Hello Norcsi!!! Kissé eltüntem, Te jarsz még Babanetezni??? A heg még latszik a cicimen, de evvan. A mult 7en voltam kontrollon, semmi baj...Reméljük!!! Irj, hogy mi van Veled!!! Puszi!!! Kukaczzz
Nálunk a kislányomnak van a talpán egy szemölcs. Először azt hittük, hogy tyúkszem. Teljesen úgy nézett ki. De két havi tyúkszemírtás után feladtuk, és elmentünk a doki nénihez. Három hete kenegetjük a Bactroban nevű kenőccsel, de semmi javulás. Tudtok ajálani valami tutti szert? Visszaolvastam és rátaláltam a colloidonos ecsetelőre, ezt vajon lehet 5 éves gyermeknek? Előre is köszi Andrea
Sziasztok! Az 5 éves kisfiamnak a hüvelykujján van szemölcs. Tavaly nyáron leégették de visszanőtt és 3-szor akkora lett. A doktornőnk nekünk is a vérehulló fecskefüvet ajánlotta, kenegettük is szorgalmasan , nem sok eredménnyel. Végül is a gyógyszertárban jutottunk hozzá egy gyógyhatású készítményhez. Egaver a neve, 3 hete kenjük és szinte már alig látszik. reméljük tartósan így is marad. Kifejezetten ifjúkori szemölcsre ajánlott, lamasavat és citromsavat tartalmaz, de vigyázni kell vele, csak a szemölcsre kerüljön mert különben csíp. Erika