Sziasztok!
Lányok!
Akkor a dp. ragifújás nem jön be azt mondod Drezsy? Ez szomorú.
A lányomnak pedig van egy csomó ilyen pumpás fújókája. Valamikor egy csomót vettünk valami 100 Ft-os boltban, mert olyan édes lötty (viperaméreg
) volt benne.
Hááááthajóóóleszvalamire
alapon elraktam, úgyhogy ha beragad, nem fogom sajnálni, de a csillámporosra ki fogom próbálni. Majd tudósítok az eredményről.
Jubi!
Hogy Neked milyen ügyes fiad van!
Nekem Dancsi már próbálta egy párszor, de a felénél mindig elfogy a türelme, úgyhogy én fejezem be mindig.
A Te munkáid is nagyon szépek.
Főleg a kenyértartó lett nagyon szuper.
Azt hiszem be kellene ruháznom egy kenyértartóra, hogy ki tudjam dekorálni.
Szemcsepp:
Akkor nálatok nem csak a kupi fogalma kezdődik máshol, hanem a szétszórtságé is.
Azért megnyugtatott a kupihoz való hozzászólásod. Nálam két lány van, de a Koda képén szerintem is rend van.
A hajósat pedig csak most nézem. Szuper. A hajó külön lett ráragasztva? Most olvasom, hogy igen.
Azt nem mondták, hogy a plextolt mivel sűrítik be? Tényleg kiadósabb lenne.
Te milyen állapotban ragasztottad vele a szalvétát? Csak úgy ahogy vetted?
Krimo!
A lézerrel nyomtatott képed nem sikerült igazán? Jól értelmezem, hogy arról beszélsz? Én a nyomtatáskor állítottam, hogy 16x16 cm legyen és tökéletes lett a keretbe. Neked nem ajánlja fel nyomtatáskor, hogy milyen méret legyen? Persze nem tudom milyen képnézegetőt használsz.
Erről az ablakról beszélek:
Nekem nem ázott el, bár csak egy pillanatra mártottam vízbe, majd gyorsan papírtörlőre tettem, ráhajtottam, felitattam és ragasztottam is. Szuper volt ragasztani. Nem gyűrődött, stb.
Rohadt vasbeton
: nálunk is az van. Lehet kapni a Corában, Tescoban műa. képakasztót. Kis fehér, ami a falba megy ott van 4 olyan karom szerű valami ami a falba megy. Nálam azzal vannak a képek felakasztva. Most viszont kaptam kalapáccsal beüthető betonszöget. Még nem próbáltam, majd elmondom, hogy műxik.
Ha ismered őket, bocs amiért feltartottalak az olvasással.
Ha nem, csinálhatok róluk képet.
Zsu!
Ma végre hozzám került a Némos szalvi, úgyhogy holnap postázok Neked, és köszi a türelmet.
Koda!
Nagyon szép lett a kaspód.
Megnéztem csak úgy natúr is, most még olvasok tovább, azóta már biztosan kész.
A keresztszemesek nagyon szépek. Meghajlok a türelmed előtt...
Láttam a szoba képét is.
Apának is megmutattam és azt mondta nagyon szolídan játszik Marci. Dórihoz képest.... Ne kérd, hogy lefényképezzem.
Látom kérdésed a faipari ragiról. Ha elkerülné a figyelmem, hogy hol lehet kapni, megírnád, hogy Miskolcon hol lehet kapni???
Szokolka!
Csak tapasztalat (3 lány után
): ha bealszik a baba a szopiba, fektesd oldalra. Kijön a büfi, kijön a felesleg.
Anibalk!
Le ne harapd a fejem, de mi köze is van a szalvétafelrakáshoz a kocsinak? Nem értem az összefüggést. Tudod nem hülye vagyok csak rendőr, de azt is tudom, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
OFF (de nagyon, viszont emberemre akadtam
)
Jucus!
Székrekedéssel kapcsolatban mit használtok egyeltalán? Sajna Dórival is ezzel kűzdünk.
Emilben tárgyalhatnánk ha Neked nem okoz gondot. Mi rendszeresen szedjük a Duphalac-ot, de kb. mint halottnak a csók.
Amit Szokolka írt, nálunk még hígítva is az ellenkező hatást váltotta ki. Nem hajtott, fogott. Ami hajtana, semmit nem fogad el.
Kúpot próbáltunk már egy párszor, de hozzászoktatni nem akarom, na meg már ha kimondom a kúp szót, Dodó mint akit puskából lőttek ki, a lakás legtávolabbi pontjára menekül.
Elnézést mégegyszer mindenkitől az OFF-ért.
K.