Sziasztok!
Jutka!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem minden nap nézek be erre a témára.
Szóval az orvosom Dr. Kecskés, aki szerzõdéses a klinikán. A magánrendelésére járok, ahol a vizsgálaton kívül UH-t is csinál. Eddig kétszer voltam a klinikai UH-n, de szerintem rémes, hogy órákig vár az ember, hogy bejusson és nem nagyon mondanak semmit. Tulajdonképpen csak a laborvizsgálatokra járok a klinikára, ami azért tûrhetõ. Már ami a sort illeti. Személy szerint én tisztességesebbnek tartom, ha már fizetek, akkor tudom, hogy miért és mennyit. És hivatalosan. A magánrendelésen mindig idõre megyek, ritkán van csúszás és akkor sem sok. Bármikor felhívhatom telefonon, s az ünnepek alatt arra is volt példa, hogy a leleteim végett az orvos hívott fel, mert én nem értem el. Az orvosomat, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az is igaz, hogy már 6 éve az orvosom. Feltétlenül bízom benne.
Én nem olvastam a tiltólistát, de szerintem ez egy hülyeség. Mindenkinek lehetnek rossz tapasztalatai, és ez minden kórházra elmondható. A legfontosabb, hogy bízni kell az orvosban. Ha nem érzed magad biztonságban mellette, akkor másik orvost kell választani. És ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én nem választanék másik orvost csak azért, mert az olvastam a neten, hogy nem jó orvos - ha nekem más a személyes tapasztalatom.
Az árakról csak annyit, hogy szerintem meg kell kérdezni az orvost. Ha kicsit is normális, akkor elmondja.
Üdv,
Tünde