jó lesz, ha teszel fek magadról képet kiváncsi vagyok, de szerintem ez természetes.
Majd én is rakok azért magamrólegy hétköznapibb képet is.Mert egy dolog, hogy csak a hajam nőtt azóta, de azért ott egy kicsit ki vagyok csípve.Kép

Jó az az anya és lánya kép!Legalább tudunk arcot kötni a megszólalásokhoz!Ne aggódj, ahogy Ani írta minden rendben van veled!Kép

Edina
dedina

Sziasztok!
Dóri! Még mindig aranyos a picurkád.Egy tünemény Tényleg jó lenne ha mindenkiről lenne kép.És szerintem is minden rendben van veled. :-)))Én is felteszek egy képet ha sikerűl.A gyerkőcöket is csaka profilba tudtam beszúrni
Anikó!
Örülök hogy minden rendben van Fannival. Igen ,jól láttad két rosszcsont fiam van.
Tegnap este majdnem elájultam mert a pici fogta magát és felmászott az ágyra onnann az ágy hátsórészére és már fent is volt az ablak párkányon.Szóval egy másodpercre sem lehet ott hagyni hogy az ember ne figyeljen rá. Szörnyű volt
Nov.3án lesz a műtét, hát nem tudom hogy birjuk ki mert este ehet ihat utoljára aztán még se teát sem tejet.Szerintem végig fogja üvölteni az utat meg az éjszakát. Na valahogy túl leszünk rajta
.Jó hogy a férjem is itthon lesz szabin.Bár ezt akkor hiszem el ha látom:-)
Most mennem kell ébreszteni picurt mert megyünk bátyusért a suliba onnan meg usziba.NEm unatkozom :-))
További szép napot mindenkinek
Sziasztok Otili
otili

Halihó!

Csatlakozom ahhoz, hogy mindenki tegyen fel magáról képet! Én csúfolkodom egyedül! Ti meg szépek vagytok, és nem teszitek ki magatokat! Hát!
Ma megkaptuk a 5. hós szurit. Ordított ezerrel, de most jól van. Reméljük, megússzok láz nélkül. Egyelőre legalább nem kell menni többre. Már nagyon utáltam vinni szegényt. Szóval ez van. Holnap írok többet, a mai nap elég volt.
Üdv nektek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri!

Remélem jól viselte Blanka a szurit, és nem letettek lázasak!
Képet úgy teszek fel, vagyis úgy találtam,hogy a férjrm meg az én fejem van rajta, remélem megteszi!
Na nem egy sztár fotó, mert magunk fényképeztük magunkat!

Anikó!
Remélem nálatok is minden rendben van!A dohányzásról nem akarsz megint leszokni?Olyan jó lenne!Kép

Otili!
Ti hogy vagytok!A kis lurkó remélem nem lesz beteg a műtét kiírt napján!Mert ha meg kell műteni minden féeképpen, akkor már jobb minél hamarabb túlesni rajta!Kitartás!Nem lesz semmi gond!!!Kép

Na íme a fénykép:

Kép
dedina

Sziasztok!
Dedina!
Nagyon aranyosak vagytok!Ezt ti készitettétek ugye?Megpróbálok én is fel tenni képet de nekem nem sikerűl.Nem tudom olyan méretűre lekicsinyiteni mint amilyet kér.
Én is remélem hogy jól lesz, bár két napja borzalmasan nyűgös.És ez nem szokott jó jel lenni.
Na mindegy majd meglátjuk. A 15 hónapos oltást meg elkell halasztani
Dóri!
Picurkád hogy van? Nem lázasodott be?
Szép napot mindenkinek.
Otili
azt hiszem most sikerűlt!!!

Kép
otili

Sziasztok!

Blanka ma 5 hónapos!! Oylna gyorsan telik az idő... még csak most született..
Na mindegy. Tegnap este nyűgös volt egy kicsit, de adtam neki éjjelre egy kúpot és nem lázasodott be. Ma este is adok neki egyet fürdés után, mert a múlt hónapban is másnap lett este hőemelkedése. Egyébként 2 napja nem akarja megenni a tápszert. Elég bologtalan vagyok, mert akkor mit fog enni este meg reggel? Ma vettem neki kettes tápszert, hátha annak más íze van. El is hiszem, hogy megunta, már hónapok óta ezt issza. Persze kezd rájönni, hogy sokkal jobb kaják is vannak :-) Este kipóbálom az újat, jó lenne, ha még nem kellene csak rendes kajával etetnem. Szóval ezek vannak. 3 napja loholunk nindenhová. Már eléggé unom. Könyvelő, gyed intézése, vásárlás...egy ilyen bébivel elég nehézkes a közlekedés. Olyan nehéz ebben a hordókában.
Na és tegnap rájött, hogy le tudja húzni a zokniját. És rettentően tetszik neki. :-) Nekem nem annyira, mert nem tudom rendesen pelenkázni.

Otili! Milyen helyesek a gyerkőceid. Ez mostani kép? Jól be vagytok öltözve. A műtét miatt szorítunk neked. No meg a gyerkőcnek.

Dedina!
Jó a fotó, aranyosak vagytok együtt. A párom is mindig ilyeneket csinál rólunk. És borzasztóak szoktak lenni. :-)
A szurik miatt nem irigyellek, én be nem adnám maganak! Nincs ismerős, aki eü-s? Mondjuk a muszály az nagy úr. És a cél szentesíti az ezköszt! :-)Sok sikert.

Anikó!
Fanni hogy van? Kis ügyi, föl akar állni.

Pusz mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Otili
Igen mi csináltuk,vagy is a párom.Milyen nagy fiad is van.Mit szólt a kistesóhoz?Csak "sokáig" volt egywdül.EZ miatt gondolom,hogy vagy nagyon-nagyon örült neki,vagy kicsit nem?KépAz ilyen képeket imádom, mikor az anya a gyerekével, gyerekeivel van egy fotón!
Remélem nem lesz beteg a kicsi,mert akkor a műtétet is halasztják.Azon meg jobb mielőbb túllenni!

Dóri
Ugye,én is rengeteget szoktamígy elámulni, hogy milyen gyorsan nőnek,csak sajnos nem a sajátomon.De épp a minap találkoztam egy csajjal, akit még nagy pocakkal láttam utoljára májusban,most meg már az 5 hónapos kislányát tologatta.Õ szerdán volt 5 hónapos.
Egyébként én meg május 24-én születtem.Mikorra voltál kiírva Blankával?

Anikó
Mi újság Fannussal?Jártok úszni?Már csak te hiányzol a "fényképalbumból"!Kép
A suliba mi újság van?Lassan itt a vizsgaidőszak!Nem lennék a helyedben!

Edina
dedina

Hali!

Edina! Én május 17-re voltam kiírva, és 20-a lett belőle. A végső határidőm volt 24-e. :-) Addig nem bírtuk ki toxémia nélkül :-(

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Halihó
Dóri !
Ez nem mostani kép hanem januári. Martonvásári parkban voltunk ott készült. Nem találtam másik képet magamról mert mindig a gyerkőcöket fényképezzük.Az én fiam meg május 16 i :-)))
Dedina!
Norbi nagyon örült a tesónak, sikerűlt megbeszélni vele a dolgokat igy elkerűltük a féltékenykedést.
Imádják egymást nem is gondoltam volna hogy ennyire rajonganak majd egymásért.
Küldök egy képet amikor először látta meg NOrbi a kistesót. Nagyon jó lett.
Mikor megyünk a suliba Norbiért akkor is össze vissza puszilja meg röhög neki.Jó érzés. Remélem én is hogy túl leszünk mihamarabb a műtéten.

Anikó!
Nagyon eltüntél,remélem nincs gond a picivel.
Jó hétvégét mindenkinek!
KépKépKép
otili

Otili!

Martonvásárban laktok? Tordason laknak az unokatesómék, de Martonban is laktak páár évig.
Nekem anyósom május 16-i és nagyon szorított, hogy az unoka is aznap szülessen. Hát nem sikerült.
Édesek a képek.
Jó hétvégét mindenkinek
DóriKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Otili
Tényleg jól sikerültek a képek!
Csak így maradjon mndig.Csodás érzés lehet!
Öcsémmel mi nem adtuk meg a szüleinknek ezt az érzést,mert mindig veszekedtünk.Mióta nem lakok otthon a gondok is elszálltak.Azóta nincs baj közöttünk.

Dóri
Blanka nagyon édes.

Bár én is rakhatnék már fel a babámról képeket.De remélem jövő ilyenkor, már a 2 hónapos picuromról fogok képeket felrakni.

Anikó
Remélem tényleg nincs semmi probléma, csak soka dolgod!Gyere és nyugtass meg minket!

Szép hétvégét Nektek!

Edina
dedina

Sziasztok!
Dóri! Nem Martonban hanem Érden lakunk.Ha tehetjük nagyon sokszor megyünk kirándulni mindenfele.
Az anyosóm május 15 i apósom meg 3 i és mindketten drukkoltak hogy mikori lesz az első unoka :-)))
Dedina!
Bocsi biztos irtad csak nem olvastam vissza a topikokat.Neked nincs babád?Vagy tesókát szeretnétek?

Jó hétvégét mindenkinek!
otili

Dedina!

Tuti lesz baba, ne aggódj! Nemsoká itt fogsz dicsekedni a uh-s képekkel! Kitartás!

Anikó! Merre vagy? Fanni???

Otili!
Érd is jó hely, laknak ott ismerőseim. Kirándulni mi is szeretünk. Remélem, idén lesz még jó idő, hogy mehessünk.
Üdv mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Otili
Nekünk sajnos nincs babónk,még!KépDe nagyon szeretnénk!Úgy tévedtem erre a topicra, hogy a Kaális párokforumán szoktam irogatni és benéztem ide is mikor Anikó indította a topicot.
Sajnos nálunk a férjemmel, vagyis az ondőjával van probléma, ezért lombik programba kerültünk.Kevés van neki és abból is sok alakilag hibás.Jövő hétvégén kezdem a szurikat, ésmivellong protokollon vagyunk,így november végén lesz a tényleges beültetés.Ez lesz az első, de nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog.Azért írtam,hogy ha minden jól megy jövő ilyenkor kb. 2 hónapos kis drágaságom lesz.Legalábbis nagyon remélem.December első harmadában ki fog derülni, hogy megtapadt(ak) e.Már nagyon várom!Nagyon szeretnék gyereket!
Hát röviden ennyi!

Dóri
Tudom, hogy lesz, csak azt nem tudom, hogy mikor!És én mihamarabb szeretném!Az én életem kínszenvedés gyerek nélkül!Na de nem panaszkodom!Azzal nem segítek magamon!
Ilyenkor szoktam inkább más babáinak örülni!Kép

Anikó!
HOl VAGY? Hiányzol is, na meg kicsit izgulok, hogy minden rendben van e?
Írj! Írj! Írj!

Puszi!
Edina
dedina

Dedina!

Biztos sikerüleni fog, aztán lesz egy hármasiker :-))) Ne aggódj. Van ismerősöm, akinek elsőre sikerült. IGaz, van olyan is, akinek csak a 4. próbálkozásra. Neked hányadik lesz?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dedina!
Nagyon szurkolok nektek hogy össze jöjjön a baba.Biztos sikerűlni fog,gondolom a dokid is jó,mert az is sokat számit.
Jó hétvégét mindenkinek
otili

Dóri
Nekünk még most lesz az első!

Otili
A BMC-be járunk.És Dr.Konc János a dokink.Hogy jó e?Igen au, határozottan állítom.Na meg én is bízom benne nagyon!

Edina
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?