Sziasztok Lányok
!
Anna
, örülök Neked nagyon, hogy minden rendben!! Sokat gondoltam Rád. Jó pihenést kívánok, olvasgass,aludj, meditálj, lazíts..
Ne törődj a munkahelyeddel, fogd fel objektíven a dolgokat: valaki kell majd a helyedre, hiszen ilyen jó starttal Neked nagyon jók az esélyeid, hogy vissza se nézz évekig, hanem babázz, babázz..
Milyen szakos tanár vagy? (Nálunk a cégnél úgy interjúztatják a helyemre jelentkezőket, hogy végig bent vagyok..)
Milyen a beültetés? Írtad, hogy kissé fájt a méhszonda az elején. A beültetésnél semmit sem éreztél abból a fájdalomból? Végülis ugyanoda nyúlnak: a méhbe. Kérlek, ha tudsz, írj erről pár szót, mert ez régi aggodalmam.
Nagyon aranyos vagy, hogy biztatsz, köszönöm
! Tényleg izgi az egész, gyors, pikk-pakk. De szeretném, ha gyakran küldene vérvételre (minden UH-kor), hogy a vérből is figyelni tudja a hormonszintemet, hiszen nem vagyok mindennapi eset. Téged küldött mindig vérvételre UH-kor? Mások mondják, hogy így csinálja. Hát én még nem tapasztaltam.
Puszi és folyamatosan gondolok Rád, szurkolok
!!!!!
Dia
, nagyon szép neveket választottatok a babáknak! Gondolom, mivel ebben a topikban vagy, Te is Dévais vagy. Neked hogyan sikerült
?
Én 2. nekifutásra vagyok a Dévainál, de az elsőnél rendhagyó módon a tüszőkből nem tudtak petét leszívni, így leállt az egész program. Hogy aztán volt-e pete a tüszőkben és csak a falára volt tapadva, vagy egyáltalán nem is volt, ezt nem lehet tudni. Mindenesetre eléggé megviselt. Most újra nekiindultunk, kb. 1 hét múlva várható a leszívás. Ráadásul a férjem nem is lesz itthon (már lefagyasztották a piciket), mert osztálykirándulásra kell kísérnie egy osztályt. De én már nem bírtam még 1 hónapot várni!!! Rábízom magam a barátok védőszárnyaira a nehezebb pillanatokban. Holnap elutazik, sajnos, és csak 4-én jön vissza. Hát ez van.
Gigi
, köszi a biztatást, lehet, hogy mire oda kerül a dolog, én is inkább hagyományos úton akarok szülni, de ezt rábízom a hormonokra, mert én még nemvagyok annyira bátor, hogy ezt így eldöntsem.
Puszi mindenkinek! Szani