Sziasztok!
Evőeszköz nincs, semmmmmilyen.
Errre én álmomban sem gondoltam volna, így az első vacsoránál néztek is rám hülyén, amikor kértem. De azért adtak...nem hagytak éhen halni.
A reggelihez nincs tálca, csak az ebédhez, meg a vacsihoz...ha jól emlékszem. Ja, a reggelihez tányér sincs.
Doris
Örülök, hogy újra hallok rólad. Én még anno olvastam a kálváriádat, és nagyon izgultam értetek! De a gyerekek fantasztikusak! Annyira aranyosak, nem is látszik rajtuk, hogy korábban születtek, nagyon szépek tényleg!
Cas
Mi egy szobában alszunk Bencével, és nagyon élvezem. Bár van légzésfigyelőnk, azért így is megnyugtat, hogy bármikor ripszi-ropszi be tudok kukucskálni hozzá. Mi olyan 8-10 hónaposan tervezzük a külön szobába alvást. Egyébként azért is jó, mert, ha szoptatni kell, nem kell szobából ki, szobába be mászkálni, csak fölkapod, és már ehet is. Ha meg nagyon nem alszik, vagy fáj a poci, akkor oda is vehetitek magatok mellé.
Spockról
Szerintem jó! Minden könyvben van hülyeség, így biztos ebben is, de szerintem sokkal inkább a földön jár, mint a mostaniak. Én rengetek könyvben olvastam az igény szerinti etetésről, és szerintem nem jó. De mondom, csak szerintem. Én arra szoktattam rá Bencét, hogy 15-20 percet egyen, max. fél óra, és utána 3 óráig nincs cici. Persze, ha nagyon sír (és nem azért, mert fáj a hasa), akkor én sem hagyom éhezni, de 2 1/2 óráig mindig bírja. Általában 3-4 óra múlva eszik újra. Szerintem, ha nem akartok megőrülni, és borzasztóan elfáradni, akkor érdemes ezt csinálni. Persze minden baba más. De nálunk ez bevált, és így is hízik rendesen. Persze nem átlag felett, de a 15-20 dkg heti plusz az így is megvan.
Niki
Mikor jöttök? Vagy már csak babával fogunk látni?
Megpróbálok feltenni egy-két képet a kis Cuppogóról!
Puszi mindenkinek
Zsófi
popattach{149012,}