Gina!
A szőlőlevelekhez jó a ragasztópisztoly, de én a Pálma fa-ragasztóját fogom használni, mert az van itthon
Magdi!
Ha a rézdróton lévő lakkréteget lecsiszatolod, és aztán den.szesszel, vagy alkohollal zsírtalanítod, akkor forrasztható. Ha jól emlékszem
. (ovi?)
Rit!
Van itt egy szalvétatechnika című topik, gyere át oda is
Addig a válaszok (szerintem)
--A kész mű, amennyiben nem textilen van, akkor normál körülmények között tisztítható vízzel, mivel a szalvétaragasztó vízzáró réteget képez. Persze a használati tárgyakat nem szabad mosogatógépben mosni, és áztatni...
--Van textilhez használható ragasztó, de az sem kimondottan gépben mosható eredményt produkál
--A sztechnika legfelső rétege tökéletesen átlátszó
--A fényképet nem oldja a ragasztó, de a nyomtatott képet elmaszatolja. Én ilyen esetben nem simogatom, hanem nagyon gyorsan fentről, szivaccsal ütögetem, így a feloldott festéket nem kenem el.
--Tükör keretének nagyon jó lehet a sz.technikában használt ragasztólakk, ha van otthon, de ha veszel, akkor vizesbázisú lakkot is vehetsz festékboltban, de igen drága, ha másra nem használod. Jó lehet bármilyen otthon található lakk is, de akár a lakkspray is. Én a helyedben a spray-t venném, mert az mindenhez-mindenkor használható, éppúgy sz.technikánál fedőlakknak, éppúgy bármi más technikánál. Nem kell hozzá festőecset, meg oldószer, meg ilyenek, csak egy flaska spray
Gyere át a másik topikba is...
Csi