Jamina!
Mondtam, hogy ebből a gyógypusziból nem jövünk ki
Pókot kézzel? Nagyot nőttél a szememben
!
Áfonya!
köszönöm az átirányítást!
De ezzel még nincsenek letudva a tojások ám!!!
Voltam ma a Brico Store-ban, most majd gyorsan tele is röfögöm vele az összes topikot. Néztem egyiptomi, vagy afféle vacakokat--semmi
. Bár van egy tapéta, amihez van bordűr is, az ippenhogy, de elmenne. Talán tényleg meg lehetne nézni a bordűröket. Ugráló kuty annyi volt, mint a fene, miért nem jó neked a görög design???
Győrben én is tudok néhány jó helyet, még elvetemült lánykoromból....Oh, azok a régi szép idők...Már megint ezek a fránya lúdbőrök!
Phaedra!
Na, jó, de nem panaszkodni később
!
Szóval, ahogy szemben állsz a M.térrel,attól balra a körúton van egy üzlet, azt hiszem, Gyöngy-ház, vagy ilyesmi. Csupa-csupa klassz, no és persze drága dolog van ott. Még a Poszterház(?) előtt van a Károly krt-on.
Egyről beszélünk?
Akkor a találka helyett marad a Kitekintő Gyorsvonat?
Forgi!
Ha Áfonya ideirányított, akkor itt is válaszolok, mert a Képtár az nekem nehézkes a modem miatt
Nem tudom, pontosan mire vagy kíváncsi. Házilag készült, kéregben szárított akácoszlopokból.
Mi érdekel pontosan?
Bevásárló-turista voltam ma. Eredmény:
Lakkhenger nyéllel--ez egy olyan szerkezet, mint a teddy-henger, de méretét tekintve teddyke-hengerke. 11-cm-s szivacshenger van rajta, lakkok, festékek bugyborékmentes felhordására való. Megtekinthető
itt, ára:359Ft.
Vettem hozzá két 11 cm-s lakkozóhengert 199Ft-ért, és két 5cm-s hengert 159 Ft-ért.
Továbbá:
--Supralux festékhez hígítót 659 Ft-ért.
--rétegelt lemezből készülő sz.képhez 210cm hosszú, 11mm-es félkörlécet (4mm-es), 279 Ft-ért.
--100cm hornyolt tiplit 129 Ft-ért
--másfél méter styropor díszlécet 129 Ft-ért (Hobby Művésznél egy keret 540 Ft)
--Sárga pigmentet beltéri festékhez 339-ért. Ez u.az, mint az Aquacolor, csak abból most a sárga 599(?) Ft volt.
--Csiszolópárnát 177 Ft-ért.
Nnnna, ezt azért írtam le, mert nekem az első kérdésem mindig az, ha valaki valamit vesz, hogy milyen, mekkora, és mennyiért. Ja, meg a hol... ezek nagy részét a Brico Store-ban vettem.
A lapszabászatból a maradékokat kidobják a kukába, nem értékesítik(randa öregúr nem ajánlotta fel, hogy kukázhatok
). Viszont állítólag némely OBI eladja azt, lehet benne keresgélni.
Zsunya!
A Plextolt elfelejtetttem megkérdezni
.
Hol lehet azt kapni szerinted?
Csi, aki megy falat festeni...