2003.01.23 00:00
Szerző: Anonymous
Nekem most megy szeptemberben elsõbe a nagyobbik fiam, én már nyáron a játszótéren körbekérdeztem az anyukákat. Azt kellene kiderítened, hogy elsõtõl negyedikig, vagy elsõ-másodikban tanítanak-e ugyanazok (általában helyi szokástól függ) És ha sikerült, nyomozd ki hogy ismersz-e valamit akinek most negyedikes (vagy másodikos) a gyereke. Nem egyszerû ám "kiválasztani". Pl. az is szempont nálam, hogy ne legyen nagyon fiatal, lehetõleg ne menjen el "félúton" szülni.
Mi már megtaláltuk a tanító néninket, nálunk az a "DIVAT" hogy feliratkoznak a gyerekek és pl. a mi tanító néninknél már NOVEMBERBEN betelt az osztály. Ez azért szerintem elég durva. De kénytelen vagyok alkalmazkodni, mert különben lemaradok a sokak által dícsért pedagógusról, ezt a luxust pedig nem engedhetem meg magamnak. Persze ez sem garancia semmire, mert lehet hogy pont az én gyerekemet nem fogja bírni, de ha meg sem próbálom... Én azért reménykedem abban, hogy nem lehet véletlen, hogy ennyien pont õhozzá akarnak menni...
Szóval mi már voltunk is a gyerekkel az iskolában, találkoztunk a Marika nénivel, a fiam rögtön szerelembe is esett (nagyon csinos, hosszú hajú, ápolt, kellemes kinézetû)
De ehhez az kellett, hogy jó elõre kutatómunkût kellett végezni..
Tudom, ezekkel a tippekkel konkrétan nem segítettem, de talán valahogy elindulsz. Csak nehogy nálatok is "feliratkozósdi" legyen, mert akkor könnyen lehet, hogy már "elkeltek" a jobb tanítónénik.
Cili