Én most csak idetévedtem, mert amúgy babaszobás vagyok. A Mildi nyuszikról... 5 db nyuszit kell beküldeni és nyaralást lehet nyerni. A nyuszik lehetnek teljesen egyformák is. Nem tesznek különbséget, hogy milyen ételről, vagy italról, tejpépről veszed le. Ha jól tudom, csak egy nyaralást sorsolnak ki egyszerre. Ebben az évben 3 játéka lesz a Mildinek. Többet én sem tudok.
Klára! Nekem van felesleges Málta és Magyaro. na meg jokerek, és hiányzik Szlovákia, Lengyelo., Észzto. Ciprus, Szlovénia. Még nem ragasztgattam be a jokereket, gondoltam még várok vele. Profilomban van a mél címem, írd már meg, hogy mit cserélünk mire... Zsu
Sziasztok! Segítségeteket kérném, információra lenne szükségem. A Pampers zacskóval mit lehet nyerni??? Hova kell beküldeni, mennyit, stb. Állítólag a szülés után adtak valami színes kiadványt, amiben leírták. Képzeljétek, írtam e-mail-t a Pampers-nek több mint egy hónapja, semmi válasz. Elég nagyot csalódtam. Ezért fordulok Hozzátok, előre is köszönöm a segítséget.
köszi a gyors választ, nem is álmodtam ilyen gyors reagálásról! Írom az e-mail-t a címedre! A profilodban nézegettem fényképeket Daniról, gyönyörű kisbaba!
Tudnátok segíteni? Libero csomagolásról babafigurákat keresek, 5 db-ot. Teknőcös rágókát lehet érte kapni. Félek, mire összegyűlne, nem lenne aktuális a rágóka. Ilyen babafigurára gondoltam:
Sziasztok! Nekem 5 pont kellene a Pampers ajándék játéktálcához (32 pont), azaz egy nagy és egy Jumbo csomagzacsi kellene. Közben a lányom szobatiszta lett, így feleslegesen nem szeretnék már egy csomó pelust felhalmozni csak ezért. Akinek van feles, az írjon légyszi mailt. Köszi. kom@savaria.hu Moni
Egy fél csomag (29 db) Libero junior pelenka (12-22 kg) eladó (1200 Ft-ért, darabja így 40 Ft), vagy elcserélem - Pampers Total Care vagy Sensitive, Midi és Maxi nagy-óriás vagy jumbócsomag függőleges baba-mama képekre (darabszám jelölés is rajta legyen!)
Ezenkívül elcserélném szintén a fenti képekre 28 db Gabi pontomat, illetve egy doboz bontatlan Aptamil Ha prev tápszert, 300Ft-os kupont (ami BEBA 2 800 g Rossmanban és Tescoban való vásárlása esetén váltható be.