Az elmaradtak:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/73520.jpg -ez nekem is a Virág, és Jamina képein tetszett meg
Sajnos nem szoktam kipakolni az asztalra gyümölcsöket, így nem lenne funkciója. Elég lapos, így virágnak sem jó. Lehet, hogy Anyapoc után szabadon kövirózsa megy majd bele, azt ki is lehet tenni a kertbe, bár az igaz, nem kaktusz
Ha viszont az megy bele, akkor milyen szalvéta menjen rá??? Hmm.
Virág!
Megkérdezhetnéd testvéredet, hogy tud-e olyan vastag folyékony anyagról, ami száradás után megszilárdul teljesen, de nem kell kiégetni... Hátha megleljük Ancsa Kaltglsur-ját
(én is fogok ilyet készíteni, bibibííí
)
Jamina!
Ez a kicsi cserép nem sk, hanem félbevágva vettem aranyáron. Nem is tudnék ilyen kicsit elvágni szerintem. Mondjuk, a nagyot sem tudom befogni sehova, nincsen egy rendes satum sem
Majd írok a nyúlnak
Edóka!
Vasalás? Megvan a hőfok?
Nem kell a kicsi göbökkel szöszölni, ha eleve strukturált felületű mennyezetlapot veszel, sőt, az még direkt jól is jöhet
Sztem kevés egy cserépnek ledobás ellen csak a festék.
Anyapoc!
Meséltél valami zenélő nyúlról (betlehemesnél). Rakd el nekem, egyszer már eltettél valamit, de már nem is emlékszem, hogy mit, na, amellé rakd be
Végén lesz szép pakkom
Lakkspray-t a festékboltokban 7-800Ftért is lehet kapni.
Hajni!
Tojáskosár remek
Sztem jobb fű helyett a búza, mert vaskosabbak a szálai.
Kész van már a fürdő-szett??Vagy pihen az óra mellett?
Brutáljó köcsögöt lomoztam ma, fazekas-munka, majd' a térdemig ér
Valaha volt két füle is, de letört, ezért bátorkodom majd beszalvétázni. Párom meglátta, majdnem kivágott vele, de ez akkora, hogy mehet kifele a kertbe, így nem fog a lakásban helyet foglalni (az kevés van
)
Szóltam egy falun lakó ismerősnek régi bádogholmik miatt, bíztatott, és azt mondta, hogy körülnéz a faluban agyagitatóért. Mikor párom ezt meghallotta, majdnem elkergette
Zsuzsimano!
Párod nem vállal bérfújást? Gyerekemnek egyetlen tojás kellene az oviba, de nem visz rá a lélek
Szekrény? Nekem a dobozom drappnak indult, és zöld lett belőle. Mai napig sem tudom, hogy hogyan
.
Alátét még nincsen, pedig szóltam pár ismerősnek...
Jucus!
Pasztell-- lehet alapszínnek is használni, de én arra sajnálom. Van, hogy a képet csíkozom össze vele, van, hogy a rongyot. A ládán is van vagy négy szín belőle. Ha veszel, akkor a Pannonc-ban vegyél darabra, ott 158Ft. Fixálót ne feledd!
Jó, hogy mondod az Auchan vödrét, én majdnem megvettem máshol ezervalamennyiért. A tejeskannád izgatja a fantáziámat, talán a legközelebbi Pecsa-vásáron???
Gwen!
A
kerti tábla 62Ft volt. 11X14 cm a szalvétázható felülete. Akár üdvözlőtábla is lehet, ha egy szép cserépbe böki az ember. Már kikészítettem neki a kertitörpés szalvétát, de nincsen erre sem időm.
Gyökerembe beköltöztek a
lakók. Holnap készítek róla értelmezhető képet is
Kipróbáltam a kétfázisú repesztőmet patinával. Naná, hogy nem működik
Magdi!
Munkához gratula
A keretekre vonatkozó kérésednél van valami konkrét is, vagy csak úgy általában kérdezed? Nekem a legutóbbi kereteim azok mintás kartonból lettek kivágva, a fakeretes nyulaknál meg elefántcsonszín festék van barnával patinázva.
Erre gondoltál?
Ancsa!
Helllóóó
Pacsmag remek, megnéztem a képtáraidat
Az a hosszúkás kép, nemtommilyen-virágos is tetszik
Fémek: remek portéka
Nekem sincsen használhatóbb ötletem, mint a postázás a címemre...
Egyébként pacsmagért kiált
Csak aztán nem lehet majd használni
Dolgoztál már Holzmasche-val? Az sima fűrészpor lehet? Hmmm.
És most egy kis más (LiebmannK. után szabadon)
Ma előhalásztam a tavalyi dekopált tojásaimat, irtó viccesnek hatnak ma már
Majd felteszem, hogy Ti is viduljatok rajta jókat
Köszönöm a dobozom nevében a sok szépet
Készültek a rétegek száradása közben képek, valahogy így készült:
első második harmadik és a kész Ha valaki még nem unja, akkor a részletei
innen kezdődnek.
Valamit még akartam mondani...Grrr. A korom...
Sziasztok!
Csi
Beugrott: Ha valaki megtalálja a neten a gladiátoros Pepsi(?) reklámot, az linkelje be nekem! Köszönöm