Sziasztok!
Bár tudom, hogy nem szabad ide képeket rakni, de ezt nem tudom kihagyni!
Jaminának idézek az egyik szalvétámból:
Jamina
!
Nagyon beindultál!!!
Végül öntöttél Danone-os fedőbe?
Ha nem lesz jó, akkor én ki sem próbálom...
Én is vettem Aquacolor kéket, szerintem is szép színe van
.(mármint, így, flaskában, mert még nem próbáltam ki...)
Viszont: a festékboltban láttam egy színkeverési mintát, amit le kéne másolni, vagy áttanulmányozni, mert nagyon szép pasztell-színek vannak rajta. Persze ott negy kiszerelésre van megadva a mennyiség, de alapnak nem is rossz
Ki az aki emlegette a fehér falfestéket, mint alapozót?
Nem emlékszem már sajnos
IHR lelőhely: Dunakeszi Auchan, a 44-es kasszával szemben a Villa Rustica nevű bolt, ők a hazai forgalmazók. Normál méret(33x33)520Ft, a koktélszalvéta az (20x20) 400Ft. Nos, ez sem éppen olcsó, de ha minden igaz, ennél nincsen olcsóbb. Van katalógusuk is, én a neten láttam a katalógus egy részét, háááát...álomszépek. Nem árulnak felbontott csomagból, csak egyben
. Mindezt telefonon tudtam meg, tervben van egy zarándoklat oda.
Panda!
Ez a citromos kép, az enyém. Nyugodtan lehet dícsérni
Esetleg egyszer majd elárulom, hogy ki készítette
Amíg nem mondom ezt el, kérdezd meg Phaedrát, hogy mivel festette...
Sima szalvéta-gyűrött szalvéta: nagyon haladós a vasalós módszer, val.szeg. így fogom a karácsonyfadíszeimet készíteni, de az az igazság, hogy érdekesebb a ráncos. Szerintem azért, mert ráncosan jobban hasonlít a valódi festett képekhez.
Anyapoc!
Hát Te voltál az, akinek kiírtam anno a könyvből, hogy mi a decoupage
Hát, igen, nem most volt Húsvét...Tényleg, Áfonya kiskacsája volt az első feltett mű
Antikolás--igen, van aranyszínű lötty is hozzá, nekem itthon barna van. Elvileg ez úgy müködne, hogy a megszáradt műre rá kéne kenni ezt a festéket, majd rögtön visszatörölni, így csak a ráncokban maradna meg a sötétebb szín, emiatt nézne ki antiknak. Igenám, de nekem az egész nagyon sötét lett, csak a ráncokat nem emelte ki igazán...Így is szép, de nem ez van a képeken
.
Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, és kiírom, kitől-milyen szalvétát szeretnék, aztán egyeztetünk.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet "postaálló" csomagolást készíteni? Vagy elég egy genotherm+boríték?
És biztosabb az ajánlott-levélkénti feladás?
Jó munkát!
Csi