nszoke
igen eleg sulyos toxamiam volt, es engem kifejezetten Ferenczihez kuldtek, mivel egyik kislanyom Omphaloceles volt, es ugy hordtam ki hogy azt mondtak nem eli tudl a szules, vagy utana hel meg, a lanyok egy burokban voltak, igy nem tudtak a lanyomat elvenni, pedig akartak, Ferenczihez azert kudltek mert Mo on o az egyik legmegbizhatobb genetikus, es lehet hogy kicsit mogorva, vagyis komoly tenyleg nagy a szaktudasa
velem sokat vicclet is es turelmes volt mindig
o elore tudta, hogy toxemias leszek, es mikor meg 125 volt a vernyomasom mar elkezdett gyogyszert adni ra, mivel tudta, hogy ki fog loni mint az agyugolyo, es nagyon magas lesz, en akkor csodalkotztam rajta, mert 125 nekem nem sok, de mivel alapban 90/60 a vernyomasom, hozzam kepest mindig nottt, es ezt figyelte
a 27-28.-hetre mar 170 is volt, minden nap tobbszor volt bent nalam altato orvos, aki mindig felugyelt mindent, a vegen feherje infuzioval probaltak meg javitani rajtam, de kozben mindig neztek a vert es vizeletet, hogy mikor legyen caszar, mivel a kislanyomnak minden nap szamitott, es persze a masik ket babanak is ezert a vegsokig bent akartak tartani a tudejuk miatt is
a 31.heten szulettek, mert akkor az orvosok ugy dontottek mar nem huzzak tovabb, mindig nezetek az ertekeket, hogy milyen a verem, es meddig mehetnek el
altatasos csaszar volt a vernyomasom miatt, velem rengeteget foglalkoztak, es tenyleg nagyon meg voltam elegedve 100% ban megha a korhaz nem is szep belulrol
az intezives gyerekorvossal is tartom azota a kapcsolatot, es tobb noverkevel, portassal stb, szval nekem a masodik csladom volt a korhaz szinte,m mert ugye sokat voltam bent.
nem tudom mennyire lehet valaki toxemiara hajlamos, es mennyire alkati dolog vagy sem:( de nem minden esetben van toxemia ha volt mar egyszer szerintem
renget embert ismerek aki Kosanal szult, ok imadtak es aldottak a nevet, en viszon nem akartam 4-5 orat allni sorba nala, a szomszedom majdnem meg is sertodott amikor nem akartam nala szulni, ugy ereztem Ferenczinel biztonsagban vagyok, amikor elment szabira, akkor is helyettest hagyott maga utan, es o minden nap bejott,
aki nagyon aranyos es nagytudasu es szuper humoru a Garamvolgyi doki!
o a foorvos, szuper doki o is
na jo sokat zagyvaltam itt:( bocsika