Üdv, Szalvéta-maffia!
Hát azt sem tudom, hol kezdjem.
Gépem még mindig sz*r, de apukám drága kicserélt-átpakolt-megreformált ezt-azt, ami átmenetileg megteszi, de az igazi megoldást egy új gép jelenti. Majd.
Alkottam ám rendesen. Majd a hétvégén megmutatom. Javaslom, pár hétre (na jó, csak pár napra) vonuljatok vissza alkotói magányba, csak úgy jönnek a jó ötletek!
Csi,
most nem vagyok gipszes-kezű (vagy ahogy Ádi mondja: giszk
); mert jóformán csak gipszkartonnal dolgoztam -mint már mondtam, utálok gipszet önteni. Már egész profin vagdalom, a keret sem gond -vagy festem, vagy SZból ragasztok rá. Sőt, még a repesztés is müxik rajta.
Beszereztem 10 kicsi agyag virágcserepet, egyiket már ,,bekarácsonyoztam"; szép ajándékok lesznek SZzott gyertyákkal. Meg Mikulást is lehet bele tenni.
Ilyen ötleteket láttam:
- lovas SZs kép keretére széna ragasztva
- kávés kép keretén valódi kávészemek
- bocis
kép kerete fehérre festve fekete foltokkal
- zöldséges kép keretére répa festve
- virágos kép keretére fából készült kicsi katica ragasztva (ilyen fából készült apró vicik-vacakokat szerintem minden hobbybolt árul)
- tengeri mintás kép keretén egy kicsi részen nagyszemű homok (vagy kavics?)+ pici kagylók
- csészés kép keretén egy valódi kiskanál
-farost lemezen normál méretű SZ, alatta összefűzve ugyanaz 2x koktél-méretben
- farost lemez egy kiterített SZnyira méretezve, középen kilyukasztva és oda egy óraszerkezet. Szvsz olcsóbb, mint egy órát készen venni és átreformálni. Van egy órás ismerősünk, majd megkérdem, hogy mennyibe kóstál egy óraszerkezet pucéran -ha esetleg a nagybani árat kérdezzem, mert mást is érdekel, szóljatok.
Csináltam egy Télapós képet, és kiraktam az ebédlőasztal fölé. Megmondtam Ádinak, hogy onnan figyeli őt éjjel-nappal, hogy jó kisfiú-e. És ha valami nagy kópéságra készül, csak annyit mondok neki, hogy a Télapó ezt mind látja ám -néha még be is válik
Off:
Ádi papagájjá lett, egyre több szót ismétel. Még valami Csijja-félét is mondott a múltkor Csinek
; akivel beszélek telefonon, mindig megpróbálja kimondani a nevét. Úgyhogy férfiak mostanában ne hívjanak
, kész lebukás...
Elég szörnyű, azt semtom, hova kapjak, mit olvassak-nézzek meg először, leveleket is kellene írnom -jaj. Kis türelmet kérek mindenkitől, aki felé bárminemű elmaradásom van.
Jamina, a Nagy Visszatérő