Malacka!
Nincs semmi baj én is furán írtam, mert mostanában a címet is hozzá linkelem ennek meg így h*lye címe is van. Félreérthető.
Egyébként:
van járókánk, lakótelepen lakunk, de én kb. ha háromszor beleraktam őket. Inkább a szobájuk ajtaját zártam le egy fa lappal ha kellet pl. ha akkor mostam fel amikor ébren volt/voltak. Különben szabadon járnak kelnek a 70 négyzetméteren.
A járókát arra használjuk ha elmegyünk nyaralni abba alszanak. Nekem nem szimpatikus az utazó ágy bár az kisebb helyen elfér.
A kókusz matracról is van egy külön véleményem. Jó jó, de mégegyszer nem kardoskodnék, hogy nekem csak az kell.
Ezt azért mondom, mert történt vala, hogy a gyereknek gyomorrontása volt és kétszer hányt egymás után, a klassz kókuszmatracra. Ami meg kijött az keresztül szaladt a matracon és az ágy alatt landolt. (mert úgye ez a lényege, hogy nem ázik át mindig száraz érzetet biztosit)
Én meg csak ott álltam és néztem, hogy most mi lesz a matracba maradt korokozokkal, nem beszélve a szagokkal.
Senki nem vállalta el a matrac kimosását így kénytelen voltam a fürdőkádba kimosni és három napig szárogatni.
Holdkompunk nem volt, nem is akartunk miután a családban az egyik gyerek a lépcsön kompostól esett le.
A kókuszmatracon esett baleset után már én is okosabb voltam, ezért ezt is meg a nagy fiam ágyát is beborítom egy olyan lepedővel aminek az alja gumírozott a teteje frottirból van.
Lehet, hogy nem túl egészséges (annál inkább a matrac), de nem tudom mi mást lehetne tenni az éjszakai balesetek elkelülésére, mert egy nagy vastag frottir tötölködző ezt a gondot nem tudja kiküszöbölni.
Vagy más nem olyan elvetemült mint én nem vesz az alig szobatiszta gyerekének márkás rugos matracot amit ráadásul tisztítani sem lehet.
Baleset meg sajnos történik a mai pelenkákkal is akár Pampers akár Libero az illető. Na nem azt mondom, hogy minden éjjel, de havonta legalább egyszer összejön, hogy több teát iszik a gyerek és reggelre duggig van a pelenka, vagy reggel kakil bele amikor az már úgy is tele van és épp az a kicsi kaki nem fér már oda.
Na meg az a kedves dolog amit egy alig másféléves tud művelni, reggelre lehámozza magáról a pelenkát és szétkeni a tartalmát.
Na, de ez már igazán nem a pelenka hibája...
bigacsiga Kata