Rita,
még egy: én kb. két éve az Anaconda Clearoderm -jét (remélem jól írom) használom: lemosó gél, tonik, arckrém. Egész jó, úgy veszem észre, nem olyan zsíros a bõröm... Pattanásaim sincsenek azóta ("csak" mitesszerek...
)
Pont a múltkor, hogy itt eldicsekdetem, hogy egész sép lett a bõröm, bementem a gyógyszertárba (na ez külön szotri, m9ndjárt leírom) és a gyógyszerész megkérdezte, nem hasznélok-e vmit a pattanásaimra mert akkor A vitamin olajat nem adhat...
És én azt hittem, hogy szép (na jó, szebb) lett a bõröm... (Bár az is igaz, hpogy egy gyógyszerésznek más a nézése is...)
Leírom azt is, hogy miért mentem oda, hátha vkinek bejön a dolog: mindenfajta ajakápolóra allergiáés vagyok, még a gyógyszertári készítményekre is, sõt úgy néz ki, a fogkrémekre is.. Aza ajkaim kiszradnak, de úgy, hogy berepedeznek meg "tüskések". Adiott egy bõrgyógyéász egyszer vmi méregdrága kenõcsöt, amit jó sokáig használtam, elfogyott, utána éveikig hiába kerestem, nem tudtam a nevét... Kínlódtam a számmal rendesen.
Aztán a fiamnak vmire a dokinénije felírt egyszer vazelint-. És ez volt az, amit a számra kaptam anno. Most meg vettem tubusos vazelint, két nap alatt meggyógyult a szám tõle. Minõ boldogság
.
bocsi ha túl hosszú voltam...
üdv
Zsóka