<font face="Comic Sans MS">Áfonya!
Nem ment még csomag, be volt készítve, de az indulásomig nem jött meg a címed, így csak a következő postakocsi viszi majd, tehát kérhetsz még...
Valahova egyébként küldtem Neked mailt.
Proxy--köszi, így már világos
(ja) A lényeg az, hogy nem gond, ha ilyeneket írogat nekem a gép. Szegénykém rendületlenül próbálkozik a kommunikációval, de sosem értem, mit akar tőlem
Egyiptom--ugyan fáraós szalvétát még nem láttam, de arra gondoltam, hogy növények is lehetnének, abból van választék. Csak azt nem tudom, hogy Egyiptomra milyen növények a jellemzőek. Bambusz van arra? Az IHR-nek van egy bambuszos kollekciója, idei, tehát még kapni is lehet. Olyan jellemző növényre gondolok, mint a mediterrán képeken a szőlő, vagy az olívabigyó.
Persze, ha van ilyen....</font>
<font face="Comic Sans MS">Jamina!
Sült gipsz lekvárral, dekor-szalvétával terítve?
Ildikó!
Tündéri a kicsi, ámde szomorú kutyus
Zsuzsa!
A p.zs. gyárilag nem illatos, csak akkor, ha tőlem megy postán. A "kocsmában" tartom, és jó, ha valami elveszi az illatát. Jamina első körben JOOP! illatút kapott. Mára már csak a Biopon maradt
Megjött a pakk, köszönöm szépen, csak azt hittem, elutaztál valahova, azért nem jeleztem!
Gigóca!
Szép a doboz! Egyáltalán nem vész el a sárga háttér előtt, én azt hittem, hogy jobban elveszik. Szerintem Anyapoc hűtőjének is lehetne ilyen a háttere...
Repesztés: Akkor most megint... tehát kifestetted a keretet egy sötétebb színnel, aztán annak a száradása után felvittél egy világos színt, majd a repesztő-lakkot? Ugye így volt?
Csak azért kérdezem, mert szeretnék olyat csinálni, hogy egyetlen színt repesztek meg. Pontosabban arra gondolok, hogy van ugyebár a fa, mint alap. Erre vinnék fel egy színt, amit megrepesztve nem az alsó festékréteg, hanem a fa alapszíne jelenne meg. Meg lehet ezt csinálni szerinted? Vagy mindenképpen két festégréteg "reped" egymáson?
Tündérke egyébként azért lepett meg, mert nem hittem volna, hogy ilyen jól mutat feldolgozva. Ebből is érdemes lenne megcsinálni az egész kollekciót</font>
Fairies, és Vielseidig vegyes-szépségek <font face="Comic Sans MS">Lányok-Aszonyok!
Arra gondoltam, hogy a fűszerpolcaim színével bepácolok néhány rétegelt lemezt, és azokra pakolnám fel kedvenc mediterrán hangulatú szalvétáimat úgy, hogy kapna szegőlécből egy vékony keretet is, ami szintén pácolva lenne. Így jól menne az összes kép azonos keretben és színben a konyhámhoz. Ma csináltam egy próbát egy régebben bepácolt fadarabra. Körbevágtam a motívumot, bár a tájképeim nem lesznek körbevágva, így mindnek lesz önmagából kerete. Itt a színpróba:</font>
színpróba <font face="Comic Sans MS">persze közel sem ennyire setét a valóságban...
Aztán gyorsan összemontíroztam két képet:</font>
montír1 montír2<font face="Comic Sans MS">, hogy lássam milyen lesz kb. Persze ezek így nagyon sterilek, és a keret sincsen meg hozzájuk, de nagyjából el lehet képzelni.
Szerintetek? Mit csináljak még velük?
A mediterrán szalvéták az életben egyébként pontosan olyan színűek, mint a pácolt fadarab színének az árnyalatai, csak ez sem jön le a képről
Egyéb ötlet?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Sziasztok
Csi
aki szalvétabótot is nyit
ui.:pont én is azt mondtam Gigócának, hogy az üvegfestős topik is majd télen fog nyitni, most valahogy nincsen szezonja
Csi</font>