Zsunya!
Nekem nagyobb valószínûséggel hasonlítana valami formára a mûvem, ha véletlenszerûen önteném fel a csempére, mintha szabadkézzel festeném fel.. Emiatt sem merek belevágni hasonló festésbe, mert nem lehet alátenni a sablont...
Egyébként tetszik! Bár nem tudtam megnézni a részleteket, mert nálam az egy óra lenne...
Sokkal eredetibb, mint a konyhád! Oda miért nem festettél formákat?
A takarítást hogyan bírja? A lakk megvédi? Család mit szól ilyenkor? Nálunk az is megrökönyödést váltott ki, hogy leszereltem a konyhában a lámpát átalakítás miatt...
Kérdeztelek nemrég a rongyszõnyegrõl./05.20.18'02"/.
Azóta arra gondoltam, hogy ha nem is lehet beszegetni, akkor lebontanám, gombolyagoznám, és újracsomóztatnám. Szerinted így kb. mennyiért csomóznák újra?
Gyereknapra kaptam egy kicsi játékszövõszéket. Ha felrakom a képét a képtárba, akkor tudsz nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet eldolgozni a kezdõ elsõ sort?
És mitõl lesz nekem "H" betû helyett "A" formályú? Nagyon meghúzom? Azt tudom, hogy a vetülék/?/fonalnak stabilan kell állni, de akkor, ha nagyon szorosan teszem fel, nem tudok átbújni alatta...Szerinted?
Áfonya!
Én is láttam a kavicsos fürdõt. Ráadásul-majd figyeld meg-mindenhol egyre sûrûbben alkalmazzák a kavicsot. Hónapok óta szinte mindenhol feltûnik. Nekem a legjobban akkor tetszik, amikor a földön van fakeretben, és meg van világítva...
Rongybaba: mi lenne akkor, ha egy pici, lánykádról megmaradt rugdalózót töltenél meg tömõanyaggal?Akkor csak kezet, lábat, meg fejet kell csinálni neki. Persze elõtte le kell varrni a gombolást.
Valahol olvastam, hogy olyan helyeken, ahol a Nikecell-t forgalmazzák, ott árulnak kicsi hungarocellgolyókat is, és gondolom így olcsóbb, mint a hobbybolt...Te mivel tömöd a babáidat?
Képzeljétek, anyukám vett két hagyományos csirkeitatót a piacon, és teletömte kövirózsával. Fantasztikus lett!!!
Lányok!
Lehet, hogy badarság, de tényleg nem tudom: a terrakotta cserép mibõl van? Gondolom agyagból. De mitõl lesz "terra" a színe??? Házilag hogyan lehet elõállítani a terrakotta cseréphez hasonló anyagot?
Magdi!
Szerinted dekorgumiból meg lehet csinálni egy szemafor kölsõ burkolatát? Mivel lehet összeragasztani az éleket?
Ha van valakinek ötlete arra, hogy mibõl készítsem el a szemafor külsõ burkolatát, akkor légyszi' ossza meg velem. Cserébe megkapja a kapcsolási rajzát
Tud villogni fehéren, és pirosan, ahogy kell.Kapcsolható.
Csak így nagyon csupasz...
Csi
Jucusmamus!
Jó a baba
Zsunya--már megint:
Én ezek szerint téves infóval rendelkeztem a csempefesték árát illetõleg...
Csi