Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Koda,
minden nagyon szép lett, a kis keresztszemesek is cukikKépKép
Ja, nem is volt kupi sztem sem a képenKép

Jubi,
szép lett a kenyértartó, és a képek isKép
Te is nagyon ügyes vagy, pláne, hogy a férjecskéd maradandó károsodás nélkül megúsztaKépKép
A drogosok pupillája tág!

Szokolka,
ha belealszik a baba a szopásba nem kell a büfi miatt felébreszteni, babázz nyugodtam, neg pihengess, nem köt meg az a gipsz olyan gyorsanKép

Ane,
az a progim nekem is van, de nem igen tom használni, nincs ahoz vmi magyarázat? Ja, és egy képből kinagyítani egy részt, azt is lehet vele?

Lányok,
én a vízüveget úgy értelmeztem, hogy azt a cserép belsejére kenném, és akkor nem kellene azt is kifesteni.

na, menek aludni, sziasztok

manóka

manóka
manóka

Jééééééééééééézus!!
Most nézem csak, hogy az előző hozzászólásom 3x jelent meg!! Bocsi mindenkitől!!!

Jubi!
Olyan iszonyatos lelkiismeretfurdalásom van, hogy aludni sem tudok!Még 9-kor megnéztem amiket alkottál, és most jutott eszembe, hogy meg sem dícsértelek! Ne haragudj már kérlek, nagyon- de nagyon tetszenek amiket csináltál, és a zsibin vásárolt dolgok is!! A plextolt csak úgy saccperkábé öntöttem a vízhez, még a gipszpor előtt.
A tesóm nevében begyűjtöm a dícséreteket, köszi mindenkinek!!
Kodaaaaaaaaaaaa!
Ha menten el nem küldöd a keresztszemes mintáját, botrányt csapok!!! Kép Kihagynál egy ilyen szépségből??? A kőhatású keret telitalálat!
Tudtad, hogy megjelent egy Keresztszemes magazin? A májusi az első szám, és mindegyikhez adnak majd ajándékot: mintát hozzávalókkal. Ha gondolod, holnap beszkennelem a tetejét, hogy tudd, mit kell keresni!
Szokolka!
Nálunk is ez volt a helyzet, csak nekem azt mondták, húzzam meg a fülénél a haját, akkor felébred és eszik újra... hááááááát......nem ébredt fel, csak egy óra múlva. Egyébként erről a szoptatásos témáról rengeteg sztorim lenne, csakhát ez nem az a topic...
Mindenkinek jó éjt:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

csajok!!!!!!!

kész vagyok tőletek, mint a lecke...
de komolyan...
egy órája megállás nélkül röhögök a pénteki topik-hozzászólásokon

Jubi féle szemészeti beavatkozás: no comment..igy bizzon meg az ember a párjában...bár asszem szokott olyan kijelentést tenni az ember, ha nagyon muszáj, hogy " betegségben, egészségben mellette lesz a másiknak"
ezzel is bizonyítottad hogy szereted ha veled vanKép
kreáltál egy műbalhét. hihi
jah, jók a gubis cuccaid!
itt miért csak vasárnap van bolha, és miért van hogy vasánap mindig zuhog???
bár ma szombat van és lóg az eső lába..
nem örülök

Koda
jaja..nyugi a köbön. ez csak a kezdet.
ha lenne gépem, mutatnám milyen lesz 5-6 hónap múlva a helyzet.. csak hogy legyen időd hozzászokni..
jah.. irtó jók lette a kaspók... lehet nem lenne szívem hozzányúlni..

Krimo
behalok a szövegedtől.. és nem először..
ez a " honnan tudná a viz, hogy hogy vízüveg alatt festék is van...-nagyon ott volt a szeren
Na meg úgy ált..minden megmozdulásodban van valami.

Manóka!
én remek leírást kaptam ane-tól a progihoz, sőt,van valahol hozzá, a menüpontokhoz még netes infóm is
szal msn-en mutizom

képzeljétek...
tegnap újra gipszet vettem a kezembe
volt egy előre megöntött keretem..
gondoltam valamit kezdek vele végre valahára.
cép lett, jó lett, ajándék lett -volna
ha Sebi össze nem töri
grrrrrrrr
addig mondogatta hogy tete tete, amig magáévá tette
na ez vót
most 3 hét szünet

hali

drezsy
drezsy

SziasztokKép

ZsuKép
Elküldtem mélben a keresztszemes macikat. Csak nehogy botrány legyenKépKép

ManókaKép
örülök, hogy neked is tetszikKép Te hogy állsz a kisegérrel? Kész van már?

KrimoKép
Ja-jaKép Domborzati térképKép Jó ötleteid vannak. Tényleg arra hasonlítKép

AnykoKép
és milyen lesz a fürdőszoba? Ki csinálja? Mi is most akarunk belekezdeni.... És lesz benne valami kreatív???? Amit te fogsz csinálni? valami dísz?

MelindaKép
Hogy van iőd a gép elé ülni?? Kép Nekem ilyenkor átöltözni sem volt időmKép
Amúgy ha Marci elaludt és nem akart büfizni én sem erőltettem. A védőnő is azt mondta, ha 5 perc után nem büfizik, akkor ne erőltessükKép

AneKép
Látod, ez van, ha valakiről kiderül, van némi tehetsége a festéshezKép Utána festheti ő a kereteket és ajtókatKépKép Mondván neki ez úgy is megy, meg szereti is csinálniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubika DrágaKép

Eddig vártam türelemmel, de akkor méd egyszer felteszem a kérdésemetKépKép amit kb. 2 napja kérdeztemKép
Te már vettél azóta faipari ragasztót?? Mostanában? És ha igen, hol??

vagy lalaki vett? Milyen boltban kaptatok????
Légyszi valaki mondja meg!KépKép

Köszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Sajnálom, hogy csak most tévedtem felétek, így hetekig olvashatok vissza a felgyülemlett tudásbázisban...
Aktív keresztszemes fórum-tag vagyok, az új újságot onnan szerkesztik a csajok az elmúlt 3 évünk tapasztalatai alapján.
Van egy 2 éves kisfiam és egy 3 hónapos kislányom, most pedig gyorsan elmegyek fényképezni, mert tele vagyok csereszalvétával, meg egy-két alkotással (és persze hatalmas újralelkesedéssel, mert a citromos kenyértartó juttatta eszembe, hogy a miénk még üres!!!!)
paat

Sziasztok,

Szép napsütés van itt, mindenkinek azt kívánomKép

Koda,
kész, keretezés alatt, majd mutitomKép
Én is kérem a mintát ám! Most megyek a szalvétáértKép

Zs,
miért nem lehet neked emilt küldeni?

Jubi,
fazekassal kepcsolatban türelmedet kéremKépKép nem felejtettem el.

Drezsy,
előre is köszKép

manóka

manóka
manóka

Szia PaatKép

Először is gratulálok a gyerkőcökhözKépKépKépKép
Nagyon fogunk örülni ám a csere szalvétáknakKép
Meg persze a munkákat is szívesen megnézzük ámKép
Néha itt is be-becsúszik egy-egy ker.szemes képKép a sok szalvétázás közbenKép

ManókaKép
Muti-muti, mert nagyon kíváncsi vagyok márKép
A szalvéátkért pedig örök hálaKép
A freemail-re küldhtem a maci mintáit??

(nálunk zuhog az eső....)

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

A kérdésed jó,nem sok időm van a gép elé ülni, de este 9-kor van szopizás és utánna alvás van. Így ekkor szoktam leülni, párom laptopját ellopom és akkor jó kényelmes székemből megnézem mi történt a nagyvilágban. Bár van úgy, hogy elbóbiskolok.
Anyósóm mondta, hogy egy gyerek egésznapos elfoglaltság, hát igaza van.

Nálunk egyébként az orvos és a védőnő sincsen a topon. Ezért csak anyukámtól és anyósómtól tudok kérdezni, de köszönöm a Ti tanácsaitokat is.

Üdv. Melinda
szokolka

Derzsy!

Köcci! Kép A melóhelyen a hivatalos faxokat is hasonló stilusban nyomom! Kép Csípik, gondolom, jó egy kis változatosság Kép
Fúú az nagyon bosszantó lehet, hogy eltört a kész mű! Kép Ez olyan mint amikor a már elmosogatott tányért töri el az emberjánya...

Koda!

Faipari ragi, igazából nem pont ez volt a neve, mi a laminált parketta letevéséhez vettünk valami faragasztót, olyan kis csőrös tubus kb negyed lityis körül, fehér és a kupakja kék, de a nevére nem emléxem, viszont az illata pont olyan, mint a dekupi ragasztónak. Ja és az obiban vettük.

Pocsék idő van grrrr ma szabadtéri program lett volna Kép

Kép
krimo

Kép
Krimo!
A legbutább paint program is tudja.
Windows XP-ben ilyen, te milyen oprendszert használsz?
szokolka

Lányok!
Ma végre vettem plextolt. 200 ml=580 ft. Azt mondta a fickó a Művészellátóban, hogy ebből csinálják a dekupragasztót, úgy, hogy a plextolt egy kicsit még besűrítik. Most öntöttem egy keretet, és abba is kevertem belőle egy kicsit, és tényleg sokkal masszívabbnak tűnik a gipsz. Most készül egy cserép, annak a belsejét fogom vele kikenni.

Koda!
Ezer bocs, hogy elsiklottam a kérdésed felett. Szánom-bánom bűnömetKép Nem vettem faipari ragasztót! Volt itthon egy kicsi enyv, ahhoz kutyultam ecetet, és azzal kísérleteztem. Jelentem ragasztott. Szóval ha nincs más jó az is. De szerintem a plextol jobban be fog válni.

Drezsy!
Azért nem kell minden hozzászólás között kivárni azt a három hetet!Kép

Paat!
Kép
Manóka!
Gondoltam, hogy nem felejtettél el engem fazekas-ügybenKép Türelmesen várok...

Ez off lesz:
Szokolka!
Azért vigyázz az anyai/anyósi jótanácsokkal! Nekem a nagyobbik fiammal sikerült nagyon elrontanom valamit. Azt a tanácsot kaptam anyutól, hogy ne altassam ölben, mert akkor felkap. Hát én szót is fogadtam, és 3 hónapig szegény gyerek állandóan álomba sírta magát. De mivel igen kitartó fajta, ezért éjszakánként is minden szopcsi után (ami 3-4 óránként volt) következett egy 20-30 perces üvöltés. Szégyellem, de három hónap kellett ahhoz, hogy elkezdjek józan paraszti ésszel gondolkodni. Azután már szopcsi után 4-5 percig ölelgettem, ringattam az ölemben, és már aludt is mint a tej.És a lényeg: nem kapott fel, csak hiányzott neki a közelségem, hiszen 9 hónapig sülve-főve(Kép) együtt voltunk. Mondanom sem kell, a második fiúnál már tudtam, mi a dörgés...és ő sem kapott fel.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Lányok!
Nnnnnnnnnna, kipróbáltam a plextolt, kikentem vele a cserepet és tuti lett!!! Jó a szalvéta alá, felé, és egy jó kis réteget képez rajta, ami - elméletileg - vízálló. Hát még nem próbáltam ki, mert most szárad a cserép,de bízom benne! Én valószínűleg nem adok ki több pénzt dekuprag-ért.
Még annyit, hogy egy másik kreatív boltban kérdeztem az eladót a plextollról (ő aktívan dekupázsol és nagyon kreatív) és még csak nem is hallott róla...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép

Akkor úgy használtad, mintha dek. rag. lenne????????? És milyen álagú?? Hogy néz ki??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szokolka!

Az utsó mondatokból a következő szavakat tudom értelmezni: te, milyen, használsz Kép
Fogalmam sincs mit művelek itt, amit megmutat a párom, azt max 2. próbálkozásra utánna csinálom, de ezekkel a szakszavakkal nem vagyok tisztába. Kép
Valami rajzoló progink van, ott a gyöngy karkötöimet szoktam tervezgetni, de kockáslapon ceruzával az is gyorsabban megy! Kép

Koda!
Mégeccer a kupi képem, a sárga begre előtt balfele van a plextol, olyan mint egy gyógyszertári üveg.Folyékony és uv fehér színű.
Jubi!
Vigyáááázzz! Nem kanalas gyógyszer!!!! Kép Kép

Kép
krimo

ja zseni vagyok meegeen, a képet meg lehagytam Kép
http://babanet.hu/album/main.php?album=2356&page=1&image=49247

Kép
krimo

Sziasztok!
Már tiszta ideg vagyok, hogy nem tudom felrakni az összes csere szalvit. mindenki olyan szépeket alkot én meg csak áááááááááááááááá. Na mindegy!!!KépKép
Amint kész a kocsi, megoldom a gondom.

MÁS!!!!!!!!!!
Sokan írjátok ezt a pasztell krétát és elég drágának tünik. Nem jó a szines aszfalt kréta!!! Az is színes és kb.1000.- egy nagy vödör a TESCOba. (az ára nem tuti).

Valaki mondja meg mikor nézzek be ide, hogy legyen itt valaki????????????KépKép
anibalk

Remélem jól írom. Itt van egy pár csere szalvétám, ha valakit érdekel esetleg.
http://www.nlcafe.hu/index.php?id=57#
anibalk

Jubi, Krimo
Hát jó, hogy ilyen messze vagytok tőlem, így engem nem láttok el orvosi tanácsokkal KépKépKép

Krimo
KépKépKép Nem, csak felhasználó.

Manóka
Igen lehet, de azt tudnod kell, hogy nagyítással romlik a felbontás. Ha nagyon jó a kép, akkor azért lehet nagyítani. kérdezz, ha tudok, segítek

ane

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Anibalk, itt vagyok én is!
ja, és én használom az MsN-t is, gyakran!

manóka

manóka
manóka

Manóka SEGÍTS kérlek!!!!!!!!!!!!!

mostmár végképp nem tudom mit kell nézni ahoz, hogy a szalvétáimat megmutassam. Az előbb beírtam egy címet és ha megnyitom egy fórumba találom magam MIT RONTOK EL????????? Ja mi az a MsN
anibalk

Kedves Ani,

én megnéztem a linkedet, 2 profilt meg is tudtam kuksizni, de azon szalvéta a nem volt.
A babák viszont nagyon szépek rajtaKép
Ja, és az a mákos guba is nagyon kívánatosan hangzikKépKép

Ane,
köszi, próbálkozok, aztán majd kérdezek.Kép

Paat,
sziaKépKép

Szokolka,
a védőnő és a doki miatt nem irigyellek, kérdezz nyugodtan, hátha tudunk segíteniKépKép

Jubi,
megnéztem a dekup. ragomat, 200ml, 1100ft, így a plextol kifizetődőbbKépKép
A sírni hagyással egyetértek, én sem tudtam még 10 percnél tovább hallgatni, de sztem 1 óra múlva sem hagyta volna abbaKépKép

Koda,
erre gondoltál ? Itt van előttem 5 dbKép

manóka

manóka
manóka

Ani,

MSN egy csevegő program, ahol on-line tudsz azzal beszélgetni, akinek tudod az emíl címét.
http://messenger.msn.com/?mkt=hu-hu innen tudod letölteni.
A szalvétákat már feltetted?
http://babanet.hu/album/main.php
itt ha fel akarod tölteni, akkor be kell lépni, ha csak a linket akarod megmutatni, akkor katt a fotóalbumok megtekintésére, ott megkeresed a tiedet, és belinkeled.

KÉRDEZZ!!

manóka

manóka
manóka

Koda!
Ja, pontosan úgy használom, mint a dekuprag-ot! Nekem nagyon bevált!! Ugyanolyan az állaga és a színe is. (lehet, hogy ugyanaz???) Olyan üvegben van, mint a kanalas orvosság Kép

Krimo!
KépKépKép

Anibalk!
A pasztellkréta nagyon-nagyon porlik (mert ugye porpasztell Kép). A sima aszfaltkréta pedig nem, és azt nem tudod úgy mázgálni - szerintem.

Ane!
Hozzám bármikor fordulhatsz, ha valamilyen egészségügyi problémád van Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda!
Mi ma fogtunk hozzá a fürdőszobához. Mesterek csinálják. Őszinte részvétem, ha ti is nekikezdtek. Földhegy van a lakásban szinte mindehol. Rettenetes. Nem sok minden lesz benne. Vettünk egy nagy szekrényt, ami most oly divatos. Mosdóval, tükörrel, világítással...stb és lesz benne egy sarok masszázskád. Elég nagy lesz, így tuti ki kell majd találnom valami díszt, ami feldobja az egészet és hanfulatot ad neki. A csempe bordó és felül világos márványos középen díszcsíkkal. 2 hónap múlva lesz az átadás. Képet teszek fel róla! Kép
Bocsi a többiektől, hogy ezt itt írtam le! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Nagyon szépeket csináltatok, mindenki egytől egyigKép

Koda!
A mi kis 11 hónaposainkat össze lehetne kötniKép
Anna is imád pakolni, persze csak össze-visszaKépKép Nem bírja, ha rend van a lakásban!!!

A keresztszemes képek nagyon tetszenek ám nekem!!!!!

Manóka!
Voltál ma szalvétabeszerző körúton??

Jubi!
A nagy zsibin szerezted ezeket a kincseket?
Ott minden nap van valaki?
Én lassan 10 éve élek Debrecenben, de még 1x sem voltam a zsibin. Pedig lehet, hogy megérnéKép

Lányok!
Ugye a dekup. ragasztó vízálló teljesen és nem fog lejönni a festék????
Sajnálnám a cserepeketKépKép

Jó alkotást mindenkinek!
Sziasztok!

Era

Era
Kép
era75

Krimo!

Lehet, hogy lényegtelen, de a lényeg, hogy a legtöbb program ami képes képet kezelni ott lehet egy kattintással állítani cm-t incs-et és pixelt. Ezért nem értettem a problémát, a fénykép nyomtatásnál, de mindegy.
Szólj ha kell segíteni!

üdv. Melinda
szokolka

SziasztokKép

Mindenki olyan szépekete alkotott, csak irigykedem, és ámulok bámulok.
JAh és irni is tudtok ám mennyiséget, győzze végigolvasni az emberjánya. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen szakszerű doktori disszertációkat tudnak egyesek kifejteni bizonyos anyagok mibenlétjéről, le a kalappal az alkotók elöttKép

Annyit irtatok hogy nem vállalkozom rá hogy névszerint kiemeljek valakit is, mert az agyam kapacitását ez meghaladja. Inkább kollektiven megdicsérek mindenkit, és persze raktározom az ötleteket, melyeket az alkotásaitok által nyertemKép

Egy két dolgot alkottam csak mostanság, manó miatt sajna nincs többre időm:

Orhideás kép, a keretet arany alappal készitettem és barna kutyulmánnyal repesztettemKép

A kisjegesmacinak csináltamtestvért,

egy virágos csendéletet is alkottam.

A fő müvünkről meg tettem fel néhány új képet a topicunkba.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

SziasztokKép

KrimoKép
Köszi a képet a PlextolrólKép És még mindíg jó a kupidKép

EraKép
Köszi a ker. maci dícséretetKép
Amúgy én már mondtam, hogy gondolotban rég összekötöttem a fiatalokatKépKép

AnykoKép
De jó nektek...nekünk még csak tervbe van véve, hogy esetleg nyáron nekikezdünk....Ti meg készlesztek addigraKép Én is akarok képeket csinálni oda, főleg tengeres, hajós témában. majd pont oda nem mi??KépKép ha már az egész lakás tele van a képeimmelKép

ÁgiKép
Te! Ez az arnyos-barnás keret telitalálat, számomra legalább isKépKép baromi jó lettKép
És a kifiad!!!! Valami tüneményKép Főleg ahol relaxál és rácsodálkozik a gépreKép

ManókaKép
Hááát nem pont erre gondoltunk, de természetesen ez is nagyon szép, úgyhogy ha kimondottan nekünk vetted Ánizzsal, akkor természetesen nem marad rajtadKép Én ez a fajtát is imádom!!!!!!! Nagyon köszönjükKép Majd megbeszéljük hogy kinek mennyi kell, vagy neked kell e belőle...Kép És hogy mire cseréljükKép

JubiKép
Akkor most már én is veszek PlextoltKépKép Főleg ha beváltKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!!!

Feltöltöttem a babanetre is a csere szalvétáim egy részét, remélem most jól írom az elérhetőséget. Ha nem akkor bocsika de pancser vagyok.
http://babanet.hu/album/main.php?album=2541
anibalk

Hol lehet ezt a híres plextolt kapni a művészellátón kívül???

ane

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

AneKép

Én hobby boltban is láttam már itt MiskolconKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Tegnap én is beszerzőúton voltam.Lett nekem Plextolom meg Gessom is!Plextol úgy mükődik mint a dekoprag.de fényesebb lesz a felülete.Lehet hígítani egy kicsit vízzel!És vízálló lesz!
Gesso pedig nagyon jó alapozó fémekre pl..Jól fed és műanyagos lesz a felülete,ha megszárad.Nekem sokszor lepattogott más festék a bádogról(Trinátot meg utálom,mert büdi)és ez remek rá alapozni.

OFF:Székrekedés ellen bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok,bár már rengeteg mindent próbáltunk Sománál.Ma éjjel sem jött ki a "nagy kaki",és nem aludtuk.

Jucus
20170114224602

Help!
Elrepedezett a gipsz mikor megpróbáltam kiszedni a formából Kép Menthető, vagy kihajíthatom??? Még most benne van, hátha tudtok valami okosat!

Jucus!
Jubit kérdezd! Kép Az ember csak ennyit mond: haboskávé, savanyúkáposztával....

Mindjárt olvasok, és jövök! Úgy vigyázzatok. Kép

Kép
krimo

Jucus!

A TESCO-ban lehet kapni KUBU nevezetű italt. Van almásban, narancsosban, de tesznek hozzá répát is. Töményen, illetve nagyon kicsit hígitva kell inni belőle. Gyerekek is ihatják, mert a kinézetét látva inkább gyerek ital.
Én szülés után kaptam, nagyon szomjas voltam és megittam a literes üvegnek a háromnegyedég, nagyon jó hatású volt.(Gyors Kép)

Ma öntöttem ki képkeretet, csak a maradék gipsz határeset, hogy elég lesz-e. A gyermek csak megigérte, hogy hoz gipszet, de elfeljetette, de najd megkérem a páromat.

üdv. Melinda
szokolka

Krimo!
Én is jártam már így, de én nem tudtam megmenetni! Kép Amikor kiszedtem, eltört. Kép Sajnálod mi? Kép Mert az én szívem ilyenkor meghasad! De csak azért, mert akkor megint egy csomót kell várnom, hogy végre alkothassak! Kép

Jucus!
Paradicsomlevet próbáltátok már? Vagy egy pici narancslevet? De csak 100%-osat! Én egy picit langyosan adtam neki és volt is csomag a pelusban. De még a meleg nagyon cukrozott kamillatea is bejött. 2 dl teába 2 evőkanál cukor. Ezt a védőnénim javasolta. Bár inkább a paradicsomlé! Kép Remélem Somi hamarosan túl lesz a székrekedésen! Ja és a hasmasszázs! Aranyat ér!!!
Puszi Neki!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Szia Jucus!!!

Tegnapelőtt nálunk is kaki probléma volt, de másnap bepótolta Zsófi.Kép
ESPUMISAN L-et próbáltadd már?
anibalk

Ane!

A Margit-híd lábánál vettem plextolt, jó egy éve...de ha akkor volt, biztos van most is, az elég nagy bót!

Ági!
Édik a macik! KépA fő mű meg tüneményes! Kép Viszont a tortára először mikor pörgettem lefelé a képeket azthittem hirtelen, hogy egy protkó. Nem röhögni!! Kép rájöttem rögtön, hogy nem az! Kép

Szokolka!
Köszi mindent, de elég meddő válalkozás velem megértetni ezeket a dolgokat Kép Majd gyakorlatozok és beletanulok a dolgokba!

Ani! Kép
Hajrááá! Fogjunk össze mi technikai zsenik! Kép
Bár az MSN-t már mondjuk . én is használom
ezerrel. Mikor elöször lefagyott a gép, tiszta pánikrohamban hívtam a barátnőmet, hogy Jézus mit csináljak????? Telefonon elírányitgatott, de nem kívánom senkinek! Kép

Anyko!
Tök jó, én imádom mikor átrendezés felfordulás van! Kép Sajna nállunk már túll vagyunk ezeken, és minden olyan fixen lett berakva, hogy esélyem sincs arra sem, hogy egy ágyat áttoljak a másik sarokba Kép De nemsokára festünk! Kép

Kép
krimo

Krimo!
Már többször jártam így a türelmetlenségem miatt és sohasem sikerült megmentenem.
Ma reggel az ágyon voltak a kész keretek amikor a DRÁGA párom nem figyelt és ráfeküdt a legnagyobbra. (1/2 szalvéta méret) Rosszul lettem!!!!KépKép
anibalk

Krimo!
Manócska megadta, hogy hol tudom letölteni a programot de most akkor mit kell ott megadni??? először adjam meg a mostani e-mail címemet???? Vagy mi van????????????? S.O.S
anibalk

Ani, csainálj egy MSn-es emilcímet magadnak,aztán küld el ide, vagy a letöltött MSNen vegyél fel partneredneka hajdumoni@msn.com címemre.
vagy hívj fel: 30/2397-837
A cseréid láthatóak, ügyi vagyKépKép

Hashajtás: én többször ittam már bioboltokban kapható 100%-os üveges leveket, amint bemegy, máris jön kiKépKép
Lehet még glicerines kúp, vagy brutálabb módszernek ricinust inni, de ez sztem már nem fog kelleniKép

manóka

manóka
manóka

Jáj de jó, hogy itt vagy manóka!
Mert elmagyarázni azért nem tudom ám! Kép
Nekem is sikerült úgy megcsinálni, hogy a nevem az lett: krimo@teveclub.hu
Na de mondjuk legalább a krimo benne van! Kép Fél siker!
Ha már itt tartunk, nem keresnétek rám?

Kép
krimo

Ja a törés! Ember egyből közölte itt a háttérből, hogy te vagy a hibás, rosszhelyre tetted! Kép Azért bosszantó az! Nem is tudom már én sem hová tegyem a képeket, szerintem előbb utóbb csúfos vége lessz valamelyiknek! Kép Szereznem kell egy ütvefúrót, nincs mese!

Ja látom belilult a címem, de oda ne írjatok lécci, mert sosem nézem meg... Azért ezt adtam az MSN re oda nyomhatják a reklámokat, nem zavar.

Kép
krimo

Na jó! regisztráltam magam és most hová klilleljek??? Nem tudok angolul!!!! (SE)
anibalk

Hol regisztráltatjátok magatokat? Miről van szó? Kép
Bocsi, de én szörnyen kíváncsi természetű vagyok! Kép Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

megpróbáltam letölteni az MSN-t de nem jött össze. Nem próbálom meg többször mert már csak 10MB van a telefonomon. Nagyon sajnálom, talán egyszer sikerül chatelni veletek. Én a nlc-n szokok csacsogni.
Sziasztok. Szomorú vagyokKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
anibalk

Jucus!
Kaki ügyben: szerintem a sok mozgás, sok gyümölcslé (ami nem alma), szilvalekvár, joghurtok stb. A Manóka által említett ricinus szerinten irtó durva módszer! Nekem szülés után adtak két evőkanállal, hát senkinek nem kívánom mit éltem át egy napig. Friss gátsebbel rohangáltam a folyosón a kórházban oda-vissza a wc és a szoba között! De szó szerint rohantam ám...mert akkor nincs mese!! Ez a legkellemetlenebb emlékem a szüléssel kapcsolatbanKépKépKép

Krimo!
A megrepedezett gipszet vágd a kukába, vagy tedd el, jó lesz majd színeket próbálgatni rajta. Legközelebb pedig hosszabb ideig várj, mielőtt kiszeded a keretből!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Anibalk!
Sajnálom! Kép
Anyko!
Az MSN-ről volt itt nagybaszó Kép Manokával sikerült összecsatlakoznunk! Kép De sajna anibalkal nem.

Jubi!
Szóval, nagy mesterkedésben voltam, először is ragasztottam a hátuljára egy papírt, aztán mégeggyet, aztán kifordítottam a formából, naná , hogy a repedések ugyanúgy ott voltak, de legalább nem esett szét. Aztán kevertem egy kis gipszet vízzel, átkenegettem a repedéseket, aztán az egészet átkencéztem. Majd kis száradás után fogtam újságostól, ami ugye az aljára volt ragasztva, és felemeltem, hogy kivigyem száradni az erkélyre. Na ekkor fogta magát, és jól szétesett, én meg fogtam, és jól bevágtam a kukába! Kép Sajnálom mindent elkövettem, ami nem megy azt ne erőltessük. Öntöttem másikat, most várok, várakozok...

Júj elfelejtettem megkérdezni! Ki is csinálta azt a jó kis képet avval a két kishajóval? Hogyan ragasztotta rá a hajókat??? A szalvira, vagy még előtte? És mivel?

Paat! Szia! Kép

Kép
krimo

Krimo!
Ha erre a hajósrá gondolsz: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/haj_k_s_k_p.JPG, azt én követtem el. A hajókat (gipsz) a már kész képre ragasztottam fel. Először enyvvel, de az egyik megadta magát, aztán azt plextollal.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Erre gondoltam! Kép Szóval Plextol! Lassan újabb adagot kell beszereznem! Kép
Köszi!

Kép
krimo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: