Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Ki ígért nekem Mona Svardos szalvétát??? Őt keresem, hogy létrejöhet-e a csere!!!!

Tegnap elküldtem 4 pakkot, de addig már nem jutottam el, hogy felírjam, kinek küldtem!!!! Úgyhogy most mindenki figyelje a postást! Edit
anizs007

Sziasztok!

Töltöttem föl néhány új cserét!
http://babanet.hu/album/main.php?album=2359
http://babanet.hu/album/main.php?album=2847

Zsuzsa
csucsu

Szia Lányok!

Szalvi hegyek a portálomon!
szorgosstuci

Stuci!
Sok szalvid van, amit szeretnék, de csak eladásra van, vagy cserélsz is?
Ha cserélsz is, akkor ezeket kérném:
M01
M03
M07
M08
M09
M12
M15
M17
Lenne még, csak nem biztos, hogy te tudsz ennyit választani tőlem. Hamarosan felteszem az újakat, amik hetek óta itt lapulnak a dobozban! Eddig nem volt időm fotózni! Kép
Köszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok LAnyok,

Anizs es masok: en igertem, meg meg ´masoknak is, el is vannak teve, de kozben eljottem Nemetorzsagba osztondijjal. Ha valakinek surgosen kell Ocsemmel feladatom, ha raer akkor dec 15-en megyek haza. MAr gyulnek egyebkent itt is a szalvetaim, de meg nem volt modom feltenni oket mert itt nincs digi fenykepezom.

Nelli
szkornelia

Szia Edit!
Félre tettem neked amiket kértél!
(és elkészült egy pár azokbóla szalvikból, amiket tőled kaptam-már fent van-)
Anna
annaa
1133

Sziasztok!Kép

Ágicza, Ánizs!
Megérkeztek a szalvis pakkok, nagyon köszönöm. Nagyon tetszenek.

Ánizs,
nagy-nagy meglepit szereztél a szalvikkal, köszi.Kép
csuti99

Ági!
Nálam még mindig semmi, remélem nem szokattam rá a postásunkat a gyűjtögetésre...
És ne haragudj már lécci, de még a postáig nem jutottam el, de holnapután megy Misi csekket fizetni, és akkor feladatom vele a kiöntőt...
pussz:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

ZsuzsimanoKép

Neh már, hogy még nem kaptad megKépKép Holnap lesz egy hete hogy feladtam, lehet hogy a hüle postás elfelejtett bedobni értesitést??, mert elég nagyra sikerült és simán egy postaládába nem fér bele. Igaz még Ppicur sem jelentkezett hogy megérkezett volna neki a pakk. Kezdek nagyon izgulni... még jó mondjuk hogy a tieteket ajánlva adtam fel. A te postázásoddal meg ráérsz, nem fog elrohanniKép Jah kérdés: mobilszámod megváltozott?? mert irtam smst neked és nem jelzett vissza a telom, hogy megkaptad volna.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok lányok!
Utólagos engedelmetekkel feltettem néhányatokat a linkeimbe. Ha valakinek gond, nyugodtan jelezze.
Jó munkát mindenkinek!
Anna
annaa
1133

Sziasztok!

Nem olvastam vissza még, csak a nevemre kerestem rá.Kép

TimTim!
Nem kaptam tőled mélt.

Anyko, Betti!
A héten tényleg intézem a Ti csomagjaitokat is. Bocsánat, de volt egy kis melóm.
Az egyik ismerősnek csináltam két képet ajándékba. Az egyiket bevitte a munkahelyére az irodába, és még aznap délelőtt el tudott volna adni legalább 30 db ilyen szalvétás képet. Úgyhogy a feladat adott volt.Kép 30 db képet csináltam rendelésre.Kép Éjjel nappal.Kép

Ánizs!
Én még mindig nem kaptam tőled semmit. Jól látom, így futtábanKép, hogy még nem is adtad fel? Az ígérted a Hajniéval együtt jön, de látom csak neki szóltál, hogy várja a csomit. Semmi gond nincs akkor sem, de akkor nem várom még.Kép

Ágiboszi!
Engem is érdekelne az a szalvivásárlási dolog. kata@kgb.hu

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ánizs, Bizsóka..
Hozzám mág mindig nem jutott el a csomiKép brühümm
Hajni
hajnii

Kata007, és Koda! Kata figyelmeztetését köszönöm, utána néztem, és a hivatalsegédünk irathordó táskájában csücsült a két levél!
Ha viszont már itt maradt, nem kérnétek még hozzá pár darabot???? Akkor nem ilyen lapos borítékkal kellene menni a postára!
Kata! Megpróbáltam üzenetet hagyni az oldaladon, de feladtam! Nem írnád le az elérési útvonalat???

Minimaxi! Létra ügyben én is írtam!!!!
anizs007

Paat! 2 db lepkés még jöhet! Írtam az oldalamon választ! Edit
anizs007

Lányok!
Volt elfekbőben pár szalvim és most végre feltettem őket a cserék közé. Nem sok, de azért nézzétek meg!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok lanyok!

Bocsanat mindenkitol hogy ugy eltuntem, csak beindult a suli, es kicsit sok igy most hirtelen melo mellett. Utolso ev, es hat szakdoga tema, egyebek... Igyekszem rendezni mindekivel a szamlat.

Anyko! Koszonom a csomit, ma kaptam toled.
At fogom en is nezni ujra ha lesz egy kis idom, hogy kinek mi van elteve, es mennyivel tartozom.

Megegyszer bocsika mindenkitol.

Udv, Snail
snail

ÁnizsKép
Én egy darabot kértem, de pont ma kaptam olyat...úgyhogy ezt már ne add fel, legalább ennyivel kevesebb bajod lesz..Kép Azért nagyon köszönöm!Kép Megspóroltam neked egy kis postaköltséget..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kép
Sziasztok!
Én a foxwood-os nyuszikás-sünis sorozatot szeretném megszerezni. Eddig csak 1-2 darabot sikerült találni, ha van valakinek, kérem írjon!:-)) (légyszi-légyszi!!!!!:-)
http://gportal.hu/portal/miya/
itt találhatók a csereszalvik, meg a foxwoodos képek a keresettek között.:-)
miya

ÚJ KARÁCSONYOS SZALVIKAT TETTEM FEL!
Anna
annaa
1133

AnnaaKép

Irtam neked mailtKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Anikó!
Csak eladok , mert szeretnék már megszabadulni az egész készlettől.
Így most 25-35 Ft. az ár , ha valaki egybe megvenné akkor 20-30 Ft.
Kérem az igényeket emilkében megírni , mert ritkán járok erre. Köszönöm!
szorgosstuci

Ánizs!
Félre tettem!
Ági! Köszi, válaszoltam.
Anna
annaa
1133

Barna telefonált, hogy Stucitól és Abbytól pakkot kaptam! Most alig várom már, hogy hazaérjek és láthassam! Köszönöm szépen!!!!! Edit
anizs007

Sziasztok!

Ánizs!
Bevallom én már nem emlékszem mit kértem, csak a piros-fekete focis van előttem, mert azt nagyon várom.Kép
Ha nem kértem már belőlük, akkor szeretnék még ilyet:
piros rózsa sarokban
hattyúk??

És Dancsi lányom kérdezi, hogy a csere-bere tárgyaim között lévő két Barbi ruháért mit kérsz cserébe?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata! A focis mellé azt hiszem van még két maci, meg még valamik téve, ezt a kettőt hozzávágom és repül feléd!
Bocsi Dancsitól, már elkeltek a ruhák, csak nem vettem le! DE megturkálom Katinka cuccait, biztosan találok még (gyönyörű Barbi babákat kapott, természetesen soha nem babázott velük, inkább a macik voltak a kedvencei) !
anizs007

Sziasztok!

Anyko, Betti!
Írtam mélt Nektek.

TimTim!
Nem írod újra az emilt? Most már vagyok állandóan, úgyhogy szedném össze azonnal ha kérsz valamit.

Ánizs!
Köszönöm!Kép
Dancsi üzeni, hogy ne foglalkozz a Barbi ruhákkal, azért ne fáradj.

Lányok!
Nem tudja valaki, hogy KAndi hová szokott írogatni? Anno kért tőlem egy halom szalvétát, le is vettem az oldalamról, de még volt pár tisztázatlan, így írtam neki mélt. Arra (és még sok megismételtre) sem válaszolt. A címét ugyan már megkaptam Zsm-től, de vele is kellene beszélnem, mert ha meggondolta magát, akkor visszapakolnám a szalvikat a cseréim közé, hiszen nem 2-3 db-ról van szó.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Melyik címre? Még nem jött meg a mail! Kép
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Conti, Ágiboszi, ZsófiKép köszi megkaptam!!
Ánizs Tőled isKép teccik a lánykámnak!! KÖSZIIIII

Most fejeztem be a csomagok összerakását, hétfőn postázom, bocsi a késésért, csak küzdönk lassan 2 hete lázzal, náthával, foggal...
Holnap meg dupla keresztelő és szülinap...így gyoirsan rászántamma magam szalvizniKép

köszi
és Bocsi
HajniKép

ui, sok.sok uj darabom van, már fent van a gépemenKép remélem a netre mostmár gyorsan felkerülKép hja, és adok is el már szalvétát..kezdek itt belefulladniKép
Az oldalamon pedig lett egy új menü baloldalt, a folyamatban lévő cserék röviden leírva...bővebben maradt a Jegyzeteimben minden.

Hajni
hajnii

Sziasztok!

Hajni!
Az eladás engem is érdekelne, mert nagyon le vagyok amortizálódva szalvi ügyben.
Megírnád a postázással kapcsolatos részleteket? Akár emilben is jöhet. Nagyon sok rózsás és gyerek érdekelne.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata

Újra elküldtem a mail-t, remélem most odaért!
timtim

Timtim!

Ideért, holnap írok.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Akkor OKKép
timtim

Ágiboszi!

Neked lógok szalvikkal! Ezzel tudnál mit kezdeni?

Kép

Valaki mást érdekel esetleg?

Puszi

Zsóci

Kép
zsóci

Kata
Válaszd ki h ogy melyik kell, és elküldöm..
Többi mélbenKép

Ágiboszi
Írtam mélt.

Ma megyek postára:

Lafno
Conti
Timtim
anna-art
Miszike
Napocska

és KingAndi ( ezer bocsi...tegnap taliztam meg a csomagodat!! Apájára bíztam, és a Tied a kocsiülés alá volt csúúúúszva.........bocsiiiiiiiiii

HAjni
hajnii

o.. ja és létszi mailt írjatok..azt bizti elolvasomKép
H
hajnii

Sziasztok!

Nincsen valakinek egy darab felesleges ilyen szalvétája?
Kép

Sajnos csereszalvétám nemigen van, mivel most kezdtem a szalvétázást, de szívesen fizetek érte. Sürgős lenne, ezért el is mennék érte, de csak Budapesten, mivel kocsink sincsen (hasonlóan a csereszalvétákhozKép).

Köszi!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Miya!

Nekem van 2 db foxwood-os szalvétám. Olyan, amilyeneket keresel. (Remélem még megvan valahol) Ha akarod, szívesen elküldöm neked postán.
Ha kell írjál a farkas-szem@freemail.hu címre.

Barbara
babar

Hajni!

Megyek, válogatok és írok mélt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsizsa!

Nekem van egy a keresett elefántosból!XI.kerben lakom.Ha érdekel akkor a profilomban megtalálható emailemre írj,mert ide csak ritkán nézek be!

Jucus
20170114224602

Ma indult pakk: Szorgos, Kata007,Paat és talán Conti felé, tegnap is indult 2 pakk, megnem mondom hogy kinek!!!!!
anizs007

SziasztokKép
Holnap postázok!
Pakkot várjon:
-Ánizs
-Conti
-Napocska
-Hajni
Edit!Kép Elküldted már?Sajna betlehemes nincsKép
(egyenlőre),de lesz más meglepi!Kép
Anna
annaa
1133

Sziasztok!

Ánizs, Veronix, Csuti! Holnap útnak indulnak a szalvéták!

Ppicur, Timtim! Írjátok meg a címeteket, és küldöm a tiéteket is!

Ezeket a szalvétákat nagyon keresem! Ha tud valaki segíteni, írjon légyszi!
Köszi előre is!

ZsuzsaKépKép
csucsu

Edit!
Meg van a betlehemes arany háttérrelKép!
Holnap küldöm.
Hajni!
Nem tudom a címed!
Kelly!
Megkaptam a csomid, nagyon köszi!Kép))(a tiéd is úton van)
Anna
annaa
1133

Anna!

Irtam a vendégkönyvedbe!

Jucus
20170114224602

Lányok!
Feltettem az összes mackós szalvétámat a honlapomra. (http://anyko2.gportal.hu) Ha érdekel benneteket, kuksizzátok meg! Kép

Kira!
Kaptál tőlem pakkot?

Mártikám!
Nagyon szomorú lennék, ha még most sem ért volna oda a csomagom!!!! Kép Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

SziasztokKép
Ma elküldtem egy pár szalis csomagot.Kép
TETTEM FEL NÉHÁNY ÚJ SZALVIT IS.Kép
JUCUS!
ÉN IS ÍRTAM NEKED!!!
A szalvik többsége még egészben van, akit érdekel, írjon!
Anna
annaa
1133

Anna!

Ezt most megtaláltam és írtam is a kívánságlistámat.Akkor posta ugye?Dobj egy címet és feladom neked!

Jucus
20170114224602

sziasztokKép

Átrendeztem a portálomon a linkeket, igyekeztem mindeni oldalát feltenni, ha valaki kimaradt akkor sikítsatokKép Köszi
Hajni
hajnii

Lányok!
Tettem fel új cseréket!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

SziasztokKép
Elkezdtem feltenni az új szerzeményeimet....
hamarosan végzek, és a nyitóoldalon majd ki írom hogy hol találhatóak az újak.
Tegnap megfogatdtam hogy erre az évre befejezem a szalvéta vásárlást..Kép Ma belebuktamKép
Holnap azokat is felteszem..
most 150 féle szalvi kerül felKép
Hajni
hajnii

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?