Szia Masnika!
Hobbibolt kettő is van, az egyik az Arany János uti ovoda mellett, a másik a posta téren az Ego sportbolt mellett.
Barátnőmnek azt mondta Gordos (ő az orvosa), hogy ha péntekig nem szül próbainditást csinál. Hát kiváncsi vagyok!!!!
A védőnőm megnézte ma Dani lábujját, azt mondta szerinte a jövő hétig mindenképp várjak a bőrgyógyászattal. Mondjuk annyi javulás már van, hogy a gyulladás elmult, már "csak" az a kinövés van rajta. Remélem helyrejön neki! Egyébként megint szépen hizott,
6710g és 64 cm. Szép nagy legényke!
Képzeld ma hogy jártunk! 11 körül mentünk le sétálni, gondoltam ugy indulunk haza, h 1-től lesz tanácsadás és hazafelé jövet bemegyünk. Fél 1 körül a téren Lili szól, h pisilni kell
Nem szivesen, de levetkőztettem mert ugye nagy hirtelen hová szaladjak vele?! Nem jött semmi. Aztán játszott tovább, majd negyed óra mulva megint szól. Na mondom akkor trapp a rendelőbe, addig tartsad. Jó tartom. A rendelőbe meg furcsa szagokat érzek.... Nézem a cipőm talpát tiszta.... Odamegyek Lilihez, hát persze, h bekakilt szegény! Ilyen még soha nem fordult elő vele! Még hazafelé is mondogatta, h pisilni kell, aztán itthon még tényleg kakilt és pisilt is. (a rendelőben is próbált, de nem sikerült)
A védőnő mondta, h valószinüleg a maradék két rágófoga jön és azért kakilt krémeset. Hát tényleg jól meg van dagadva az inye mindkét oldalon. Szegény majdnem sirt mikor mondtam neki, h bekakilt. Valahogy nem is érezte, lehet, h azt hitte csak pukizott.
Ma lefeküdtem velük mert ugy fájt a fejem, pedig gyógyszert is vettem be. Erre 3/4 óra pihi után hivott a tesóm telefonon
A legjobbkor! Pedig Dani is olyan jól beszunditott és én is tudtam volna még aludni! Persze utána már kiment az álom a szememből igy vissza sem feküdtem.
Megyek, fel kéne költenem Lilit mert megint későn fog este elaludni.
Ja, hétfőn ugy megszivatott minket! Délben egyszerüen nem akart aludni, persze estére totál kibukott. Apa kicsit tulórázott igy egyedül voltam velük. Lili 6 körül bealudt a földön játék közben. Nagy nehezen feltettem az ágyra, megágyaztam neki és lefektettem. Még örültem is, hogy milyen jó, este csak Danit kell ellátni aztán pihizhetünk mi is. Erre 8-kor felébredt! 11 után tudtuk visszaaltatni!
Szia
Mókuska