Nahát Áfonya!!!
Nem tudom, hogy miféle karneválon voltatok, de szép képeket hoztál
Szénaszék--párom agyon is ütne, ha itthon is a bálákat kéne bámulnia
Szövőszék--Ő csak úgy üddögélt, és ott szövögetett? Ez tök jó
Gyönyörűszékek--na, ez iszonyú munka lehet...Nemrég láttam egy könyvet, amiben ilyen görbefa-bútorok elkészítése volt, hááát. Tiszta Lego.
Körhinták--ez is tetszik
Minimum asztalos kell hozzá
És én úgy szeretnék egy olyan ládát, ami a körhinta című képen van!
Órák--Ilyen fadarabjaim vannak itthon nekem is. Ami ebben a fura, az az, hogy még kisded koromban az apuékkal, mikor az erdőt jártuk, mindenféle fadarabot hazacipeltünk, lettek belőle órák, mécsestartók, stb. Ez majd' harminc éve volt. ezek szerint ismét divatba jönnek az érdekes-görcsös fából készült berendezési tárgyak
Mikor mész a Brico Store-ba legközelebb?
Mert láttam ott valamit, amit talán fel tudnál használni az egyiptomos design-hoz.
Az egyik az ültetőgyékény, erről már írtam fentebb. Ebből lehetne falvédő-szerű-valami. Ez a tófólia környékén van kirakva. Hasonló, mint az az anyag, ami a "gyönyörűszék" képen látható bal sarokban, csak ez az anyag nagyobb lukakkal rendelkezik, kb két cm-sekkel.
A másik, az a nádszövet, ami olyan, mint amit sok kertesháznál lehet látni a kerítéseken. Ebből lehet kapni egy nagyon szép fajtát is, ez be van csomagolva fóliába, szintén a tófólia környékén találod meg. Ez sokkal jobban le van tisztítva, mint a kertekben látható, és sokkal egyenletesebb. Ha ebból több darabot kivágva egymásra rögzíted őket, lehetne képkeret,falvédő, dekorcsík, vagy az asztal teteje is, de lehetne erre is szalvétázni. Fapáccal színezhető. Eltakarhatnál vele világítótestet is a sarokban.
A harmadik, amiről az eszembe jutottál, az a vesszőfonatból készült kerítés, ami szintén a fentieknél van kirakva. Ne szó szerinti kerítésre gondolj, hanem egy nagyon vékony ágakból összevarrott(?) felületre. Ez is illene a kissé nomádos szobához.
Tudom, mindezek furcsán hangzanak, de nézd meg őket!
Én egyszer biztosan begyűjtöm őket
Tápszeres dobozok--utazás előtt kérdezted, hogy csinálok-e valamit a peremével. Azóta elkészültek, és miközben festettem őket, az egyik kezem benne volt a dobozban, azon pörgettem őket. Kicsit sem éles, még csak egyszer sem karcolt meg, úgyhogy szerintem nem kell semmit sem csinálni vele.
Gigóca!
Most láttam a Brico Store reklámújságját, a Fun&Funcy 739 Ft. Nem tudom, hogy ez jó ár-e, de ők azt mondják, hogy akciós
Én a matricás képeimet a netről töltöm le, de ha van téli tájképes képed, akkor azt légyszi' rakd fel!
Köszi!
Mindenkinek jó munkát!
Csi