Üdv mindekinek!
szerintem mindenkiről vannak jó meg rossz infók is, a Csekéről is hallottam sok rosszat - barátnőim gimiből hozzá jártak fogamzásgátlót feliratni stb. Budaörsön, és már akkor is állítólag csak a zsé érdekelte
aztán mikor én szültem - Szt Imrében
- ő volt a szobatársam fogadott orvosa. szóval éjjel egyszer csak arra riadtam fel, hogy a "frissenszült" szobatársam kis híján elvérzett, de tényleg vastagon állt a vérben, mert rosszul varrta össze!!! Cseke halálra váltan ügetett be, miután a nővér elszaladt érte, és akkora méhösszehúzó injekciót nyomott a csajba, hogy hétrét görnyedt, és utólag azt mondta, ez szarabb volt a szülésnél is. és aztán elvitte, újra kibontotta meg összevarrta... állítólag nem vette észre, hogy a szülésnél, beljebb kicsit szétrepedt a csaj... de azért az előre elkért 60 rugót eltette...
bár, biztos fura is lett volna, ha árengedményt ad (el nem végzett) "fércmunkáért"...
egy másik ismerősőm meg ügyeletben szült nála, és állati rendes volt vele, tökingyen ugye, és ő nagyon-nagyon dícsérte - közben kiderült, a két csaj 1napon szült nála! szóval ebből nem is tudom milyen tanulságot lehet levonni. max azt, hogy nem lehet általánosítani.
gyertek ám a másik SztImrés topikba is, most már nincs is pocakosunk!!
v