Csi, koszi a segitseged
A tortenete annyi, hogy mar tavaly is dekupazsoltam es most is szerettem volna, meg nagyon roszul alltunk anyagilag Karacsony elott (munka nelkul mindketten). Az Ikeaban pedig szo szerint utanunk dobaltak sokmindent, mert tele volt a raktar, igy vettem 2 fontert (700 forint) 8 ilyen cserepet, aztan adtak meg kettot
. Szoval a cserep adott volt, szinte ingyen, egy csomag szalveta es ragaszto meg volt otthon. Aztan szinten akciosan kerult bele borostyan es egy szep gomb meg szalag dekoracionak.
Az a baj, hogy en altalaban ajandekba dekupazsolok (meg csinalok barmit) es most kezdtem csak fotozni a muveimet. Egy unokaocsinek vettunk fa ujsagtartot, lecsiszoltuk szepen es azt is dekupazsoltuk. Kettot FHM kivagasokkal (a parom valogatta a lanyokat ;) ), kettot meg egy tudomanyos magazinnal diszitettunk, sokoldalu 18 eves gyerek az ocsi
. Ez is filleres volt de az ajandekozott nagyon orult neki. A masik ajandek szinten akcios ikea agynemu volt, amire en himeztem sokszinu fonallal monogramokat. De nem a hivatalos keresztnevek kezdobetujevel, hanem a csaladi becenevekevel. Ott talalgattak, melyik kie
Koszonom a dicsereteket, tenyleg nem volt nagy munka, egy este keszen voltam vele. Nevtelen, a perem natur keramia, csak a cserep teste van festve. De nem en festettem, ikeas
Most csinalok egy nagyon aranyos dolgot. Beleszerettem a blackwork technikaba, ez kicsit olyan mint a keresztszem, magyar nevet nem tudom. Most ezzel himzek egy szalagot, amit 12 reszre osztottam. Minden sav egy bordurcsikkal van elvalasztva es minden sav egy honap. Minden honaphoz odahimzem a napot es a nevet, kinek van szuli- nevnapja, evforduloja stb. Igy emlekezni is konnyebb egy gyonyoru szep szobadisz. Nem sajat otlet, de a bordurokat en talalom ki. Majd lefotozom ha kesz.