Áfonya!
Ne szurkolj ennyire, nem voltam cseppet sem másnapos!
Beee!
Sablon--na, ezért mondtam... Bár lehet, hogy csak azért tetszett, mert régi mániám a stencilezés, és ez jó arra. Gondoltam, majd Te kipróbálod, aztán elmondod, mi az, amire vigyázni kell
Kirakó-- ez nekem nagyon tetszik! nagyon szépek a figurák rajta
Mi lenne, ha szépen egy zsírpapírra(mi annak a rendes neve?) átmásolnád őket??? Beszkennelni nem lehetne? Ha nincs kedved-időd-módód, akkor lemásolgatom őket, csak akkor szemből kéne lefotózni, hogy ne nagyon torzítson a kép, azaz le tudjam kopírozni. Szívesen megcsinálom, gondolom, másnak is kell.
Hogy legyen?
Egyéb remekművek--Amit Anyukádnak csináltál, az megdöbbentő, minden elismerésem
Amihez tű kell, hogy is mondjam...nekem nem megy, nincs hozzá idegem.
Küszöb: csak tipp, hogy ragaszd le a parkettát, és a járólapot vastag rag.szalaggal, így nem kell annyit sikálni! Ja, és mindenféle fuga-szennyeződés eltávolítására tökéletesen megteszi az ecetsav is, nem kell az a méregdrága pucolószer. Egyébként tök jó! Miért húztad-halasztottad eddig....
(Azé' lábat moshattál volna
)
És most egy jó hosszú off, de talán közérdekű:
Jamina gépét megszállták a rosszindulatú levélkék
.
Mivel itt szépen egy csokorban levelezgetünk magánban is, most várható az, hogy mi is kapunk?
Ha kitörlöm kinyitás nélkül, akkor megúszom?
Hogyan néz ki egy ilyen levél? Feladóként megjelenik az ismert név, mondjuk Zénó, csak amikor gyanútlanul kinyitom, akkor derül ki, hogy nem is Zénó küldte?
Nem lenne jó, ha most kitakarítanám a címlistámat?
Hiába telepíti újra a gépét Jamina, ha holnap visszaküldöm Neki...
Persze, megint jó lesz, ha nem ide, hanem más, ezzel foglalkozó topikba válaszolsz, de talán itt is elfér...
És elnézést, ha ügyetlenkedek itt a gépemmel, de talán mindenkinek jobb, ha nem maradok tudatlanságom miatt "gócpont"