Új privát üzeneted érkezett!

GMagdi!
Kibővítettem a profilomat, mostmár benne van. Előre is köszönöm a receptet!

Kép
Kép
zsuzsimano

Huhh, de jó sokat írtatok! Kép
Akkor sorjában...

Phaedra,
jó, hogy újra itt vagyKép.
Kocsmaiból még egyetlen árva negyednek kell lennie valahol, előkotrom és elküldöm (egyébként nézz be a Dekupliba, ott vannak az új -és régi- munkáim, címe a profilomban). Ha esetleg látok még hobbisnál akkor később automatikusan elküldöm egészként is, így jó lesz?
Csi giccskiöntője nálam is favorit Kép

Csi drágám, örülök, hogy hiányzom Neked. Mást most nem is akarok mondaniKép

Gabomamo,
nem engem interjúvoltak állásügyben, hanem GMagditKép

Forti,
sztem is a matricázás lenne a járható út a kék szekrényre: egyrészt frissiben könnyen eltávolítható, másrészt könnyű lecserélni később, ha megunta a ded.
De ha az aláfestéses módszert választod Jucus, figyelj Te is!, a Kreatív Hobby katalógusában van ún. filctollfesték, 1 és 8 mm-es változatban, hogy asszongya: Külseje olyan, akár egy filctollé, tkp. azonban a hobby festék helyettesíthető vele. tartós, egyenletes fedést biztosít. Felhaszn: fára, cserépre, gipszre, hungarocellre, papírra, az üvegről lemosható.
Sokféle színben (fehérben is) kapható, az 1mm-es 589.-; a 8 mm-es 890.-. ,,Magyar" neve:uniPOSCA

Ancsa,
én még nem is üdvözöltelek. Szóval: üdvözöllek, Ancsa, örülök, hogy bővülünk VeledKép
Képtárad: ne szerénkedj, bővítsd Kép

GMagdi,
hát, ha ez nem volt Álomállás, majd a következő az leszKép
Dög meg úgy látszik, méltó a nevéhezKép

Szilvi,
küldök új mailt, jó?

Leányok,
ha valaki küldene mostanában a freemail-emre levelet, legyen szíves, FELTÉTLENÜL jelezze itt, mert elöntöttek a vírusos levelek és automatikusan törlöm az összes bejövő postát. Köszönöm!

Ma csináltam egy halom palacsintát. És még a fele hátravan, uzsonnára fogom kisütni. Most ez OFF, de látnátok az én ropi fiamat, hogy mennyit eszik mostanában, nem hiszek a szememnek! Nálunk bevált az aloe vera, holott nagyon szkeptikus voltam vele...

Aki kér palacsintát, nyújtsa a tányérját (választék: kakaós, nutellás, baracklekváros, eperdzsemes)!
KépJamina
jamina

Csi!

Tálca:zöld,rá a repesztőlakk majd erre vékony réteg fehéres(kutyulmány a maradékokból)festék.

Jamina!

Olyan jó,hogy vagy nekünk!Csak 200x néztem át a katalógusokat de mivel nam azt írták a toll mellé,hogy" Jucusnak alapszín készítéséhez",ezért nem is vettem észre!

Tesom vett nekem Vliesofix-et,majd belevetem magam az alkotásba.
Köszi:Jucus
20170114224602

Csi: főként Duni, Decor, Ihr és Ambienté szalvétákat kapok: )

KovKata: nézem őket: )

Ancsa: a kep.tar.hu/veronix oldalon vannak a Szalvéták albumban: )
veronix

Jamina,

bocsi elneztem, de mar nem tudom kovetni a dolgokat igy kozel a 36 fele. Kép

Katicabigar, Veronix, megkaptatok az emilem?

gabomamo
gabomamo

Jamina Kép
Köszi előre is, de írok még mail-t.
Megnéztem a képtáradat, sok minden tetszik belőle Kép Meséld el légyszí az "újságpapíros visszaszedést"!
phaedraa

Csi! Köszi, hogy ide varázsoltad az albumomat (mondtam, hogy nem értek a számítógéphez!) - örültem, hogy oda fel tudtam tenni!
Ha még mindíg érdekel a Marabus repesztés; én úgy csinálom, hogy alapszin, teljesen kiszárítani, arra a repesztölakk, teljesen kiszárítani, majd a felsö festék réteg és kész. Repednie kell!!! Kép

Veronix! én annyira de annyira szeretném látni a szalvétáidat, de hiába keresem, nem találom! Kérlek szájbarágósan írd ide nekem a címet, hogy hol találom! Köszi!

Tettem fel én is csere szalvétákat, bár nagyon ócska minöségben sikerültek a fotók! Azért remélem, hogy látszik belölük valami. A többit majd késöbb!

Jamina! Van még palacsinta?? Jó nagy tányérom van!
mian

Csi
Most aztán van mit lapátolnunk kint a kertben! Kép
Köszi a segítséget.

Jamina
Neked is köszi, főleg hogy utána néztél a filctollnak. Viszont ha matricázom akkor Levi nem fogja tudni lekaparni?

Forti

Kép
Kép
forti

Ancsa,

te is tucc szalvetat kuldeni? vagy csak ugy felraktad? Nem draga Nemetorszagbol?

gabomamo
gabomamo

Katicabogár!
Küldtem mailt a címemmel!
Csak szólok, mert én is kaptam ma egy pár vírusos levelet.

Jamina!
Biztos marha fincsi lehet a palcsid, de én majd a következő adagból kérek. Most döglődöm.Kép Részletek itt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ancsa: küldtem Neked mailt!
veronix

Sziasztok!
Gabomamo: feladtam a szalvétákat. Talán egyszerűbb lett volna, ha elviszem, de postára úgyis kellett mennem, meg amúgy se nagyon járunk arra felétek.
A Kreatív Kuckó a Cserzy Mihály utcában van a Mars tér "mögött"? Van nagy választék?

Kata: a te címed még nem jött meg.

Kati

Kati
katicabogár

Zsuzsimanó!

Almatorta recept mélezve. Kép
Ja és légyszíves csak Magdit írjál, mert a GMagdi az a másik Magdi. Kép

Magdi
gallainémagdi

Katicabogár!
Még mindig nem ért oda? Tegnap este 23.16-kor ment el a profilodban lévő címedre.
Szój ha küldjem mégegyszer!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok,
az óvónéniknek és a dadusnéninek évzáróra arra gondoltam, hogy parafa tányéralátétet dekupácsolok. Szerintetek jó ötlet? Nem fog tönkremenni hamar, ha víz éri?

Zsuzsimanó, az az almás-körtés zöld szalvétád, amit a fogasra tettél rettenetesen tetszik!!! Hol vetted?

Képek a képtárban. Bocsi, nem fogok szórakozni azzal a nagyon bonyolult izével, amit ti csináltok. Kép

Virág
Virág

Virág!
Amikor megszáradt a szalvétázás, utána le kell lakkozni. Ezt különféle anyagokkal megteheted; pl. decoupage-lakkal, akrill-lakkal vagy akár csónak lakkal. A lakkok előnyeiről és hátrányairól az archívban találsz írásokat.
Lakkozás nélkül természetesen rögtön tönkre megy, ha víz éri.
Részemről még a fali képecskéket is leszoktam lakkozni, hogy lemosható legyen.

A képtárból pedig -bocs - nem szórakozásból linkelgetjük ide a képeket, hanem azért, hogy a modemesek is megtudják nézni.
Virág képei->
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60209.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60210.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60212.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60213.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60223.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60224.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60225.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60226.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60227.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/60229.jpg

A legegyszerűbben ezt úgy tudod megtenni (nem feltétlen kell hozzá szöveget írni), hogy a képre jobb gombbal rákattintva feljön a gyorsmenű, ott kiválasztod a Tulajdonságok menűt, és azon belül megtalálható a kép "Cím: (URL)". Ezt kijelölöd egérrel, majd Ctrl+C billentyűkkel vágólapra helyezed, és itt az üzenet mezőbe Ctrl+V billentyűvel beilleszted.
phaedraa

Kata, ideért a cím, amint lehet, küldöm. Mit csinálsz egyébként a sok katicával? (Lehet, hogy már írtad, nem emlékszem.)
Kati

Kati
katicabogár

Csak ezért ugrottam be:
Kisborjúnak Boldog Szülinapot!!!

Meg rémlik, hogy valakinek, aki kicsit idősebb, mint Csi Tehénkéje, szintén születésnapja van, neki is nagyon boldogot! Kép

Majd 4 után jövök:
Jamina
jamina

Veronix, megkaptam az emilkét, most csemegézek, utána válaszolok!

Gabomamo, persze, hogy tudok küldeni, ha valaki igényli. Nem annyira vészes a posta ktsg!

Hamarosan bövül a csere-táram, mert nagyon szépeket rendeltem az internetröl! (USA; Kanada; Ausztria) de ezekböl valszeg csak 1/4-ek lesznek.

Csi! kérlek szépen, írd meg nekem, hol található a Pannonc. boltja! A barátnöm otthon (Bp.) elmenne nekem körülnézni! és még az is érdekelne, hogy mi az a Plextol!?

Ancsa
mian

Virag,

aok a tunderes kepek is szalvetabol keszultek? Nagyon klasszak. Van esetleg belole, tucc kuldeni?

Ancsa,

ok, atnezem akkor.

gabomamo
gabomamo

Phaedra,
köszi, hogy idelinkelted a képeket!!! Megerőltetem magam, és ezentúl megpróbálom én is így. Kép Ja, és mindig lelakkozom a dekupizéket, viszont víztől kifehérednek, ha túl sokáig éri ezeket a tárgyakat.

gabomamo,
igen, szalvétából. Viszont csaltam: átfestettem mindegyiket, mert halványak voltak. Vannak még, de vacakok. Az Oktogonnál van egy csomó ilyen, ha megyek, gondolok rád!!! Kép

Virág
Virág

OFF!Mindenkitől elnézést kérek de talán Jamina egy nem dukuplis fontos kérdésemre is tud válaszolni:

Jamina!
Te hogyan adod be az aloe verat(ugye a gelről beszélünk?)mert szerintem és Soma szerint is rossz ízű és a teában is érzi.

Jucus
20170114224602

Virág!
Mivel kented le, hogy kifehéredik? Én még nem tapasztaltam akrill-lakkal és csónaklakkal kezelt felületnél.
phaedraa

Mumuska!
Milyen anyagú a tálca alapod (jan. 26.)?

Csí, Jamina és Többiek Kép
Gondolom volt már róla szó, de egy kicsit kizökkentem. Tehát a kérdésem-> müa tálcát már szalvétázott vki? Megmarad rajta a festék és a többi anyag? Ellehet "tüntetni" a tálca müa jellegét?

köszi!
phaedraa

Magdi!
Köszi, megkaptam a receptet, majd küldök egy szeletet ha megsütöttem! Kép)
Virág!
Nyíregyházán vettem a szalvétát, megpróbálok szerezni egyet, de időbe tellik. Ha van, jelentkezem. Egyébként nagyon tetszenek a munkáid! Kép
Phaedra!
Köszi, hogy leírtad, mit kell tenni a képekkel, így nekem sem kell majd segítenetek legközelebb (remélhetőleg).

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!

Kép
Kép
zsuzsimano

Kép

Kép
Kép
zsuzsimano

Phaedra,

en a taposdoboz tetejet le tudtam festeni, azt a feheret. Festektol fugg, hogy szep lesz-e. Van olyan festek, ami egeszen szep lesz, de van ami kozelrol nem olyan szep. Pl. Gyongyhazas narancssarga festek nem fed olyan jol, ala piros festeket festettem. Mondjuk a tartossaga nemtom milyen lesz en ezeket mosni biztos nem fogom. Probald ki!

Katicabogar,

koszi, mar meg is jottek a szalvetak. Kuldjek en is neked amilyenem van? Ja kulonben nem kell ilyen draga boritekban feladi, legalabbis en a multkor csak papirba becsomagoltam, de ahogy te gondolod.
Igen a Kreativ Kucko ott van, ahol irtad. Igen van nagy valasztek, de eleg draga a SZ. 60 Ft/db. Bar Szegeden altalaban mindenhol ennyi.
A Victor Hugo utcai Muveszellatoban is vannak. A Nagyaruhaz foldszintjen levo iroszerboltban, meg a Virag cukitol a z Oskola utcahoz megy 1 kis utca, ahol a John Bull Pub is van, ott is vannak jok, bar ott mar nagyon regen jartam.

gabomamo
gabomamo

Phaedra,
mindig decoupage lakkal. Magyarázatra szorul, amit írtam: két vászoncipőt és 3 tarisznyát dekupizéltem, ha ezeket mosógépben mostam, akkor fehéredtek ki, de száradás után visszanyerték eredeti tulajdonságaikat. SZóval csak az a félő, hogy esetleg a megajándékozottak azt hihetik, hogy tönkrement, pedig nem is. Bár remélhetőleg egy egyszerű lemosástól még nem lesz fehér. Kép

zsuzsimano,
mindkettőt köszönöm. Kép Biztos ám, hogy nem csak a szalvétán múlott, hogy beleszerettem abba a fogasba... Kép

Virág
Virág

Köszönöm Kisszarvas nevébenKép

Jami!
Menta fog még ünnepelni a napokban!

Ancsa!
Tedd be ide légy kedves azokat a címeket, ahonnan rendeltél szalvétát! Nyálcsorgatónak jó lesz nekünk isKép
Itt a Pannoncolor címe, itt pedig a lap aljára gördítve meg lehet nézni a Pannonc. árlistáját.
A Plextol az vízzel hígítható poliakrilát kötőanyag, felületkezeléshez, akrilfesték készítéséhez használják. Művészboltok árusítják inkább, mert ezt rastaurátorok, és festők használják.
Hobbiszinten jó dekopázsragasztónak, (textilre különösen), temperához adva vízállóvá száradó festéket ad, ha gipszet öntesz, és ezzel kened le, akkor olyan, mintha átlátszó műanyag-bevonat lenne rajta. Az impregnált vászonok, vagy a hétköznapi nevén viaszosvászonnak nevezett anyagok nagy része is poliakrilát bevonattól olyan, amilyen.
Mi az, ami kellene a Pannonból? Szerintem azt kint is meg lehet kapni. Ezek a löttyök fagyveszélyesek, és a posta ráadásul 6-8 hét alatt viszi kiKép.

Phaedi!
Ennél műbb anyag nincs. A taprag nem, de a decrag nagyon jó rá. Aztán bőven lakk. Fontos: alaposan elmosogatni, aztán nem fogdosni. nekem a gömbjeimnél volt, hogy "ujjnyomban" nem fogta meg a fösték. Ha ott ragasztóztam volna, akkor később lehet, hogy leválikKép

Virág!
Tudod miért jó, ha iderakod a képek címeit, és a kommentárt is? mert akkor nem csak a képeket látjuk. Ez miért fontos?
Lányok! Ezt a képet Virág ötévese készítette!
Azt hiszem, itt az idő csendben visszavonulnunkKép

Szegedi Lányok!
HATVAN FORINT???Brrr.
Bár, Gabomamo, ami a John Bull Pub mellett van, az eleve nem lehet rossz boltKépKép

Megyek alkotni. Már megint csak a szám járKép

Csi
csii

Phaedra!

Király utcai Katicában vásároltam 4000Ft-ért színes építőkockát és annak a fadobozából lett a tálca.Ugye milyen "occsó"?!
Keresztlányom nagyon hálás a teatasakokért,már a húsvéti vásárra készíti a virágokat belőle.

Gabomamo!

Én sem mertem soha sem feladni még papírba csomagolva a Sz-t. Nem néznek ki a postáról?

Jucus
20170114224602

Akkor itt vagyok Kép; nem nagyon érek rá, mert apósom vágott le egy halom funért (1/4; 2/4 és 4/4 méretben is), és akkor én most elfoglalt vagyok.

Virág,
na látod, ezért kell IDE a szöveg; mert ha ezt az 5évesed csinálta, akkor már most adok a Szaffi kezébe ecsetet és SZt Kép

Phaedra,
újságpapíros:
-alapszín, teljesen hagyod megszáradni
-fedőszín; rögtön felkenés után visszaszeded foltokban egy összegyűrt újságpapírral -nálam a Népszabi vált be Kép
-és kész.

OFF Jucus,
sztem is iszonyatos műanyag-íze van az aloes gélnek, de Ádi zokszó nélkül beveszi csak úgy á la nature... ki érti ezt?
Amúgy ropigyerekek anyukáinak ajánlom figyelmébe: gyerekorvost váltottunk és az új dokink (szuperdokiKép) javasolta, hogy próbáljuk ki. Nem forgalmazó, abból is látszik, hogy nagykeráron szerezte be nekünk szívességből.
Igazából immunerősítés volt az elsődleges célunk vele, ,,mellékesen" azóta eszik rendesen a gyerek.
Talán gyümölcslébe, abból is valami intenzív ízűbe -talán multivitaminosba?- próbáld beletenni, ha nem akarja másképp bevenni.

No, sürgős dekupálnivalóm van, már biztos megszáradt a festék!

Jamina
jamina

Csíke Kép
Már válaszoltam neked -még frissiben-, de sehol sem látom az üzenetemet. Megint akadozik itt vmi? Sőt az éjszakai másik topikba is kiegészítettem a vígjáték résszel, de azt sem látom ... ???
Na, akkor mégegyszer; smirglizted esetleg előtte a felületet?
Délután alkotni akartam végre, de elaludtam a Babómmal Kép

Mumuska!
Köszi.
Teástasak pedig megint van egy rakat!

Jamina!
Köszi. Ki fogom próbálni. Mail-t egyébként megkaptad?
phaedraa

Gabomamo!
Neked is köszi!
Azaz igazság, hogy kisebb müa felületet már én is SZ-áztam és az szép is lett, de amit most szeretnék az egy egész nagy méretű tálca. És eddig zömében kőre, gipszre, fára követtem el. A müa-t alapvetően utálom, ezért is szeretnék ezzel kezdeni vmit.
phaedraa

Ancsa: várom!

gabomamo, Jucus, zsuzsimano: feladtam Nekdtek ma postára a szalvétákat, remélem épen megérkeznek.
veronix

Katicabogár!
A konyhámat szeretném tiszta katicássá kidíszíteni. A szekrény már katicás, van már 1-2 katis kép is a falon, a virágcserepek már csak lakkozásra várnak, katis fűszertartóhoz most pusztítom az instant kv-t.Kép
Olvastam valakitől, hogy valami drága borítékban küldted a szalvit. Nekem kicsiben küld, nehogy költsél azért fölöslegesen, sőt az sem baj, ha összehajtod.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jucus,

nem neztek. Miert? Asszem Kata007-nek kuldtem ugy, hogy tobbretegu ujsagpapirba csomagoltam, utana pedig egy feher papirral bevontam. Igy a legolcsobb.

OFF:
Jamina,

mar en is hallottam errol acsodagelrol. Etvagy jol jonne nekunk is a nem ropi, hanem cernalanynak. Csak a gond ott kezdodik, hogy semmit nem eszik meg, amit nem ismer, de sajna meg sokx azt sem. Kép Most beteg es gyogyszert jo ha 2-en be tudjuk adni. Persze csapvizen kivul semmit sem iszik, igy nekunk meg a belekeveres sem jon be. Esetleg atapszerbe. Tenyleg pontosan milyen az ize?

Kata007,

ha kesz lesz a konyhad megmutatod?

gabomamo
gabomamo

Lányok!
Anikó vagyok és én is nagyon szeretek öletes dolgokat varázsolni.
A topik elég hosszú, a gyerekem meg nem hagy túl sokat olvasgatni. Ezért nem tudom, hogy esett-e már szó szalvétatechnikás fénykép-keretről.
Ha még nem és kíváncsiak vagytok rá, jelezzétek!
Névtelen

Gabomamo!
Asszem nekem küldtél.Kép
Bár mástól is kaptam SZ-t ilyen "kiszerelésben".Kép
Konyhám már alakul, majd holnap teszek fel képet.

Jucus!
Én is kültem már így és nem csak SZ-t. Szépen becsomagolod a SZ-t és éppúgy megcímezed mint a borítékot.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Phaedra,
nem jött levél Tőled, én viszont küldtem Neked egyet, megkaptad?

OFF Gabomamo,
szeretnélek bíztatniKép; az én fiam is csak akkor hajlandó bevenni a gyógyszert kényszerítőeszközök alkalmazása nélkül, ha valaki vele együtt beteg és nem egyedül kell gyógyszert szedni. Úgyhogy köptetőt legalább mindig kell vele együtt szednünk nekünk isKép
Ennek a lötyinek az íze -hát olyan savanykás, alma és áfonyaKép van még benne, nekem nem kedvencem a savanyú íz, így nem is ízlik.
A doki azt mondta, hogy neki mindhárom gyereke simán lenyelte. Háhh, mondom, nem ismeri az én gyerekemet, majd találgathatunk, hogy mibe keverjük, hogy lemenjen! Aztán meg nem kellett, simán beveszi a kiskanállal. Ki érti ezeket a kölköket? Kép

Anikó,
minket minden érdekelKép

Jamina
jamina

Kép

KépKép

KépKép
kata007

Csi, kimerítö volt az információ, hála érte!
Írom a címet, ahonnan rendeltem a szépségeket (leírom egy kicsit szájbarágósabban, ha esteleg németül nem tudó is szeretne böngészni!)
http://www.ebay.de
Aztán a kategóráknál a "Möbel&Wohnen, azon belül a "Hobby&Künstlerbedarf" s végül a "Serviettentechnik"

Csi, igazad van, hogy itt is meg lehet kapni mindent, söt, de szerintem biztos, hogy otthon vannak olcsóbb beszerzési források is. A barátosném is szalvétázik, aztán, ha valamit érdemes otthon beszereznem, akkor megveszi nekem.

Nagy izgulásban vagyok, mert rendeltem Porcelán és Textil Potch-t. Remélem a hétvégén már ki is próbálhatom! - Ti már biztos dolgoztatok ilyenekkel!
mian

Ha már elcsépelt, amit leírok, akkor jelezzétek, de tényleg nincs időm visszaolvasni.
Az IKEA-ban lehet kapni natur fa képkeretet különböző méretekben. Amit én használok az a 10*15 kb. 125ft/db.
Ez szétszedhető fára és üvegre. A fakeretet bevonom szalvétával, megvárom míg megszárad, beleteszem az üveget majd a fényképet. Lehet kapni pici fa figurákat, amik ragaszthatók, ezeket ragasztom a kép, vagy keret sarkába (lehet egy sorozat csigát, virágot stb. is).
Van nagyobb méretben is, ami kb. 250 ft.
Ebbe belefér - és az üvegre felragasztható -
negyed szalvéta. Tehát nemcsak fényképkeretnek használható, hanem képet is lehet belőle csinálni.
Ugyanott lehetett még tavaly kapni 3 db különböző méretű - natur papirból kézzel készített ovális alakú dobozt 1000 ft alatt.
Ezt is tök jól lehet szavétával beborítani.
Még egy technikai megjegyzésem van. Én soha nem ragasztózom be a fát, követ stb. Ráteszem a szalvétát és a közepétől kifelé körkörösen haladva átitatom ragasztóval. Még nem lett belőle problémám.
Most jutott eszembe egy másik ötlet, amit a kislányom is nagyon díjazott.
Szedegettünk kavicsokat és azt borítottuk be szalvétával. Csináltam neki halas, sünis, virágos sorozatot. A különböző alakú kavicsok nagyon jól kialakítható minenféle állattá.
Ja és a kedvenc: a wc-be a csempére egy egész kacsacsaládot, vonatot, sünicsaládot, meg elefántokat ragasztottam. Ha nem tetszik, levakarjuk...
Anikó
Névtelen

Jamina,

Off leszek:
ez a modszer nalatok lehet, hogy bejon, de nalunk..... Sajna nem Kép Most az ocsi is es apu is szedi a gyogyszert kanallal es hiaba. Mondjuk koraszulott volt a lelkem, es most oktoberben mutottek a szivecskejevel, szoval van rossz elmeny boven, meg egyebkent sem 1 higgadt tipus.

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Azt elfelejtettem mondani, hogy a múltkor bélyegekkel dekupiztam egy képkeretet! A párom régen gyűjtötte a bélyegeket, és volt amiből kettő volt, így felhasználtam. Ha tudok szerezni vkit, aki lefényképezi, felrakom.
Virág!
A pesti Kreatív hobby boltból van a kis fogas.
Ancsa!
Gyönyörűek a szalvéták a német honlapon!
Anikó!
Nagyon aranyos a csempére szalvétázás és a kavicsolás ötlete, ha nagyobb lesz a kisfiam, biztosan csinálok neki ilyen kavicsokat (már ha addig el nem felejtem!!)

Kép
Kép
zsuzsimano

Jucus!

Nekem az egyik topictárs a Kubu rostos üdítőt javasolta, hogy abba tegyem az aolét.
Esetleg próbáld ki.

Nekünk a barackos volt, de az sem izlett... Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Szia Zsuzsimanó!
Megkukkantottam a bemutatkozásodat és a fényképeiteket.Ari Kristóf és az én kislányommal egyidős. Kíra 2002. szeptember 01-én született.
Mi már az elmúlt nyáron nagyon jókat játszottunk a kavicsokkal.
Milyen paraméterekkel rendelkeztek?-mármint mekkora egy normális majdnem másféléves, mert az én gyerekem kilenc kiló már fél éve...
Anikó
Névtelen

Bigacsiga!

Igen a KUBU elég határozott íz,csak rekedést csinál Sománál.Persze az Aloe pedig rostos,úgy hogy lehet,hogy semlegesítik egymást.Ez lesz a mai terv!

Jamina!

Nekünk a gusztustalan ízű natur van!
Na most már tiszta Aloe-s topikot csináltam,bocs!

Kata007!

Meg fogom próbálni,mert úgy sem lehet kapni normális méretű boritékot a SZ-hoz.

Csi!

Kislányodnak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Jucus,Soma
20170114224602

Sziasztok!

Akkor íme konyhai kreatívkodásom, ha már ennyire kéritek.Kép
Konyhaszekrény felső rész
Konyhaszekrény alsó rész
Alsó rész közeli
Beépített szekrény
Katicás virágcserepek
Képek

A konyhaszekrény kerete halványzöld lesz majd ha megjön a jó idő és tudok nyitott ablak mellett festeni, azért olyan a virágcserép alapszíne.
A szekrény alja, tudom túúúl katicásnak tűnik, de az a lányom miatt van ennyire kibogarazva.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

szia lányok!
Tettem fel egy jó pár db. új szerzeményt. (szétvet az alkotókedv!!!!!) Nagyon szívesen küldök bárkinek, mert ki lehet bírni a postaköltséget.
A 12x12 cm-ek, azok koktélszalvéták, de biztos ismeritek. Szerintem nagyon édes mütyüröket lehet belölük készíteni.
mian

Veronix!
Megkaptam, hétfőn feladom az enyémeket!
Anikó!
Kristóf 10 kiló, és 80 centi. Most a barkácsolás a menő, mindent szerel, a játékfűrész már a kezébe ragadt! Változó az étvágya, még mindig reggel- este tápszert eszik. Miért nem regisztrálod magad? Többmindent megtudhatnánk rólad...
Kata!
Nagyon édesek a katicáid! Főleg az utolsó katicás kép tetszik nagyon. Nincs véletlen mégegy?

Kép
Kép
zsuzsimano

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?