Sziasztok!
Chessy, nem lehet egyszerű, nekem szerencsém van, anyós nagyon messze lakik, ritkán látom. Bár ha megszületik Bogyó, feljön 5 napra
, nem tudom mit fogok vele csinálni addig:)
DE eddig rendes, nincs vele baj.
Én is úgy vagyok vele, hogy édességet minél később, mondtam apának, hogy kólát sem fog inni a gyerek előtt, meg semmi olyat, ami káros. Szeretném, ha minél később ismerné meg azokat a dolgokat, ami nem egészséges. Amúgy a férjed melletted áll??
Tegnap voltam dokibácsinál, minden rendben, bármikor jöhet babóca, bár ctg-n se fájás, se mocorgás, mondom én, hogy nem akar látni minket a drágám
Egy ujjnyira kivagyok tágulva, sajnos itthon a vizsgálat után elkezdtem vérezni, ami csak nem akart elállni. Sírva hívtam a dokit délután, szerintem már otthon volt, megnyugtatott, hogy ilyen előfordulhat, tehát ha nincs görcs, meg nem sok a vér, addig nincs baj. Úgyhogy megnyugodtam. Rendes volt nagyon a doki, nem éreztem rajta, hogy minek zavarom munkaidőn kívül, sőt mondta, hogy este hívjam, ha nem változna a helyzet. De mivel elmúlt a vérzés, nem hívtam, de jól esett, hogy felhívhattam volna:)
Remélem mindenki jól van