Helló csajok!
Lili manó elaludt - pótolja a tegnapit is. Reggel hétkor már a homokozóban volt, akkor még el lehetett viselni a hőséget.
Férjecském hajnalban elment dolgozni a haverjával, aki megkérte, segítsen neki egy büfét megcsinálni az UTE pályán. Drágám vitt két pólót, hogy ha beleizzad, tudjon cserélni. Most egyszerre van rajta mindhárom, mert a kedves barát elfelejtette közölni, hogy a jégcsarnokban kell dolgozni...
Dina!
Naná, hogy a következő sikerülni fog! Egyébként mit mondanak, mondanak-e egyáltalán valamit, miért megy ez ilyen nehezen? És hova jársz dokihoz? (Ha már írtad, bocs, de tudod, az én koromban...)
Paga!
Igen, talán bennem is azok az ellenérvek dolgoznak, melyek a Te férjedben korábban. Míg az első leányzót (az első házasságomban) főiskolásként, szinte nincstelenül vállaltuk, mostanra eljutottunk valahová, ahonnan nem szeretnénk visszalépni. Aztán ott van az aggódás, mert Lilivel mi is keresztül mentünk egy s máson, és még most sem látjuk a végét.És a hülye gondolatok, hogy Lili problémái talán miattunk, a korunk miatt vannak?
Ami a lemondásokat illeti - én soha nem éreztem, hogy bármiről is le kellene mondanom a lányaim miatt. (Hacsak nem az alvásról, bár csupán Dorka volt rossz alvó.) Mindig, mindenhova vittem őket magammal, a két nagyon látszik is az eredménye: talpraesettek, önállóak, felnőttekkel is azonnal kapcsolatot teremtenek. (Márciusban Dorka egyedül volt Londonban, áprilisban pedig Lucával Párizsban, minden gond nélkül.)
Mindezzel együtt én megértem a férjed előzetes reakcióit, de még jobban örülök a tegnapi majdnem-könnyeinek. Jópofa lesz, ahogy majd társaságban újságolja a nagy hírt!
Az én férjecském (aki 10 évvel öregebb nálam, és akinek az első házasságából van két nagy lánya) most, öreg fejjel, Lilivel élte meg igazán az apaságot. Több mint másfél évet volt gyesen és ezt élete legboldogabb időszakaként jellemzi. És igen, ezektől a kemény férfiaktól a könnyeiknél, meg a majdnem-könnyeiknél nem kell szebb szerelmi vallomás!
Az pedig, hogy örömöd aggodalommal vegyül, úgy gondolom, a felelősségtudatodat jelzi, így teljesen természetes! De minden meg fog oldódni, minden rendben lesz!
(Lili most kiabált ki a szobájából, hogy "Anya!". Bementem, mondtam, hogy itt vagyok, ő pedig csak anyit mondott, hogy "Szeretlek", és most alszik tovább
)
Na, szóval most nagyon hosszú voltam, de még anyi, hogy a fiad reakciójára én is kíváncsi vagyok! Biztos nagyon fog örülni! Nálunk 11 ill. 8 év a korkülönbség, és nagyon bejött!
Na, elég belőlem!
Sziasztok, írjatok!
Kriszta