Sziasztok kedves szülők / leendő szülők,
Én egy 19 éves budapesti főiskolás lány vagyok. Nehezen találtam olyan munkát, ami az órarendem mellett végezhető, viszont a délutáni szabadidőmben mindenképp szeretnék valami kreatívat és hasznosat művelni. Rajztagozatos iskolába jártam, régebben egy ismerősöm megkért, hogy a kislánya ágya mellé a falra fessek pónikat.
Most nyáron egy kézműves gyermektáborban dolgoztam, ahol nagyon szerették a rajzaimat, figuráimat, ezért innen jött az ötlet, hogy szívesen festenék figurákat (lehet az mesefigura, vagy bármi más) gyerekszobák falára. Nem szeretném nagyon fényezni magam, mivel eddig csak egyszer csináltam ilyet, de rajzolni, festeni nem felejtettem el:)
Hogyha valaki netán érdeklődik, úgy képzeltem el a dolog menetét, hogy ír egy emailt ide:
norikoo@citromail.hu, amiben leírja az elképzelését, én arról csinálok egy tervet amit bescannelek, vagy lefényképezem, és elküldöm. Így ha nem tetszik, vagy változtatni szeretnének rajta, akkor újra tudom még rajzolni. Az árakról egyelőre nem sok elképzelésem van, de mivel megértem, hogy egy kisgyerekes családnak van épp elég kiadása, úgy gondoltam, hogy megírják emailben azt is, hogy kb. mennyi pénzt szánnak rá, és az alapján megegyezünk.
Nóri