Ánizs!
Azért ne vegyél nyomtatót, ha nem akarsz egyépként is. Nekem a párom beküldte mail-ben a melóhelyére, és ott kinyomtatták 100 ft/ oldal, biztos van olyan hely ahol megcsinálják. Szóljatok már, ha valakinek sikerül kitapasztalnia, hogy hogy a fenébe lehet átszámolni a pixeleket cm re!
Szóval ez ahány kép annyiféle méret lett, és persze még véletlenül sem illik egy keretbe sem
Különben sem jó az a papír, ugyan beáztattam, de ahol a kála volt ott átázott ahol meg a barna alap, hát ott alig-alig. Mondjuk dobozra biztos jó dolgozni belőlle, de gipszre nem túll nyerő.
Zsú!
okszi, hozzácsaptam, a többiből nem kérsz biztos?
most vagizok, mert van majdnem mindből egész zacsim!
Manóka!
Most feláldoztam a vízüveggel kikent cserepemet, szerintem ne vegyél. Engedtem bele vizet, és valamit leold rólla, nem tudom, hogy csak azért-e mert nem csak simán a cserépre van kenve, hanem alatta festék is van, >ez hülyeség, honann tudná a víz, hogy mi van a vízüveg alatt....
Szóval nem vártam meg, hogy a festékig leolvadjon, de oldja a viz.
Már nem is tetszik, mert olyan fényes lessz tőlle, mintha egy műanyag edényem lenne.
A géphez meg lassan kezdek konyítani, bár én úgy érzem tök hüjje vagyok hozzá, de a barátom szerint nőci létemre ez már szép teljesítmény!
Jubi!
Tök jó cumókat szereztél! Én is akarok menni abba a zsibibeeee! Az miaz különben?
A kenyértartód menne a tányérkészletemhez, úgyhogy ide vele!
Szerintetek, én miért csak gipszkeretben gondolkodok, mikor van egy csomó kütyüm, mint pl kenyértartó!? Viszont képet nem tudok a falra tenni, mert rohadt vasbeton
Na megszűnök, mert vár a szép kis tökös képem, be kéne fejeznem.
sziasztok!