Huhh, de jó sokat írtatok!
Akkor sorjában...
Phaedra,
jó, hogy újra itt vagy
.
Kocsmaiból még egyetlen árva negyednek kell lennie valahol, előkotrom és elküldöm (egyébként nézz be a Dekupliba, ott vannak az új -és régi- munkáim, címe a profilomban). Ha esetleg látok még hobbisnál akkor később automatikusan elküldöm egészként is, így jó lesz?
Csi giccskiöntője nálam is favorit
Csi drágám, örülök, hogy hiányzom Neked. Mást most nem is akarok mondani
Gabomamo,
nem engem interjúvoltak állásügyben, hanem GMagdit
Forti,
sztem is a matricázás lenne a járható út a kék szekrényre: egyrészt frissiben könnyen eltávolítható, másrészt könnyű lecserélni később, ha megunta a ded.
De ha az aláfestéses módszert választod
Jucus, figyelj Te is!, a Kreatív Hobby katalógusában van ún. filctollfesték, 1 és 8 mm-es változatban, hogy asszongya:
Külseje olyan, akár egy filctollé, tkp. azonban a hobby festék helyettesíthető vele. tartós, egyenletes fedést biztosít. Felhaszn: fára, cserépre, gipszre, hungarocellre, papírra, az üvegről lemosható. Sokféle színben (fehérben is) kapható, az 1mm-es 589.-; a 8 mm-es 890.-. ,,Magyar" neve:uniPOSCA
Ancsa,
én még nem is üdvözöltelek. Szóval: üdvözöllek, Ancsa, örülök, hogy bővülünk Veled
Képtárad: ne szerénkedj, bővítsd
GMagdi,
hát, ha ez nem volt Álomállás, majd a következő az lesz
Dög meg úgy látszik, méltó a nevéhez
Szilvi,
küldök új mailt, jó?
Leányok,
ha valaki küldene mostanában a freemail-emre levelet, legyen szíves, FELTÉTLENÜL jelezze itt, mert elöntöttek a vírusos levelek és automatikusan törlöm az összes bejövő postát. Köszönöm!
Ma csináltam egy halom palacsintát. És még a fele hátravan, uzsonnára fogom kisütni. Most ez OFF, de látnátok az én ropi fiamat, hogy mennyit eszik mostanában, nem hiszek a szememnek! Nálunk bevált az aloe vera, holott nagyon szkeptikus voltam vele...
Aki kér palacsintát, nyújtsa a tányérját (választék: kakaós, nutellás, baracklekváros, eperdzsemes)!
Jamina