Sziasztok!
2 éves kisfiamnak szeretnék alyándék ötleteket kérni. Igazából valami kreatívat,de kicsit komolyabbat keresek. A komolyabb szó alatt azt értem,hogy pl: a fa kirakó,a fűzős játék az alak kereső gömb(nem tudom a pontos nevét) a játék építőkocka,barkács asztal,stb.. már mind van neki és hál istennek keni vágja,és már nem köti le.Igazából minden olyat szeret csinálni,amit a felnőttek. Itt értem azt,hogy pl.: nagyon szeretne számítógépezni ő is. Láttam már,hogy vannak gyerek laptopok,de álltalában 3 éves kortól alyánlott,mint szinte minden értelmes játék. Esetleg van valakinek laptpop ügyben jártassága? Vagy pl,nagyon muzikális a gyerek,rengetek zenét halgatunk,mind gyerek,mind "felnőtt" zenét(a tv-t nem nézi,nem is érdekli). Láttam annó,egy Qelle katalógusban,szönyegre teríthető "zenegépet" aminek az a lényege,hogy játszik egy dallamot,és közben villognak rajta külömböző szinek,és mindíg arra kell rálépni,amelyik felvillan. tull képp. táncol rajta a gyerek. Nem látott valaki ehez hasonlót? Bármilyen jópofa ötletnek nagyon örülnék,még akkor is ha baromi egyszerű játék,de mégis értelmes. A nagyszülők pl: elektromos kismotort vettek a szülinapjára(ami színtén dec.ben van),mert már ők sem tudtak mit kitalálni. Bábozni,könyvezni is szeret,tényleg több irányúaz érdeklődése. Az árammal kapcsolatos dolgok is nagyon érdeklik,létezik valami ilyesmi játék,amit esetleg,egy 2 éves gyereknek adható? Köszönöm a tippeket előre is